• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sürpriz nasıldı 🙈 eşin ne tepki verdi
Yaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu 🙈🙈 açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu 🙊🙊 Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu 😂 ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok 🤩🙈 insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz 🙏🙏🙏♥️♥️

Yaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu 🙈🙈 açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu 🙊🙊 Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu 😂 ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok 🤩🙈 insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz 🙏🙏🙏♥️♥️
Ayyyyy maşallah okurken bile insan heyecanlanıyor inşallah biz de yaşarız bu duyguları 😍

Yokc canim. 3. Gün bugün. Yarın da belki yine leke olur, sonra kanama başlar.
Hayırlısı olsun inşallah canım regl olabilmek bile büyük nimet. Geçen ay 15 gün geciktim progestan iğne verdi doktorum 3 ampul vurdular tek seferde anca adet olabildim

Ben de cuma günü infertiliteye randevu aldım rahim filmi çektirmek istiyorum, mart ayı tam bir sene olacak zaten martı bulur hsg, sonra da bir kaç dener bunda da olmazsa vardır bir hayır diyip köşeme çekilirim

melegim can melegim can kaç çıktı bugun atesın?benımkı 36.80 devam bugunde.ama testler negatıf :KK43: bıde gogsumdekı agrı gecmeye basladım umudum kırıldı bıraz.
Benimde yine aynı 37.7 beni daha 24 aralık canım ilk defa ateş bakıyorum senin dün ile bugün farklımı benim dünde aynı idi ögken ölçtüm öylesibe 36.8 çıktı

Merhaba kizlar,

11 aralikta yumurtlama oldu ve 12 aralikta catladi fakay 16 ve 18 araliktada bir koyuluk var. degerlendirebilecek olan varsa yardimci olur musunuz? Tesekkurler.

Polikistik over vs yok hersey saglikli dongum 26 gun, beklenen adet tarihi 26 Aralik.

Eklentiler

• 7AAD07D9-C3A0-42C2-AA2F-6245D1D3AB87.jpeg
    7AAD07D9-C3A0-42C2-AA2F-6245D1D3AB87.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kizlar,

11 aralikta yumurtlama oldu ve 12 aralikta catladi fakay 16 ve 18 araliktada bir koyuluk var. degerlendirebilecek olan varsa yardimci olur musunuz? Tesekkurler.

Polikistik over vs yok hersey saglikli dongum 26 gun, beklenen adet tarihi 26 Aralik.
Onemlı olan koyu olması c cızgısınden.sadece 10 u 11 i yumurtlama olmus.bır sorun yok testınızde

Back