• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Şöyle anlatıyor yumurtlama gününe 14 ekle beklenen adet günüdür
Aslında aynı şeyi diyoruz 😅 yani 30 günde bir adet gören birisi 16.gün yumurtlama gerçekleşiyor, yumurtlamadan 14 gün sonra adet goruyor. 28 günde bir adet gören birisi 14. Gün yumurtlayip 14 gün sonra adet görüyor. Ama burada okuduğuma göre bazı kadınlar yumurtlamadan sonra 16.günde adet görüyormus. Genel olarak 14 gün olsa da nadir durumlar oluyor sanırım 16 gün sonra da olan varmış

Son reglinin ilk gününe göre gebeliğin hesaplanır canım korunmadığın gün değil şu anda sen yaklaşık 5,5-6 haftalık hamilesin ☺️
Evet evet bunu biliyorum ama korundugumzda bebek olamıcagına göre diye kendı kendıme sey edıyorum ben 24 ünden hesaplıyorum cunku ozaman geldi 😂🥰Saglık ocagına gittik sabah doktor 4-5 haftalık dedi hcg degerıne göre işte , 1 hafta 10gune gidebilrsin kadın doguma dedi şimdi hitsende bişey görunmez

Evet evet bunu biliyorum ama korundugumzda bebek olamıcagına göre diye kendı kendıme sey edıyorum ben 24 ünden hesaplıyorum cunku ozaman geldi 😂🥰Saglık ocagına gittik sabah doktor 4-5 haftalık dedi hcg degerıne göre işte , 1 hafta 10gune gidebilrsin kadın doguma dedi şimdi hitsende bişey görunmez
Aynen bu hesaplama banada tuhaf gelmişti regl olduğum dönemi bile hamile sayıyorlar diye ama sistem bu şekilde 😂

Ooo çok iyi o zaman haftaya bebişi görmeye gidiyorsunuz 😍

Aynen bu hesaplama banada tuhaf gelmişti regl olduğum dönemi bile hamile sayıyorlar diye ama sistem bu şekilde 😂

Ooo çok iyi o zaman haftaya bebişi görmeye gidiyorsunuz 😍
Ay sormaaa eşime yolda diyorum zaten ya niye 8inden hesaplıyolar 8 nerde 24 nerde 2hafta oynuyor 😂😂😂😂😂 yaa inşallaah hemen bir doktor arayısına girecegiz cokta tecrubesiziz bakalım hayırlsısyyla ınsallah 😍🙈 sizlerden gğzel haber bekliyorum lütfen etiketleyiinnn😍😍😍

Aslında aynı şeyi diyoruz 😅 yani 30 günde bir adet gören birisi 16.gün yumurtlama gerçekleşiyor, yumurtlamadan 14 gün sonra adet goruyor. 28 günde bir adet gören birisi 14. Gün yumurtlayip 14 gün sonra adet görüyor. Ama burada okuduğuma göre bazı kadınlar yumurtlamadan sonra 16.günde adet görüyormus. Genel olarak 14 gün olsa da nadir durumlar oluyor sanırım 16 gün sonra da olan varmış
Ben yumurtlamadan 10-11 gün sonra görüyorum canim. Dongum de 28 gün. Bence bu herkeste değişiyor, ve bir ay diğerini bile tutmuyor.

Ay sormaaa eşime yolda diyorum zaten ya niye 8inden hesaplıyolar 8 nerde 24 nerde 2hafta oynuyor 😂😂😂😂😂 yaa inşallaah hemen bir doktor arayısına girecegiz cokta tecrubesiziz bakalım hayırlsısyyla ınsallah 😍🙈 sizlerden gğzel haber bekliyorum lütfen etiketleyiinnn😍😍😍
Ah İnşAllah en yakın zamanda hayırla sağlıkla hepimize nasip olur 🤲🏻 Arka arkaya doğar çocuklarımız

Tabi onlar tek bir değer olarak bakmıyor totalde diğerleri iyiyse onun üzerinden hesaplıyorlar. Tek tek değerlendirince yanıltıyor. İyi o zaman canım normal dediyse sevindim.
Ya diğerlerinde sıkıntı yoktu çok şükür bir tek prolaktin sıkıntıydı o da düştü 🥰

Doktora gittin mi canım?
Evet canim şimdi geldim.

Geçen ay klomen kullanmıştım. Bu ay kullandirmayacakmis.
Normal akisa devam edecekmisiz.
Eşim bu hafta sprem testi vermişti, normal herşey dedi, urolojiye normal demişti zaten.
Önümüzdeki ay gene kalmazsam tekrar klomen deneyelim, yine olmazsa aşılama için üniversiteye yonlendirecekmis.
Buradaki hastanede yapilmiyormus, merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum.
Üniversite hastanesi de bize uzak 2 saat. İnşallah gerek kalmadan gelir bebiş.

Evet canim şimdi geldim.

Geçen ay klomen kullanmıştım. Bu ay kullandirmayacakmis.
Normal akisa devam edecekmisiz.
Eşim bu hafta sprem testi vermişti, normal herşey dedi, urolojiye normal demişti zaten.
Önümüzdeki ay gene kalmazsam tekrar klomen deneyelim, yine olmazsa aşılama için üniversiteye yonlendirecekmis.
Buradaki hastanede yapilmiyormus, merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum.
Üniversite hastanesi de bize uzak 2 saat. İnşallah gerek kalmadan gelir bebiş.
Çatlatma iğnesi de kullandın mı?
İkinizde de bir sıkıntı yok çok şükür hala gelmiyorsa bir sebebi var demek ki henüz vakti değil. Hayırlısı olsun İnşAllah bizler elimizden geleni yapalım da takdir Allah’ın. Kayseri’de mi gidiyorsun doktora?

Back