Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

ne zamandır deniyorsunuz canım

Yok canım ben Maraş'ın bir ilcesinde yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla.

Çatlatma ignesini hiç kullanmadım.

Ben yumurtlamadan 10-11 gün sonra görüyorum canim. Dongum de 28 gün. Bence bu herkeste değişiyor, ve bir ay diğerini bile tutmuyor.
Evet bence de değişiyor drlar 14 gün dese de kendimizi takip ettiğimizde farklı çıkıyor. Geçtiğimiz ay akıntım olduğunda kesin yumurtlama donemim dedim ve 18 gün sonra regl oldum, 14 gün sonra da olduğum oluyor her ay değişiyor sanirim

Söyledim bu ay ama hastanede yapilmiyormus.
İlçede bir devlet hastanesi, sanırım ondan.
Merkez de bize 2 saat uzaklıkta.
1 ay daha bakalım da olmadı gidecez mecbur.
Bende evde kendim yaptım iğneyi. İnsülin iğnesi yapanları gördün mü onun gibi düşün koluma yapmıştım. İlacı yazsın sen yaparsın

Ben her ay ovulasyon takibi yapıyorum.
Akıntıdan 2-3 sonra yumurtam.catliyor

Aynı testten yaptım ben 2 ay önce ama regli oldum :) bu testin pozitif olması için baya renkli çıkması lazım siliğe güvenmeyin

Eki Görüntüle 3178932 Eki Görüntüle 3178931
Aynı testten yaptım ben 2 ay önce ama regli oldum :) bu testin pozitif olması için baya renkli çıkması lazım siliğe güvenmeyin
kuzum rengı bı degısık olmus ama bu testın sankı bozuk gıbı benımkı bembeyaz cıkıyor zaten pembelık cıksa bellı olur hemen :) zaten ben suphelı ıkıncı cızgıyı bı gorsem baska markayla kombo yaparım hemen

Eki Görüntüle 3178932 Eki Görüntüle 3178931
test yaparken olması gerekenden çok bekletince idrar içinde başta bir şey olmuyor ama zaman geçtikçe kontrol çizgisinin boyası diğer çizgi yerine akıyor.sonradan bakınca çift çizgi gibi görünüyor. Bende öyle olmuştu bir an şaşırdım dikkatli bakınca kontrol çizgisinin renginin aktığını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…