Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar dpo süresi kişiden kisiye değişir hatta dönem dönem bile değişir 11-16 gün normal kabul edilir benim mesela normali 13 ama bazen 11 gün sonra bazen de 15 gün sonra regl olurum 16 yı bulursa gebeliktir benim için

Maşallah canım senin sonuçlarına bakmak için girdim tebrik ederim tekrar baya yüksek çıkmış maşallah sağlıklı büyüsün inşallah
Yaaa canımm benimmm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunn bende sizin topiğe ısınlandım artık diğer güzellkleriide bekliyoruzzzz yabancı hissetmeyelimmm

Kızlar selam kendimi toparladım geldim daha doğrusu toparlıyorum insallah
Kürtaj sonrası 14. Gün bugün antibiyotik mantar yaptı kasıntıdan derdimi unuttum 3-4 gündür
Şimdi söyle oldu doktor ilk adetini ol 30-40 gün sonra olacaksın rahmin tertemiz dedi şükürler olsun
Elimde kalan ovulasyon testlerini yapayım dedim adet gününü tespit amaçlı yumurtlama olur mu ki pek emin değilim kürtaj sonrası yumurtlama oluyor mu? Ovulasyon testi hafif koyu çıktı acaba hala beta var ondan galiba çok emin değilim.
Bebek olayını erteledim önemli olan sağlığım kendimi vücudumu toparlamam gerek kürtaj sonrası mantar belasıyla da uğraştığım icin çok yıprandım

Hoş geldin sefa geldin canım, sen iyi ol. Bebişde sağlıkla gelsin inşallah

İyi olmana çok sevindim canım :) ovüslasyonda hep biraz çizgi çıkıyor zaten yumurtlama zamanı kopkoyu oluyor

geçmiş olsun Allah inşallah en hayırlı zamanda nasip eder mantar maalesef o kadar kaşıntı yaptıkı bende gece uykumdan uyanmıştım :) inşalalh en güzel zamanda en güzel haliyle bebiş olur

İyi olmana çok sevindim canım bir iki ay korun kaliteli yumoslarin olsun sonra denersin yine. Önemli olan sensin sen sağlıklı olursan sağlıklı bebislerin olur

İyi olmana çok sevindim canım :) ovüslasyonda hep biraz çizgi çıkıyor zaten yumurtlama zamanı kopkoyu oluyor
Çok garip bir koyulukta çıktı acaba yumurtlama oldu mu suan çok şaşırdım o yüzden kürtaj üstüne 14-15 gün yumurtlama olabiliyor yazmışlar ama emin olamadım hafif akıntım geldi bu aralar biraz kendimi iyi hissettim takviye yapıp toparlamak istiyorum düzenimi zaten polikistik var bende adet döngülerim 35 gün falandı bari o düzelse dedim

geçmiş olsun Allah inşallah en hayırlı zamanda nasip eder mantar maalesef o kadar kaşıntı yaptıkı bende gece uykumdan uyanmıştım :) inşalalh en güzel zamanda en güzel haliyle bebiş olur
Amin inşallah en doğru zamanda nasip olsun buraya hamile kalınca yazmıştım hamile kalmaya uğraşıyoruz hamileliğin devam etmesi de edebilmesi de ayrı bir stres diye Allahım kimseye yaşatmasın doğru zamana hayırlı ve sağlıklıya niyet edeceğim bu duruma üzülmek yerine herşeyin zamanı nasibi vardır
Terapiye başladım o yüzden sanırım olumlu taraftan bakıyorum artık bir kaç gündür

fotosu var mı? bu konuda tecrübem yok canım tahmin edebiliyorum sadece. şöyle bir şey yaşadım bende doğumdan sonra hala kanamam varken doktor yumurta büyüyo tekrar regl olacaksın dedi.kanamam bitti bir hafta sonra regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…