Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tikabasa canım naptın gittin mi doktora adet söktürücü mü verdi merak ettim seni
Cnm benim ovü testleri halaa koyu çıkıyor

Çarşamba günü randevu aldım
Ak-kara çıkıcak meydana
Adetımın 24. Gunu oluyor progestan testi isteyeceğim

Bakalım alttan muayenede kist çıkacak mı?

Birde adetın 3. Gunu yapılan hormon testlerinden isteyeceğim

Devlet hastanesi ama istek üzerine yapar mı bilmiyorum bu testleri

Senin bat ne zamandı kuzum

Canım sende pko mu vardı? Klomen ilk kullanışın mıydı geçen ay ?

Son düzenleme:
Kuzuuum aldım testi.ama yarın sabah dayanamayıp yapmam umarım.almıcaktım bıda gram umudum kalmamıstı ama sabah konustuktan sonra umudum yeserdı bıraz yenıden..zaten adet olacak gıbı hıssedıyorum sıvı akıntı adetten oncekı gıbı bı kasıklarda karısıklık hıssı var. savascii

Eklentiler

• 1F5181F9-87A2-48EA-BF6D-AABF94D247FB.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 33
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Hoşgeldin

Canım sende pko mu vardı? Klomen ilk kullanışın mıydı geçen ay ?
Canim bende pko var dendi bekarken.
İlk cocugumda sorunsuz hamile kaldım.
Adetlerim düzenlidir.
Yine bebek isteyip bir kaç ay önce doktora gidip sorduğumda pko görmediğini söyledi.

Evet klomen ilk denememdi.

Naptın doktora gittin mi Safransari
Gittim canim.
Bu ay boş bıraktı, olmazsa önümüzdeki ay yeniden klomen deneyelim dedim.
Eşimin sperm sonucunu gösterdim, yolunda herşey dedi.
Ben yumurta takibi yapılmasını istedim ama bu devlet Hastanesi'nde yumurta takibi çatlatma iğnesi yapilmiyormus.

Canim bende pko var dendi bekarken.
İlk cocugumda sorunsuz hamile kaldım.
Adetlerim düzenlidir.
Yine bebek isteyip bir kaç ay önce doktora gidip sorduğumda pko görmediğini söyledi.

Evet klomen ilk denememdi.
Anladım canım önceki topiklerden aklımda öyle kalmış. Klomenin etkisi bir sonraki aya da devam ediyor diyorlar inşallah bu ay güzel sonuç alırsın. Doktor kaç defa muayeneye çağırıyor? Önümüzdeki ay ben de klomene başlayacağım galiba.

Ben direk önceden adetimin 3. Gününe randevu alıyorum. Ya 3. Yada 4. Gününe denk geliyor gidiyorum.

Klomenden bende mucize bekledim ama olmadı ama işe yarayan da çok.

Bende bir kaç kişiden okudum etkisinin 2 ay sürdüğünü.

Her tedavi herkese uymuyor mu anlamadım ki

İlk düşüğümden sonra aylarca denedik olmadı doktor inositol başlattı o ay hamile kaldım benim için de o mucize gibiydi. Bu sefer kalbi durdu .

Tekrar denemeye başladık inositole devam dedi hemen olcak diye ümitlendim. Bu 2. Ay ama pek ümidim yok.

hosgeldın canım benım :) vucudun bıraz dınlensın devam et adet olmadan da yumurtlama goren olabılıyormus ama bence nadır sanırım :) benım de oldu dustukten nerdeyse 38.gün sonra adet oldum tekrardan yenı ayda yenı umutlarla basladık

Şuan hedefim adetimi düzenlemek Sağlığıma çok odaklandım pek sağlıklı hissetmiyorum suan insallah zamanla düzelir her şey , adet olunca sökülünce doktorum da dedi tamamen sağlıklı döngü devam edecek diye

evet canım benım oyle oluyormus , cok sukur kı sağlıklıyız yeni aylarda yeni denemeler olacaktır yenı bebısler olacaktır herseyden once bız ıyı olalım gerısı hallolur zaten :)

İnositol ne için canım ?

İnşallah titiz davranan halden anlayan iyi bir doktordur gideceğin doktor. Benim 27 Aralık canım az kaldı benim de belli olur haftaya tutmuş mu tutmamış mi

İnşallah titiz davranan halden anlayan iyi bir doktordur gideceğin doktor. Benim 27 Aralık canım az kaldı benim de belli olur haftaya tutmuş mu tutmamış mi
Benimde 27 aralık canım bat günüm

Hazır gitmişken betaya da ybaktırim bari
Ümidim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…