Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

ekimm24 gidince oluşmuşsa kese ve bebeği görelim kalp atışını duyalım. Hepsi bir seferde çıksın diye 7. Haftada gitmeyi planlıyoruz. Kısmet sağlıkla gelsin kuzular
Anladımm canım benim haklısın tabikii ben bıraz fazla heyecanlıyım merak edıyorum sanırım evham yapıyorım bı problem yoktur falan dımı dıye kendı kendıme

Sirius2023 canım karnını ovalayarak ayetel kürsü felak ve nas surelerini oku kuzun
Hayırlı sabahlar canım testen teste çok degişiyor kuzum göremedim ben testini atmadın galiba

Kuzum her testin hcg yi algılama seviyesi başka bide bence sen kan vermelisin artık artışı da bi gör için rahatlar. Yada bi markada karar kıl onunla koyulaşmayı takip et içini ferah tut bebişin seninledir inşallah

Hayırlı sabahlar canım bence her testin hassasiyeti bambaska böyle aklını cok karıstırıyorsun keske bugun bir kan versen de hepimiz rahatlasak inşallahh bebeğinnn sımsıkı tutunmuş ve seninledir

Hadi bakalım inşallah koyulaşır bebeğim yarın falan testlerin algıladığı oranla da ilgili biraz

En son ki yaptıgın testin markası ne canım benim hoşuma gitmedi başka test al dene ama ben e herşey yoluns sıkıntı yapma kuzum
Sente lady diye bir test, bana da sıkıntılı gibi geldi hani kuruma cizgisini test etmek için su damlatınca testin yine rengi değişiyor ya bir pembeleşiyor gösterge yeri, buna damlattım hiç değişmedi kalbim kadar beyaz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…