• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar merhaba benim adetim beş gün gecikti.Gecikmwden 4 gun once kendim beta yapmitrmistim negatifti.Hemen doktora gittim.Rahim 14 mm olmus sen bir beta ver dedi.Hocam iyi birsey mi kötü birsey mi ona göre umutlaniyim dedim.Oda yoktur olsa biz sana söyleriz dedi.Sonuclarim 3 saat sonra çıkacak.Daha önce böyle bir durum yaşayan var mi

Yok canım bekliyorum hala belim ağrıyor geldi gelecek ilaçsız ikinci gün bu çok bekletmez inşallah
3. Yada 4. Gün olması lazım canım genelde inşallah gelirde önünü görürsün en azından gelmeme gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum ama öyle ise gelmesin takibi bebiş gelsin 🤗🤗

Eklentiler

• 20221219_130509.jpg
    20221219_130509.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20221219_130504.jpg
    20221219_130504.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba benim adetim beş gün gecikti.Gecikmwden 4 gun once kendim beta yapmitrmistim negatifti.Hemen doktora gittim.Rahim 14 mm olmus sen bir beta ver dedi.Hocam iyi birsey mi kötü birsey mi ona göre umutlaniyim dedim.Oda yoktur olsa biz sana söyleriz dedi.Sonuclarim 3 saat sonra çıkacak.Daha önce böyle bir durum yaşayan var mi
Canım inşallah bebiş kalınlaşmasıdır🤲

Back