• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Cnm 1 bucuk senedır gebe hıc kalamadım.eşimde bır sıkıntı yok bendede muane olarak bakılınca hıc bır sıkıntı yok sadece amh 1.02 ama kac defa muane gayet yumurtaların yeterli denıldi .Ben derdımı anlatsam oturur halıme cok çektim o yuzden sadece kısadan anlatım ben 8 bucuk senedır evlıyım evlendım hemen oldu bebegımın kalp atısı durdy kürtaj oldum .sonra cok sukur hamıle kaldım.7 yasında oglum var.cocugum 2 yasına gelınce kardes dusunduk ıstedıgım zaman hamıle kalabılıyordum 4 tane peşine düşük ve kurtajlarım oldu en sonda mol gebelık gecırdım onun sonucuda da kötü huylu cıktı temiz cıkmadı 3 defa amelıyat oldum pete gırdım .gebelıgım kötü huylu bır hücreye cevrmıstı amelıyat sonrası ıkı defa olarak kemoterapı gormek zorunda kaldım bunun tedavısı boyleymıs cunku .ımtıhanım zor oldu yanı ama ısyan etmedım sonra elhamdullah bırseyım kalmadı ıyılestım .2 sene gebe kalma dedı daha sonra getırebılırsın dedıler . 2 yıl korundum .Sonra oglum kardesı olsun cok ıstıyor gerkesın var benım yok dıyor onun ıcın bende cok ıstıyorum cunku evladım ısteyınce bende üzülüyorum su an bütün cabam onun için.Evet cok sıkıntılarım oldu cok amelıyat oldum bir tel saçım bıle kalmamıstı🥲Ama cok sukur Allahıma ımtıhanımı gectım saglıgım yerinde.Bende artk 1 bucuk yıldır ıstıyorum ama artık gebe kalamıyordum.2 aydır hastaneye gıdıyorum ıste .Herzaman duamı da edıyorum eger saglıgımdan yana sıkıntı olcaksa olmasada olur.Allah saglıkla kolaylıkla hayırla ogluma bır kardes nasıp etsın başkada bu dunyada hıcbırseyde gözüm yokKem

Ben de geçen ay bir tane yapmıştım ve zaten negatifti bu ay 2 tane yaptım eve bi tane daha var ama aşırı canım sıkıldı bi daha asla yapmıcam idrar testi. Özellikle erken olanlardan
Kemoterapi ıkı defa gordum sanırsam amh yı bıraz etkıledı.Artık nasip dıyorum ben evladım ıcın su an caba gosterıyorum olmazsa da ılerde ben caba gosterdım olmadı derim ıcim rahat eder 🥲Cok sukur yıne var demekten başka bısey dıyemıyorum Rabbım hıc olmayanlara da nasıp etsın kardes ısteyenlerede ıkıncıyı nasıp etsın kımın ne muradı varsa versin

Cnm 1 bucuk senedır gebe hıc kalamadım.eşimde bır sıkıntı yok bendede muane olarak bakılınca hıc bır sıkıntı yok sadece amh 1.02 ama kac defa muane gayet yumurtaların yeterli denıldi .Ben derdımı anlatsam oturur halıme cok çektim o yuzden sadece kısadan anlatım ben 8 bucuk senedır evlıyım evlendım hemen oldu bebegımın kalp atısı durdy kürtaj oldum .sonra cok sukur hamıle kaldım.7 yasında oglum var.cocugum 2 yasına gelınce kardes dusunduk ıstedıgım zaman hamıle kalabılıyordum 4 tane peşine düşük ve kurtajlarım oldu en sonda mol gebelık gecırdım onun sonucuda da kötü huylu cıktı temiz cıkmadı 3 defa amelıyat oldum pete gırdım .gebelıgım kötü huylu bır hücreye cevrmıstı amelıyat sonrası ıkı defa olarak kemoterapı gormek zorunda kaldım bunun tedavısı boyleymıs cunku .ımtıhanım zor oldu yanı ama ısyan etmedım sonra elhamdullah bırseyım kalmadı ıyılestım .2 sene gebe kalma dedı daha sonra getırebılırsın dedıler . 2 yıl korundum .Sonra oglum kardesı olsun cok ıstıyor gerkesın var benım yok dıyor onun ıcın bende cok ıstıyorum cunku evladım ısteyınce bende üzülüyorum su an bütün cabam onun için.Evet cok sıkıntılarım oldu cok amelıyat oldum bir tel saçım bıle kalmamıstı🥲Ama cok sukur Allahıma ımtıhanımı gectım saglıgım yerinde.Bende artk 1 bucuk yıldır ıstıyorum ama artık gebe kalamıyordum.2 aydır hastaneye gıdıyorum ıste .Herzaman duamı da edıyorum eger saglıgımdan yana sıkıntı olcaksa olmasada olur.Allah saglıkla kolaylıkla hayırla ogluma bır kardes nasıp etsın başkada bu dunyada hıcbırseyde gözüm yok
Ayyy allah yardımcın olsun inşallah bu ay sağlıklı eli ayağı tam güzeller güzeli bebişlerimiz olur

Kızlar mide ağrısı ve yanmasından uyuyamadım test yaptım. Markası bit kit diye bir şey. Eczacı önerdi. 5 dakikada 2. Çizgi silik olarak çıktı. Çıplak gözle görebildim. Fotoğrafta pek belli olmuyor
Yakinlastirinca hafif gölge gibi bişey var sizin kan tahlili sonucu vermistiniz ne oldu

Kızlar bi şey sorucam takviyelerinizi 3 ay ara vermeden kullanıyor musunuz? Ben 1 ay regenesis 1 ay inostol kullandım ama bıraktım 3 ay fazla olmaz mı mesela folatım en son 15 çıktı. Biraz daha kullansam fazla olur diye bıraktım ama doktorlar 3 ay kullanım öneriyorlar siz ne yapıyorsunuz?

Kızlar gebeliğinizin ilk haftalarında mide ağrısı yaşadınız mı ? Benim çok kötü midem ağrıyor geceden beri. Belki geç döllenme olmuşsa diye İlaç da içemiyorum. Ne yapsam hafifler

Kızlar gebeliğinizin ilk haftalarında mide ağrısı yaşadınız mı ? Benim çok kötü midem ağrıyor geceden beri. Belki geç döllenme olmuşsa diye İlaç da içemiyorum. Ne yapsam hafifler
Canım benim yumurtlamam geç olmuştu ve en belirgin belirtim mide yanmasıydı. 1 hafta değişmişti bat tarihim ben ona göre beklemiştim

Teşekkür ederim darısı sana inşallah. Evet yeni daha ama erken öğrenmek iyi olmuyormuş bence battan 10 gün geçince gidilmeli bir ağrı sızı kanama yoksa ❤️🙏🏻
Benim 39. Gün oluyor. Tiroid problemim var o yüzden vakit kaybediyor muyum diye endişeliyim. Perşembe kan vermiştim o yüzden ama negatif çıkmıştı. Hala bekliyorum

Canim rahim filmin esinin testi vs varsa yaparlar yüksek ihtimalle. Evlilik yılı kurtarjyordu senin yanlis hatirlamiyorsam.
Rahim filmim yok henüz çekilmedim bakalım eğer olmazsa bu ay çekilmeyi düşünüyorum biraz korkutuyor ama inşallah bu ay olur ve gerek kalmaz🙃 sol tarafımda ağrı hissediyorum bence o tarafta büyüyor yumurtam 🤓🤓

Benim 39. Gün oluyor. Tiroid problemim var o yüzden vakit kaybediyor muyum diye endişeliyim. Perşembe kan vermiştim o yüzden ama negatif çıkmıştı. Hala bekliyorum
Anlıyorum canım işte bir sıkıntın yoksa geç öğrenmekte fayda var ama senin gibi ekstrem bir durumu olan tabi hemen gitmeli bence normal bir uzmandan randevu alıp git hamile değilsen bile adet başlatıcı ilaç yazar en azından gecikme 35 güne kadar normal sonrasında beklemenin bir anlamı yok.

Back
X