- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.138
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.181
Kan ver de gözümüz gönlümüz şenlensin be güzelimFortune diye bir testti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan ver de gözümüz gönlümüz şenlensin be güzelimFortune diye bir testti
Bir şey yazmadım ama yaz yani bana özel bir şeyler ne var yani etiketle bir şeyler yap şaşırt küçük sürprizler yap bana valla ben de bilmiyorum ne olacak bu halimizhanı nerde bısey mı yazdın ya bu kıskancılıgımız nolacak bizim
İnşallah hamilesindir canımİnşallah canım benimnamazda kendimden önce size dua ediyorum Rabbım hepimizin gönlünü sevindirsin buda alttan bakıyorlar gidince varsa çıkar sonra kan alır
Benim 7. Ymisbenımde bu 5.topiğim kuzum ocağa gecıs yaptım ben ki ılk bebem ikinci ay da olunca bana cok uzun geldı nazlı cıktı gelmıyor bu bebek bende saldım bakalım ne zaman gelecek saldım derken salamıyorum da ıste
Alttan bakmak degilmi Buradakiler böyle daha sağlıklı oldugunu söylüyorBelki de bu yöntem daha iyidir biz çok yıpratıyoruz kendimizi
Tek cizgi yok artı olursa var demek canımBen bu testten anlamıyorum çizgilerin anlami ne
Bende ocaga geçersem 7. Topigim olacakBenim 7. Ymis
8 e geçiş yaptım
İnşallah canımİnşallah hamilesindir canım
Ben 2 senedir istiyorum ama buraya geç geldim ocak 3. Topiğim olacak inşallah hepimiz içinde son olurBende ocaga geçersem 7. Topigim olacak
Amin canım inşalalh bende 1 senedir de bende geç katıldım kuzum geldimi beklenen canımBen 2 senedir istiyorum ama buraya geç geldim ocak 3. Topiğim olacak inşallah hepimiz içinde son olur
Yok canım bekliyorum hala belim ağrıyor geldi gelecek ilaçsız ikinci gün bu çok bekletmez inşallahAmin canım inşalalh bende 1 senedir de bende geç katıldım kuzum geldimi beklenen canım
3. Yada 4. Gün olması lazım canım genelde inşallah gelirde önünü görürsün en azından gelmeme gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum ama öyle ise gelmesin takibi bebiş gelsinYok canım bekliyorum hala belim ağrıyor geldi gelecek ilaçsız ikinci gün bu çok bekletmez inşallah
Beni etiketlemeyi unutma heyecanla bekliyorumEve gidince bakacağım, kursatan şimdi çıktım daha
gecmeyelim artık yılın son ayında kapalım ya çok çok aminBende ocaga geçersem 7. Topigim olacak
Canım inşallah bebiş kalınlaşmasıdırKızlar merhaba benim adetim beş gün gecikti.Gecikmwden 4 gun once kendim beta yapmitrmistim negatifti.Hemen doktora gittim.Rahim 14 mm olmus sen bir beta ver dedi.Hocam iyi birsey mi kötü birsey mi ona göre umutlaniyim dedim.Oda yoktur olsa biz sana söyleriz dedi.Sonuclarim 3 saat sonra çıkacak.Daha önce böyle bir durum yaşayan var mi
Amin kuzumm aminnn allah söyletmiş olsun inşallahgecmeyelim artık yılın son ayında kapalım ya çok çok amin