Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yoktur inşallah bi sıkıntı kuzum işte aslında erken adetiniz bir en az ( gün veçmeden test yapmayın diye boşa demiyolar kendimizi strese sokuyoruz canım ama test başka al sen o çok dandik duruyor lütfen pazarteside artık kan ver öyle gakip et bebem

Kız sen nasıl bu kadar sakinsin hala kah vermedin ya ben olsam 40 kere vermiştim 41. Ye gidiyordum

Cano bunların hepsini sabah yapmadım. İlk üstteki kaset testi yaptım,19 unda, fortune diye bir marka, 20 sinde erken gebeliği prodictor, sahte dediğimiz , en alttakini de bu sabah. Hayırlısı bekleyelim
Bencede hep farklı markalarla yaptığın için sana silik geliyor canım için rahat olsun bebeğin güzel güzel büyüyor

Kan vermeyi düşünmüyorum kızlar, kızmayın bana o çok stresli geliyor. Bugün iki test daha alırım. Yarın ve pazartesi de yaparım. Biraz bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Canım moralini bozma her marka testin hcg değeri farklı oluyor kan testi vermek istemiyorsan aynı marka test al o şekilde devam et herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…