• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benın göğsüm yumurtlama gununden berı şiş ve ucları cok agrıyordu.bugun şişlik gitmiş ucundakı agrıda azalmıs.bu ay çok ilginç şeyler yasıyorum bakalım hadı hayırlısı.bu arada ilişkiye devam etmek bebegın tutnmasını engellemez degılmı kızlar? (Buraya yazacaktm topıclerı karıstırmısım)😀

Benın göğsüm yumurtlama gununden berı şiş ve ucları cok agrıyordu.bugun şişlik gitmiş ucundakı agrıda azalmıs.bu ay çok ilginç şeyler yasıyorum bakalım hadı hayırlısı.bu arada ilişkiye devam etmek bebegın tutnmasını engellemez degılmı kızlar? (Buraya yazacaktm topıclerı karıstırmısım)😀
Olmaz canim.

Bat 21 Aralık 16 aralıkda kaset test yaptım negatifti. Bu sabah kahverengi akıntım vardı benim regl böyle geliyor kızlar ben yine elendim kalanlara inşallah güzel haberler alırlar 🙏 T TASUU sen tekrar test yaptın mı
Hayırlısı olsun bebem ama böyle kahve akıntı ile erken mi gelir yoksa adet günü kahve leke ile mi başlar.
Belki yerleşmedir 🤲🤲

Hayırlısı olsun bebem ama böyle kahve akıntı ile erken mi gelir yoksa adet günü kahve leke ile mi başlar.
Belki yerleşmedir 🤲🤲
Aşko ben pkoluyum tam adet tarihim düzenli olmuyor 2 sene ilaç tedavisi gördüm biraz düzene girdi derken geçen ay 15 gün gecikmem oldu. Normalde böyle lekelenme ile başlıyor bi kaç gün sürüyor sonra kanama başlıyor bende. Reglin habercisi yani 🤣 ama bir ufak (çok ufak ama) yerleşme umudum da var belki yerleşmedir.

Kızlar yaşayan tecrübelilere soruyorum her hamilelikte lekelenme kesin olurmu. Yani hiç lekenlenme görmedim ama hamileydim diyen çıkarmı. 🤔 sadece bir merak sorusu 🥲
Ben ilk gebeliğim de lekelenme görmedim
Yerlesme kanaması gelmedi

Ne midem bulandı nede koku hassasiyet oldu
Hiçbirsey yaşamadım hamileliğim boyunca

Aşko ben pkoluyum tam adet tarihim düzenli olmuyor 2 sene ilaç tedavisi gördüm biraz düzene girdi derken geçen ay 15 gün gecikmem oldu. Normalde böyle lekelenme ile başlıyor bi kaç gün sürüyor sonra kanama başlıyor bende. Reglin habercisi yani 🤣 ama bir ufak (çok ufak ama) yerleşme umudum da var belki yerleşmedir.
İnşallah kuzum, inşallah🤲
Yarın sabah test şenliği yapacağız inşallah, ak mı kara mı bakacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
fnd_50 fnd_50 canım nasıl oldun? Umarım daha iyisindir.
pozitifbiri pozitifbiri canım sen nasıl oldun?

Canim bende de.
3 gün kahverengi leke olur, 4. Gün felan başlar.

Amin amin inşallahhh en güzel haberlerinizi ben beklıyorum bu sefer 🙏🙏

Allah razı olsun canımmm cümlemiz için inşallah inşallahh 🙏🙏🙏🥰

Evet ne kadar şükretsek az eksik gercekten Allah razı olsun binleerce kez cümlemiz için inşallah en yakın zamanda güzel haberlere alalım sizlerden inşallaahhhcanımm😍😍🙏🙏
Canim kan verdin mi sen orayi kavirmisim

Canım çok şükür hamdolsun baya duzeldim ☺️ ama 3 4 gündür portakal greyfurt mandalin karıştırıp sıktım içtim o benim gözümü açtı. Bir de turşu suyu falan da içtim.
Dinlenmek iyi geldi kuzum ☺️
İnşallah kuzum, inşallah🤲
Yarın sabah test şenliği yapacağız inşallah, ak mı kara mı bakacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
fnd_50 fnd_50 canım nasıl oldun? Umarım daha iyisindir.
pozitifbiri pozitifbiri canım sen nasıl oldun?

Kızlar normalde benim meme hassasiyeti adete 7 gun kala başlardı bu kez yumurtlamayla başladı sebebini bilen var mı
Aynısı bu ay banada oldu canm.sebebını bende bılmıyorum ısın ılgınc yanı adetıme 4 gun kaldı buhun azalmıs şişlik

Bende öyleyim canım azar azar leke geliyor o yüzden elendim bu ay😏 çok da umutlanmıştım olacak diye neyse hayırlısı böyleymiş
Bende ilk gün yerleşme mi acaba dedim.
Ateş takibi yaptım bu ay, regl olunca düşmesi gerekiyor düşmedi. Aksine bugün daha da yükseldi.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-18-15-07-23-718_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-12-18-15-07-23-718_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 41
Back