- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.201
Evet aynen öyle işte canım içten içten anlatamıyorum işte ben düşük yaptıgım gebeliktede oldu böyleYanma Rahimimde oluyor kuzu pubik kemiğinin üst arkası gibi. böyle ilişkideki kuruluktaki acıma gibi değil. Biildiğin içeri acı biber sürmüşsün gibi. anlatabildim mi ecabaaaAy bizi meraktan öldüreceksiniz siz
Bu kadar erken çıkması bile çok güzelKızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani melegim can @pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Canım gittin mi doktoraBu kadar erken çıkması bile çok güzelçok sevindim canım
İnşallah vardır canımBu kadar erken çıkması bile çok güzelçok sevindim canım
Canım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..Canım gittin mi doktora
Maşallah canım çok güzel baya koyulaşmış daha fazla koyulaşma bekleme artık tutunmuş inşallahCanım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..
Bu nasıl güzel bir test böyle yaCanım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..
Ben farklı illerde biir sürü vermisim artik vermeye utanıyorumBu çok iyiydiben geçen ay verdim ilk defa. 6 ayda ilk defa oldu iyi miyim
Bızım adet çıkışı kavuşmasıHeee anladım kız dün aynı anda x atmışız hahahahhahahajha
Ya gözlerim doldu adetaCanım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..
Sağolasın canımMaşallah canım çok güzel baya koyulaşmış daha fazla koyulaşma bekleme artık tutunmuş inşallah
Amin Allah razı olsun kuzumYa gözlerim doldu adetasağlıkla kucağına al inşallah
Kuruma gıbı degılKızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani melegim can @pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
En kısa sürede sizlerinkini de görelim canımcımBu nasıl güzel bir test böyle ya
SENDEN BIZ KIPKIRMIZI BIR TEST GORMUSMUYDUKKK :dTıpkı benimde 6 gün vardı ve bu koyuluktaydi bakk
Bizim de 3 gün önceydi o kavuşmaBızım adet çıkışı kavuşması
Hahahhah ya yerim seni çok tatlısım inşallah bu ay verdiğin son kan testi olur tutarBen farklı illerde biir sürü vermisim artik vermeye utanıyorum
Bence vaaaar yarınki test çok önemliKızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani melegim can @pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Olabilir tabi neden olmasın kiSabah bida test yapıcam ama aşırı heyecan yaptım ya olabilir mi diye