- 13 Ekim 2022
- 4.635
- 6.292
- 88
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.281
ne zamandır deniyorsunuz canımEvet canim şimdi geldim.
Geçen ay klomen kullanmıştım. Bu ay kullandirmayacakmis.
Normal akisa devam edecekmisiz.
Eşim bu hafta sprem testi vermişti, normal herşey dedi, urolojiye normal demişti zaten.
Önümüzdeki ay gene kalmazsam tekrar klomen deneyelim, yine olmazsa aşılama için üniversiteye yonlendirecekmis.
Buradaki hastanede yapilmiyormus, merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum.
Üniversite hastanesi de bize uzak 2 saat. İnşallah gerek kalmadan gelir bebiş.
Ya inşallajj inşallaahh umutt hep hep varr bekliyorummm güzel haberler canım benımmAh İnşAllah en yakın zamanda hayırla sağlıkla hepimize nasip olurArka arkaya doğar çocuklarımız
Yok canım ben Maraş'ın bir ilcesinde yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla.Çatlatma iğnesi de kullandın mı?
İkinizde de bir sıkıntı yok çok şükür hala gelmiyorsa bir sebebi var demek ki henüz vakti değil. Hayırlısı olsun İnşAllah bizler elimizden geleni yapalım da takdir Allah’ın. Kayseri’de mi gidiyorsun doktora?
8 aydır.ne zamandır deniyorsunuz canım
Diğer klomen kullanacağın zaman çatlatma iğnesi de iste benceYok canım ben Maraş'ın bir ilcesinde yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla.
Çatlatma ignesini hiç kullanmadım.
Söyledim bu ay ama hastanede yapilmiyormus.Diğer klomen kullanacağın zaman çatlatma iğnesi de iste bence
bizde bir senedr deniyoruz ikimiznde sonuçları normal 2 ay önce klomen çatlatma uyguladm ama oluşmadı gebelik kist oldu vardır bi hayır diyorum önümüzdeki ay tekrar gidicez bakalım doktora8 aydır.
Resmen kendimi gördümYarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah canlar
fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss imagination forever Cey1an savascii melisaa93 Mervenur277 M merve_eymen Childdevelopment Safransari ekimm24 sevayd ve diğer canlar
Evet bence de değişiyor drlar 14 gün dese de kendimizi takip ettiğimizde farklı çıkıyor. Geçtiğimiz ay akıntım olduğunda kesin yumurtlama donemim dedim ve 18 gün sonra regl oldum, 14 gün sonra da olduğum oluyor her ay değişiyor sanirimBen yumurtlamadan 10-11 gün sonra görüyorum canim. Dongum de 28 gün. Bence bu herkeste değişiyor, ve bir ay diğerini bile tutmuyor.
Bende evde kendim yaptım iğneyi. İnsülin iğnesi yapanları gördün mü onun gibi düşün koluma yapmıştım. İlacı yazsın sen yaparsınSöyledim bu ay ama hastanede yapilmiyormus.
İlçede bir devlet hastanesi, sanırım ondan.
Merkez de bize 2 saat uzaklıkta.
1 ay daha bakalım da olmadı gidecez mecbur.
inşallah bebısımmm ınsallahhh :) T TASUU bızıde alsın yanına gotursun ya yoksa ben cok uzulecemT TASUUimagination forever ve diğer kizlarr gaza geldim bende yarın başlıyorum testlere iki günde bir olacak şekilde dua edin kız çıksın bu ay
He valla keza bende aynı şekilde insan yoruluyor bir süre sonra
Ben her ay ovulasyon takibi yapıyorum.Evet bence de değişiyor drlar 14 gün dese de kendimizi takip ettiğimizde farklı çıkıyor. Geçtiğimiz ay akıntım olduğunda kesin yumurtlama donemim dedim ve 18 gün sonra regl oldum, 14 gün sonra da olduğum oluyor her ay değişiyor sanirim
anlastık erkenden yapta ılk actıgımızda goreyım hemen senın pessspembeee testını :))))Yarın sabah ilk idrarla yapayım inşallah canlar
fnd_50 pozitifbiri Papatyamaviss imagination forever Cey1an savascii melisaa93 Mervenur277 M merve_eymen Childdevelopment Safransari ekimm24 sevayd ve diğer canlar
Balım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın ya
İlk resim 10. Gün
İkinci resim 11. Gün 20 hcg
kuzum rengı bı degısık olmus ama bu testın sankı bozuk gıbı benımkı bembeyaz cıkıyor zaten pembelık cıksa bellı olur hemen :) zaten ben suphelı ıkıncı cızgıyı bı gorsem baska markayla kombo yaparım hemenEki Görüntüle 3178932 Eki Görüntüle 3178931
Aynı testten yaptım ben 2 ay önce ama regli oldum :) bu testin pozitif olması için baya renkli çıkması lazım siliğe güvenmeyin
Canım ama senin çizgin filtre ile belli olmuş sanırım benim 20 betayı algılayan çizgim ilk 5 dakikada çıkmıştı ve bariz gözüküyordu ben bu teste çok güveniyorum açıkçasıEki Görüntüle 3178932 Eki Görüntüle 3178931
Aynı testten yaptım ben 2 ay önce ama regli oldum :) bu testin pozitif olması için baya renkli çıkması lazım siliğe güvenmeyin
test yaparken olması gerekenden çok bekletince idrar içinde başta bir şey olmuyor ama zaman geçtikçe kontrol çizgisinin boyası diğer çizgi yerine akıyor.sonradan bakınca çift çizgi gibi görünüyor. Bende öyle olmuştu bir an şaşırdım dikkatli bakınca kontrol çizgisinin renginin aktığını gördümEki Görüntüle 3178932 Eki Görüntüle 3178931
daha belirgin olmuş amaGördüm kız gördüm teeee sabah gördüydüm ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?