Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yanma Rahimimde oluyor kuzu pubik kemiğinin üst arkası gibi. böyle ilişkideki kuruluktaki acıma gibi değil. Biildiğin içeri acı biber sürmüşsün gibi. anlatabildim mi ecabaaa :KK70: Ay bizi meraktan öldüreceksiniz siz :KK70:
Evet aynen öyle işte canım içten içten anlatamıyorum işte ben düşük yaptıgım gebeliktede oldu böyle 🥰🥰

Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can @pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Bu kadar erken çıkması bile çok güzel 🙏😌 çok sevindim canım 😍

Eklentiler

• pixlr_20221223090524533.jpg
    pixlr_20221223090524533.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum @Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can @pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Kuruma gıbı degıl 😬

Bence vaaaar yarınki test çok önemli🥰🥰🤩🤩🤩🤩 ya hadi Allahım inşallah ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰

X