Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

ay bilmiyorum biliyorsun aylardır topik topik geziyoruz bi türlü göremedik çift cizgiyi
benımde bu 5.topiğim kuzum ocağa gecıs yaptım ben ki ılk bebem ikinci ay da olunca bana cok uzun geldı nazlı cıktı gelmıyor bu bebek bende saldım bakalım ne zaman gelecek saldım derken salamıyorum da ıste

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşaallah e test yap tabi koyulaşmış mı ona göre takip edersin

benimde bu ay olmazsa ocak ayı artık 5 ay oluyor inan bu kadar zor oldugunu bilmiyordum bide cevremdekiler hep ilk iki aylarda hamile cıktı bir ben kaldım sap gibi

Test yapmak bizi cok strese sokuyor canim ben aylarca yaptım artik yapmama kararo aldim sende yapma gecikirse yapalim

benimde bu ay olmazsa ocak ayı artık 5 ay oluyor inan bu kadar zor oldugunu bilmiyordum bide cevremdekiler hep ilk iki aylarda hamile cıktı bir ben kaldım sap gibi
kız nasıp sans ınan ol 4 ay 5 ay bısey degıl ama ınsan beklıyor heyeacnlanıyor heves edıyoru benım en yakın arkadasımın da bır sene oldu mısal bıyerden sonra saldı bıde ne yumurtlama takıp eder ne ates ne ovu hıcbıseyden haberı yok oylede rahat bız cok bılıyoruz ya ondan oluyor hep vallah bak

Canim bende görüyorum var gibi

Filtreye gerek kalmadan gördüm ben canım inşallah yanıltmaz bizi. Kırmızı çizgiyi görmeden paçaları sıvamayalım yinede beni çok yanılttı bu çizgiler. Ama inşallah seninki koyulaşır

gecen sene bende bır yıl oylesıne salmıstım ne test ne bısey sadece korunmuyodum ama olmamıstı 13,14 ay artık dedım heralde bı sorun var dr a gıttıgım ay beta 15 le hamıle oldugumu ogrendım ama sımdı yaş ilerledi 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ve heveslendım o yuzden 1 ay bıle gecmek bılmedı :) bıde ınsanların dırdırı ınsanı bıktırıyor herkes soruyor vır vır vır.

ikinci bebiş o zaman seninde dimi :)

ikinci bebiş o zaman seninde dimi :)
yok kuzucum malesef.6 haftalık flndı,düşük ve dıs gebelık oldu.ikizmiş biri tüpten inememiş hem kürtaj oldum hem dıs gebelık tedavısı.(myom vardı bende 7 cm o baskı yapmıyomus aldırdım onuda 2 ay oldu korunma surem bıtelı)o yuzden artık sabırsızım ve amelıyat bıle oldum bıdakıne bısey olmasın dıye.bızde tek atımda basaralım ıstıyorum bu yüzden

Yaaa kuzum var görüyorum tebrik ederim inşallah bebiş senledir günlük yap koyulaşırsa bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyordur ben öyle yapıyordum günlük yapıyordum ve halada yapıyorum benim testim seninkinden çok çok daha silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…