- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.921
Adet yaklasinca bende de azalıp hatta 1 gün kala hic kalmazAynısı bu ay banada oldu canm.sebebını bende bılmıyorum ısın ılgınc yanı adetıme 4 gun kaldı buhun azalmıs şişlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet yaklasinca bende de azalıp hatta 1 gün kala hic kalmazAynısı bu ay banada oldu canm.sebebını bende bılmıyorum ısın ılgınc yanı adetıme 4 gun kaldı buhun azalmıs şişlik
Yaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızzSürpriz nasıldı eşin ne tepki verdi
Aktif kanama yaşadın mıBende ilk gün yerleşme mi acaba dedim.
Ateş takibi yaptım bu ay, regl olunca düşmesi gerekiyor düşmedi. Aksine bugün daha da yükseldi.
Hayır canimAktif kanama yaşadın mı
Lekelenme kesildi mi pekiBende ilk gün yerleşme mi acaba dedim.
Ateş takibi yaptım bu ay, regl olunca düşmesi gerekiyor düşmedi. Aksine bugün daha da yükseldi.
Yokc canim. 3. Gün bugün. Yarın da belki yine leke olur, sonra kanama başlar.Lekelenme kesildi mi peki
Ayyyyy maşallah okurken bile insan heyecanlanıyor inşallah biz de yaşarız bu duygularıYaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz
Hayırlısı olsun inşallah canım regl olabilmek bile büyük nimet. Geçen ay 15 gün geciktim progestan iğne verdi doktorum 3 ampul vurdular tek seferde anca adet olabildimYokc canim. 3. Gün bugün. Yarın da belki yine leke olur, sonra kanama başlar.
Gebelik ihtimali güçleniyor canım yarınki ateşte beni etiketle olur mu?Hayır canim
Yoğun kahverengi lekelenme hala. Kırmızı daha gorunmedi
Benimde yine aynı 37.7 beni daha 24 aralık canım ilk defa ateş bakıyorum senin dün ile bugün farklımı benim dünde aynı idi ögken ölçtüm öylesibe 36.8 çıktımelegim can kaç çıktı bugun atesın?benımkı 36.80 devam bugunde.ama testler negatıf bıde gogsumdekı agrı gecmeye basladım umudum kırıldı bıraz.
Onemlı olan koyu olması c cızgısınden.sadece 10 u 11 i yumurtlama olmus.bır sorun yok testınızdeMerhaba kizlar,
11 aralikta yumurtlama oldu ve 12 aralikta catladi fakay 16 ve 18 araliktada bir koyuluk var. degerlendirebilecek olan varsa yardimci olur musunuz? Tesekkurler.
Polikistik over vs yok hersey saglikli dongum 26 gun, beklenen adet tarihi 26 Aralik.
Pardon canım 36.7Benimde yine aynı 37.7 beni daha 24 aralık canım ilk defa ateş bakıyorum senin dün ile bugün farklımı benim dünde aynı idi ögken ölçtüm öylesibe 36.8 çıktı
İnşallaahh inşallaahh tüm dualarım sizinleeeAyyyyy maşallah okurken bile insan heyecanlanıyor inşallah biz de yaşarız bu duyguları
Bugunde yaptim cikmadi ama goguslerim cok aciyor adet onceside olurfu ama adete yakin gecerdi birde alt karnima ara ara sanki elektirik caraprmis gibi agri oluyorDağa dört gün var dıyorsun bellı olmaz
Canim yarın doktor randevum var.Gebelik ihtimali güçleniyor canım yarınki ateşte beni etiketle olur mu?