- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.161
Kan vermeyi düşünmüyorum kızlar, kızmayın bana o çok stresli geliyor. Bugün iki test daha alırım. Yarın ve pazartesi de yaparım. Biraz bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktur inşallah bi sıkıntı kuzum işte aslında erken adetiniz bir en az ( gün veçmeden test yapmayın diye boşa demiyolar kendimizi strese sokuyoruz canım ama test başka al sen o çok dandik duruyor lütfen pazarteside artık kan ver öyle gakip et bebemSente lady diye bir test, bana da sıkıntılı gibi geldi hani kuruma cizgisini test etmek için su damlatınca testin yine rengi değişiyor ya bir pembeleşiyor gösterge yeri, buna damlattım hiç değişmedi kalbim kadar beyaz kaldı
Kız sen nasıl bu kadar sakinsin hala kah vermedin ya ben olsam 40 kere vermiştim 41. Ye gidiyordumSente lady diye bir test, bana da sıkıntılı gibi geldi hani kuruma cizgisini test etmek için su damlatınca testin yine rengi değişiyor ya bir pembeleşiyor gösterge yeri, buna damlattım hiç değişmedi kalbim kadar beyaz kaldı
Kizlar kan vere vere e nabizimiz hcg tahlili dolduKan vermeyi düşünmüyorum kızlar, kızmayın bana o çok stresli geliyor. Bugün iki test daha alırım. Yarın ve pazartesi de yaparım. Biraz bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Başka testin var mı bebiş yapsan inşallah bebişin sagliklidir ve sana sıkı sıkı tutunmustur test hassasligina göre degisir o kuzumTestler
Kuzum aynı ıkı marka olsaydı keskeAttım canım testleri de, hoş belki doğrudur. Belki kimyasal oluyordur
Attım dün ayol ASK olsun adet sevıyesıde gırebılıyorsun ya lıght menstural olarak gırdımKanka tablonun altına yazdığın L L nedir aydınlat Papatyamaviss
Bir de ne zaman x atmaya başlayacaksın de bakam
Canım testler farklı ayrıca güvenilir olmayan bir çok marka var, Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin bebeğin sıkı sıkı tutunur insTestler
Testler
Bencede hep farklı markalarla yaptığın için sana silik geliyor canım için rahat olsun bebeğin güzel güzel büyüyorCano bunların hepsini sabah yapmadım. İlk üstteki kaset testi yaptım,19 unda, fortune diye bir marka, 20 sinde erken gebeliği prodictor, sahte dediğimiz , en alttakini de bu sabah. Hayırlısı bekleyelim
Canım moralini bozma her marka testin hcg değeri farklı oluyor kan testi vermek istemiyorsan aynı marka test al o şekilde devam et herşeyin hayırlısı olsunKan vermeyi düşünmüyorum kızlar, kızmayın bana o çok stresli geliyor. Bugün iki test daha alırım. Yarın ve pazartesi de yaparım. Biraz bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Heee anladım kız dün aynı anda x atmışız hahahahhahahajhaAttım dün ayol ASK olsun adet sevıyesıde gırebılıyorsun ya lıght menstural olarak gırdım
Anladım kuzum kan mı versen acaba başka test yapacak mısınCano bunların hepsini sabah yapmadım. İlk üstteki kaset testi yaptım,19 unda, fortune diye bir marka, 20 sinde erken gebeliği prodictor, sahte dediğimiz , en alttakini de bu sabah. Hayırlısı bekleyelim
Bu çok iyiydi ben geçen ay verdim ilk defa. 6 ayda ilk defa oldu iyi miyimKizlar kan vere vere e nabizimiz hcg tahlili doldu
Kizlaaarr ben yarın sağlık ocağında kan verecem ne zaman çıkar sizce öğleden önce kan alıyoruz öğleden önce gel dediler fnd_50 Papatyamaviss T TASUU pozitifbiri @bebekheyecani @imagination forever
Allahın izniyle kırmızılaştığı anı da görürüz bebeğim sen içini ferah tutKızlar hayırlı sabahlar sente lady diye bir test yaptım ve çok silik çıktı. 20 göre 3 gün 21 e göre 2 gün geçiktim. Bekleyelim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani
Barkod tüpün üstüne yapıştırılan barkodlar değil miCanım BArkodu al internetten bakarsın da ben hiç cuma vermedim normalde akşam 4-7 arası görüyorum barkod alınca.
Mesela beş tüp kan aldılar hepsinin barkodu ayrı oluyor o zaman ben onları aldım da dediğin farklıysa almamış oluyorumCanım BArkodu al internetten bakarsın da ben hiç cuma vermedim normalde akşam 4-7 arası görüyorum barkod alınca.