- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 33
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.321
Tikabasa canım naptın gittin mi doktora adet söktürücü mü verdi merak ettim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim ovü testleri halaa koyu çıkıyorTikabasa canım naptın gittin mi doktora adet söktürücü mü verdi merak ettim seni
Canım sende pko mu vardı? Klomen ilk kullanışın mıydı geçen ay ?Evet canim şimdi geldim.
Geçen ay klomen kullanmıştım. Bu ay kullandirmayacakmis.
Normal akisa devam edecekmisiz.
Eşim bu hafta sprem testi vermişti, normal herşey dedi, urolojiye normal demişti zaten.
Önümüzdeki ay gene kalmazsam tekrar klomen deneyelim, yine olmazsa aşılama için üniversiteye yonlendirecekmis.
Buradaki hastanede yapilmiyormus, merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum.
Üniversite hastanesi de bize uzak 2 saat. İnşallah gerek kalmadan gelir bebiş.
Kızlar selam kendimi toparladım geldim daha doğrusu toparlıyorum insallah
Kürtaj sonrası 14. Gün bugün antibiyotik mantar yaptı kasıntıdan derdimi unuttum 3-4 gündür
Şimdi söyle oldu doktor ilk adetini ol 30-40 gün sonra olacaksın rahmin tertemiz dedi şükürler olsun
Elimde kalan ovulasyon testlerini yapayım dedim adet gününü tespit amaçlı yumurtlama olur mu ki pek emin değilim kürtaj sonrası yumurtlama oluyor mu? Ovulasyon testi hafif koyu çıktı acaba hala beta var ondan galiba çok emin değilim.
Bebek olayını erteledim önemli olan sağlığım kendimi vücudumu toparlamam gerek kürtaj sonrası mantar belasıyla da uğraştığım icin çok yıprandım
Yarın sabah buraya ilk senin için gireceğim beni etiketle hemeeeeennnnYarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah canlar
fnd_50 @pozitifbiri Papatyamaviss imagination forever @Cey1an savascii @melisaa93 @Mervenur277 @merve_eymen @Cgh Safransari @ekimm24 @sevayd ve diğer canlar
Canim bende pko var dendi bekarken.Canım sende pko mu vardı? Klomen ilk kullanışın mıydı geçen ay ?
Gittim canim.Naptın doktora gittin mi Safransari
Anladım canım önceki topiklerden aklımda öyle kalmış. Klomenin etkisi bir sonraki aya da devam ediyor diyorlar inşallah bu ay güzel sonuç alırsın. Doktor kaç defa muayeneye çağırıyor? Önümüzdeki ay ben de klomene başlayacağım galiba.Canim bende pko var dendi bekarken.
İlk cocugumda sorunsuz hamile kaldım.
Adetlerim düzenlidir.
Yine bebek isteyip bir kaç ay önce doktora gidip sorduğumda pko görmediğini söyledi.
Evet klomen ilk denememdi.
Ben direk önceden adetimin 3. Gününe randevu alıyorum. Ya 3. Yada 4. Gününe denk geliyor gidiyorum.Anladım canım önceki topiklerden aklımda öyle kalmış. Klomenin etkisi bir sonraki aya da devam ediyor diyorlar inşallah bu ay güzel sonuç alırsın. Doktor kaç defa muayeneye çağırıyor? Önümüzdeki ay ben de klomene başlayacağım galiba.
Her tedavi herkese uymuyor mu anlamadım kiBen direk önceden adetimin 3. Gününe randevu alıyorum. Ya 3. Yada 4. Gününe denk geliyor gidiyorum.
Klomenden bende mucize bekledim ama olmadı ama işe yarayan da çok.
Bende bir kaç kişiden okudum etkisinin 2 ay sürdüğünü.
hosgeldın canım benım :) vucudun bıraz dınlensın devam et adet olmadan da yumurtlama goren olabılıyormus ama bence nadır sanırım :) benım de oldu dustukten nerdeyse 38.gün sonra adet oldum tekrardan yenı ayda yenı umutlarla basladıkKızlar selam kendimi toparladım geldim daha doğrusu toparlıyorum insallah
Kürtaj sonrası 14. Gün bugün antibiyotik mantar yaptı kasıntıdan derdimi unuttum 3-4 gündür
Şimdi söyle oldu doktor ilk adetini ol 30-40 gün sonra olacaksın rahmin tertemiz dedi şükürler olsun
Elimde kalan ovulasyon testlerini yapayım dedim adet gününü tespit amaçlı yumurtlama olur mu ki pek emin değilim kürtaj sonrası yumurtlama oluyor mu? Ovulasyon testi hafif koyu çıktı acaba hala beta var ondan galiba çok emin değilim.
Bebek olayını erteledim önemli olan sağlığım kendimi vücudumu toparlamam gerek kürtaj sonrası mantar belasıyla da uğraştığım icin çok yıprandım
Şuan hedefim adetimi düzenlemek Sağlığıma çok odaklandım pek sağlıklı hissetmiyorum suan insallah zamanla düzelir her şey , adet olunca sökülünce doktorum da dedi tamamen sağlıklı döngü devam edecek diyehosgeldın canım benım :) vucudun bıraz dınlensın devam et adet olmadan da yumurtlama goren olabılıyormus ama bence nadır sanırım :) benım de oldu dustukten nerdeyse 38.gün adet oldum tekrardan yenı ayda yenı umutlarla basladık
evet canım benım oyle oluyormus , cok sukur kı sağlıklıyız yeni aylarda yeni denemeler olacaktır yenı bebısler olacaktır herseyden once bız ıyı olalım gerısı hallolur zaten :)Şuan hedefim adetimi düzenlemek Sağlığıma çok odaklandım pek sağlıklı hissetmiyorum suan insallah zamanla düzelir her şey , adet olunca sökülünce doktorum da dedi tamamen sağlıklı döngü devam edecek diye
İnositol ne için canım ?Her tedavi herkese uymuyor mu anlamadım ki
İlk düşüğümden sonra aylarca denedik olmadı doktor inositol başlattı o ay hamile kaldım benim için de o mucize gibiydi. Bu sefer kalbi durdu .
Tekrar denemeye başladık inositole devam dedi hemen olcak diye ümitlendim. Bu 2. Ay ama pek ümidim yok.
İnşallah titiz davranan halden anlayan iyi bir doktordur gideceğin doktor. Benim 27 Aralık canım az kaldı benim de belli olur haftaya tutmuş mu tutmamış miCnm benim ovü testleri halaa koyu çıkıyor
Çarşamba günü randevu aldım
Ak-kara çıkıcak meydana
Adetımın 24. Gunu oluyor progestan testi isteyeceğim
Bakalım alttan muayenede kist çıkacak mı?
Birde adetın 3. Gunu yapılan hormon testlerinden isteyeceğim
Devlet hastanesi ama istek üzerine yapar mı bilmiyorum bu testleri
Senin bat ne zamandı kuzum
Polikistik overde veriyorlar canım onu da. Takviye edici gıda olarak geçiyor ilaç değil.İnositol ne için canım ?
Benimde 27 aralık canım bat günümİnşallah titiz davranan halden anlayan iyi bir doktordur gideceğin doktor. Benim 27 Aralık canım az kaldı benim de belli olur haftaya tutmuş mu tutmamış mi