- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.141
sen hıc yazmıyorsuuunnn adet mı oldun noldu bızde olduk kuzum napalım devamke yanı uzulme sakın daha yolun basındayız yagünaydın kızlar uzan zamandır girmedim biraz uzaklaşmak stres yapmamak için iyi olur diye düşündüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum bizede cok dua edin inşaallah hepimiz bigün o çift çizgiyi görürüz
kızlarrrr geldık pazartesıye hadı bakalım .aralıgın sonuna doğru yok mu kendıne bır hamiş emojısı attıracak
bekleyıp tekrarlamaktan baska sansın yok askımBirde testi golgelendirdim daha gonce kac tane test yaptiysam golgelendirdim ve boyle birsey cikmamisti kuruma cizgisi bile yok bu testlerede bilemedim ben bi bakarmisiniz
Canım bat 20 gecikirsem randevu alıcam burda ne acilde nede kıliniklerde direk gidemiyorsun randevu alıcam gecikme olunca kanda vericem şafak sayar gibi beklerim artıkSu seyreltiyor idrarınıay demek ki var bebiş kan versen artık bir hafta ne ki bekleriz
Yaaa aminn aminn inşallaahh sendende bekliyorum bennn öyle hissediyorumYaaaaa ne güzel darısı başımıza artık
24 aralık ta 4. Hafta olmuyomu ya ay beynim errorNormal kuzum 24 aralık da 5. Haftanda olacaksın yüksek degil yani bitanem çok çok güzel maşallah
Siz öyle dıyosanızz öyledir canım kızlarrrDeğerin haftasına uygun canım normal bence
Bat geçince randevu alıp gidicem canım doktor var demeyene kadar inanasım gelmiyorSu seyreltiyor idrarınıay demek ki var bebiş kan versen artık bir hafta ne ki bekleriz
yok canım daha adetime var 27 aralıkta inşaallah olmam doktora gittim tekrar degerlerinde bişey yok d vitamini verdi damla şeklinde onu kullanıyorum folik asit vermedi ama ben eczaneden imom omega diye folik asitte içeren bişey aldım onu eczacı bayanda hamileydi bana bunu kullan dedi aldım onları kullanıyorum bakalım 1 hafta kaldı son güne kadar test yapmıcam negatif görmek canımı sıkıyorsen hıc yazmıyorsuuunnn adet mı oldun noldu bızde olduk kuzum napalım devamke yanı uzulme sakın daha yolun basındayız ya
İnşallah bebeğim inşallah o senin tatlılığınYaaaa çokk tatlısınn bebişşinşallaah bu hayırlı haberi en kısa zamanda sizlerdende alalımm duamdasınızz
Canım hayırlı olsun sağlıkla al bebeğini kucagına inşallahAma bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadımbilen yorumlayabılır mi aceppp
İnşAllah bu sabrının mülafatını güzel haberle alırsınCanım bat 20 gecikirsem randevu alıcam burda ne acilde nede kıliniklerde direk gidemiyorsun randevu alıcam gecikme olunca kanda vericem şafak sayar gibi beklerim artık
Ben bugün iyice elendim canim. Test negatif. Oglende doktor kontrolum var bakalım.kızlarrrr geldık pazartesıye hadı bakalım .aralıgın sonuna doğru yok mu kendıne bır hamiş emojısı attıracak
En son reglinin ilk günü hangi gündüYaaa aminn aminn inşallaahh sendende bekliyorum bennn öyle hissediyorum
24 aralık ta 4. Hafta olmuyomu ya ay beynim erroray iyicee afalladımm kızlar
Siz öyle dıyosanızz öyledir canım kızlarrr
Dualarım seninle İnşAllah hayırlısıyla sağlıkla vardır bebişinBat geçince randevu alıp gidicem canım doktor var demeyene kadar inanasım gelmiyor
e tamam o zman bebıskom bozma moralını neden bozuyorsunyok canım daha adetime var 27 aralıkta inşaallah olmam doktora gittim tekrar degerlerinde bişey yok d vitamini verdi damla şeklinde onu kullanıyorum folik asit vermedi ama ben eczaneden imom omega diye folik asitte içeren bişey aldım onu eczacı bayanda hamileydi bana bunu kullan dedi aldım onları kullanıyorum bakalım 1 hafta kaldı son güne kadar test yapmıcam negatif görmek canımı sıkıyor
İnşallah canım benimİnşAllah bu sabrının mülafatını güzel haberle alırsınŞimdi de senin haberini bekleyim heyecanla
Amin canım Allah razı olsun benimde dualarım sizle en kısa zamanda Rabbım sevindirsin senideDualarım seninle İnşAllah hayırlısıyla sağlıkla vardır bebişin
Ayy inşallah vardır canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin.Varsa sağlıkla huzurla gelsin bebiş ve tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı vakitlerdetest alıp yapayım mı gaza getirmeyin beni ayy ateşimi de doğru ölçmedim. Tocam gece oğlanın ateşini ölüçüp orada bırakmış. Kalktım adaya gidip ölçtüm 36.7çıktı bilemedim
Belki de bu yöntem daha iyidir biz çok yıpratıyoruz kendimiziİnşallah canım benimnamazda kendimden önce size dua ediyorum Rabbım hepimizin gönlünü sevindirsin buda alttan bakıyorlar gidince varsa çıkar sonra kan alır
hanı nerde bısey mı yazdın yaBana hiç pas vermiyorsunuz hanımefendiPapatyamaviss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?