Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum Mervenur277 Papatyamaviss T TASUU bebekheyecani melegim can pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın

Eklentiler

• IMG_20221223_095316.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20221223_095237.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 89
İnşallah vardır bebeğim takip et yine

Aaa bende bu ay ilk böyle gördüm koyulaşti sonra sabah attığında gördüm dicektum ama dedim galiba ben yanikiyorum kız var var sağlıkla gelsin inşallah

Benim heycanlı panik hızlı arkadaşım var kuzum varrrr saglıkla ilerlesin inşallah

Tıpkı benimde 6 gün vardı ve bu koyuluktaydi bakk

Eklentiler

• IMG20221220090504.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 79
Aaa bende bu ay ilk böyle gördüm koyulaşti sonra sabah attığında gördüm dicektum ama dedim galiba ben yanikiyorum kız var var sağlıkla gelsin inşallah
Ayy yarın olsunda bi test daha yapayım nasıl heyecan yaptım sana anlatamam
Benim heycanlı panik hızlı arkadaşım var kuzum varrrr saglıkla ilerlesin inşallah
Ayy kuzu biz anca beraber kanca beraber beraber kaybettik beraber yerini dolduracaz inşallah
Tıpkı benimde 6 gün vardı ve bu koyuluktaydi bakk
Yaaa aynısı

Canım koyulaşmayı takip etmek istiyorsan aynı testle yapman lazım bende de birinde daha netken diğer daha silikti testen teste hassasiyeti değişiyor sıkma sen canını kan verebiliyorsan kan ver iki günde bir artışını takip et derim yoksada aynı testle günlük yap öyle takip et ben öyle yaptım

Bana da var gibi geldi ama çok da heveslendirmekten korkuyorum bebiş yaa

Ayy kuzu biz anca beraber kanca beraber beraber kaybettik beraber yerini dolduracaz inşallah

Yaaa aynısı

Yaaa aynısı
Aminnn canım benim inşallah anneler grubuna yine el ele gideriz inşallah saglıkla tutunurlar

Yanma Rahimimde oluyor kuzu pubik kemiğinin üst arkası gibi. böyle ilişkideki kuruluktaki acıma gibi değil. Biildiğin içeri acı biber sürmüşsün gibi. anlatabildim mi ecabaaa Ay bizi meraktan öldüreceksiniz siz
pozitifbiri canımcım bu dün yaptıgım testim ama buraya atmamıştım zaman geçtikten sonra böyle oldu. Ve şuan vajinamda bir yanma oldu anlatamam sendede olmuştu bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…