- 31 Ağustos 2012
- 22.066
- 35.280
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.941
Canim gün içinde ölçülen ateş birşey ifade etmiyor.Pardon canım 36.7
Senin ateşin kaç canım şuan ve normla ateşin kaç çıkıyorCanim yarın doktor randevum var.
Ateşim yine yüksek çıkarsa sabah test yapayım diyorum.
Etiketlerim mutlaka senide.
Yarın ilk iş kk ya bakmak olacakCanim yarın doktor randevum var.
Ateşim yine yüksek çıkarsa sabah test yapayım diyorum.
Etiketlerim mutlaka senide.
Canım ben ateşten hiç anlamam ama norml ateşim 36.4 felan iki gündür ateş basıyor diye ölçmeye başladım 36.7 çıkıyor ne demek yani
Bende 5 gundur fln olcuyorm.benımde dunle aynı cıktı hadı ınsallah dusmez hıc atesımızPardon canım 36.7
Yumurtlama gununu bılıyormusun canım? Adete kac gun kaldıgından zıyade o onemlı bence.cunku mesela benım yumurtlamayla adet arasında 11-12 var sadece.o yuzden ancak adet gununden bı gub once fln cıkar cıkarsaBugunde yaptim cikmadi ama goguslerim cok aciyor adet onceside olurfu ama adete yakin gecerdi birde alt karnima ara ara sanki elektirik caraprmis gibi agri oluyor
Canım kimyasal olunca değer yükselip tekrar düşüyor ve regli oluyorsunLütfen bilgisi olan başına gelen yardım edebir mi. Salı günü kan testi verdim değerim 2 çıktı cumartesi günü yine kan verdim değerim 16.45 çıktı ama bu gün kanamam başladı normal adet kanaması gibi sizce kimyasal gebelik mi geciriyorum.sancim kasıklarım da hala devam ediyor.
Hımmm yani düşerse adet mi gelecek oluyor ben ilk defa deniyorum canımBende 5 gundur fln olcuyorm.benımde dunle aynı cıktı hadı ınsallah dusmez hıc atesımız
Allah razı olsun o zaman ben takipte kalimCanım kimyasal olunca değer yükselip tekrar düşüyor ve regli oluyorsun
Ama kanama gebelıik varsada normal regli gibi olanda var bir yakınımızın kızı tabi en dogru cevabı doktor söyler acile gidersen bazı araştırma hastanelerinde geçte olsa kadın dogum doktorları oluyor inşallah bebeğin senledir
Cümlemizden ama imkanın varsa direk git acile enazından gebelik varmı yok mu öğrenirsin varsa ilaç verirler kanama neden oluyor ona bakarlar böyle şeylerde zaman kaybetmemek lazımAllah razı olsun o zaman ben takipte kalim
Özel hastaneye gittim ama doktor beklemede kal dedi 1 hafta sonra yine test yap dedi başka birşey demediCümlemizden ama imkanın varsa direk git acile enazından gebelik varmı yok mu öğrenirsin varsa ilaç verirler kanama neden oluyor ona bakarlar böyle şeylerde zaman kaybetmemek lazım
Evet canım bende gecen ay ılk kez denemıstm gercekten dustugu gunun ertesı gunu adetım baslanıstıHımmm yani düşerse adet mi gelecek oluyor ben ilk defa deniyorum canım
Hadi yaaa çok heycanlı inşallah düşmez ateşlerEvet canım bende gecen ay ılk kez denemıstm gercekten dustugu gunun ertesı gunu adetım baslanıstı
Aynı satıcıdan alınan testlerin hepsi bozuk olduğu için testler ayıplı mal nitekiliğinde sonuç alabilirsin canım tüketici olarak seçimlik hakların mevcut. Onlardan birini kullanabilirsin.6502 sayılı yasanın 11. maddesinde, malın ayıplı olması durumda tüketicinin seçimlik hakları düzenlenmiştir. Bu seçimlik haklarda tüketici; bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir.Sonuç alabilir miyim nasıl bir süreç izlemeliyim bilmiyorum
Canım daha iyiyim şükürler olsun teşekkür ederim yavaş yavaş gözüm açılıyor ama hala ateşim normal kendi seyrinde değilfnd_50 canım nasıl oldun?
Şu domuz gribine yakalanmasam çok iyi uğraşacaktım canım ama inan Şuan kendim oğlum ev okul hepsi bir yandan kafam kazan gibi. Bilgilendirme için çok teşekkür ederimAynı satıcıdan alınan testlerin hepsi bozuk olduğu için testler ayıplı mal nitekiliğinde sonuç alabilirsin canım tüketici olarak seçimlik hakların mevcut. Onlardan birini kullanabilirsin.6502 sayılı yasanın 11. maddesinde, malın ayıplı olması durumda tüketicinin seçimlik hakları düzenlenmiştir. Bu seçimlik haklarda tüketici; bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir.
Canım çok şükür daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorumİnşallah kuzum, inşallah
Yarın sabah test şenliği yapacağız inşallah, ak mı kara mı bakacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için
fnd_50 canım nasıl oldun? Umarım daha iyisindir.
pozitifbiri canım sen nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?