- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.221
Gözüm gönlüm bayram etti maşallah ne güzel testCanım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..
Canım kan versen çok daha iyi olur gebelik testiyle hcg artışı takibi zor benceKızlar hayırlı sabahlar sente lady diye bir test yaptım ve çok silik çıktı. 20 göre 3 gün 21 e göre 2 gün geçiktim. Bekleyelim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Daha güzelleri sizin olsun kuzumGözüm gönlüm bayram etti maşallah ne güzel test
Hadi inşallahKuruma gıbı degıl
Ay inşallah artimed biraz korkutuyor senden sonra ama yarın anlarızBence vaaaar yarınki test çok önemliya hadi Allahım inşallah ya
KIZ onun artımed sahteydı t2 li değildiHadi inşallah
Ay inşallah artimed biraz korkutuyor senden sonra ama yarın anlarız
Doktorunuz kim acabaBenımkıde kanaldaydı zaten uzur sure de orda kaldı ıste gıdemedı ılerlemedıkuzum bursada aytül erdoğmus ve rabıa nızam cok cok ıstedım sez sonrası normal dogum yaptırıyolar dıye ama malesef artık cok zor sanırım.Sakaryadakı devlet hastanesını denerım belkı sansımı doktorla konusarak.Şuan inegöl devlet hastanesıne gıdıyorum özeldekı doktorların cogu hosuma gıtmıyor devlettekı doktorum dan aynı ılgıyı goruyorum acıkcası .. ılk oglum da arıtmıde yaptım dogumu
O belirgin çizgi kayboldu noluyor anlamadım vallaKIZ onun artımed sahteydı t2 li değildi
İsmail Sağ canım , inegöldenmisinDoktorunuz kim acaba
hocus pocus noluyorO belirgin çizgi kayboldu noluyor anlamadım vallayarın bida yapacam artık napayım
Vallaha öyle olduhocus pocus noluyor
test bol zaten ya patlat hergun bıtane :)Vallaha öyle oldu
Evet İnegöl'deyim yeni hamileyim hangi doktor iyi bilmediğim için araştırıyorumİsmail Sağ canım , inegöldenmisin
Yok daha kıpkırmızı test görmedinizSENDEN BIZ KIPKIRMIZI BIR TEST GORMUSMUYDUKKK :d
Son durum bu kizlaarrr en alttaki bugünün ama ilk idrar değilSENDEN BIZ KIPKIRMIZI BIR TEST GORMUSMUYDUKKK :d
Ne güzel maşallahSon durum bu kizlaarrr en alttaki bugünün ama ilk idrar değil
Sağol balım daha koyulari sana nasıl olsun inşallahNe güzel maşallah
Amin canım benim inşallahSağol balım daha koyulari sana nasıl olsun inşallahİlk idrar sağlık ocağına gitti
Ne güzelBen bu ay letu kullandim. Sat 28 Kasım. Bugün test verdim pozitif çıktı adetine 5 gün var daha.
Ne güzel benim de 27 kasımBen bu ay letu kullandim. Sat 28 Kasım. Bugün test verdim pozitif çıktı adetine 5 gün var daha.