Yürü be Edolina kim tutar bizi :teytey: Bende aldım başımı gidiyorum .Eşim Aşkım diye değil Tosuncum diye çağırıyo artık beni... Haa bide oynak balina diyo. Hani Cennet Mahallesinde vardı ya bi tombul ablamız sırnaşık şey O kadar değilim tabi ama uğraşacak ya benle :dilcikar: Şu bebeklerimizi bi alalım kucağımızada,onlarla uğraşırken zaten kilolar gider (İnşallah) CADIARZU
valla başta eşim sonra abim şaka yollu sürekli maşşşalllaah diyolar alınıom ben ne bileyim ama napalım az kaldı vericez.gerçi bi arkadasım doğumdan sonra emzirme dönemindede 10 kilo daha almıstı helva hoşaf derken allah korusun bi 10 kilo daha oldumu şimdi bişi demiyo belki eşlerimiz ama bence ozasmn sorun yaparlar gibi gelio :S
Oh maşallah cidden.Yani emzirirken de o kadar kilo almayalım canım.Ama ben almam herhalde çünkü zaten şimdi de tatlı yiyorum ben yeterince:icecream:Şu an yediğimden daha fazla yiyebileceğimi sanmıyorumkaydirigubbakcemile3Almam o kadar heralde.
benimeşimde tosunum diye seviyodu beni kızınca ince tosun dedi onada kızınca tam kıvamında tosunda karar kıldk şimdi tam kıvamın da tosunum diyo
ama hep vurguluyo çok kilo almadın diye kandırıkcı işte
bazende doğumdan sonra bolbol mekik çek diyo anlayın işte
bende 16 kilo aldım canlarım
ben de öyle duydum hep assraa ve cidden son iki ay iştahım çıldırdı deli gibi tatlı yer oldum özellikle de son ay ama şükür kilo alımım diğer aylardan farklı olmadı (hele ki yediklerimle kıyaslayınca süper)birde dikkat kızlar hakikaten en çok son 2 ay kilo alınıyor :))
74 ile başladım, 86 ile bitiriyorum, yani 12 kilo
rekor benim galiba...
boyum 160cm. 48kg ile hamile kaldım. bulantım fln olmadı. ama eşim sağ olsun öyle çok yemeye teşvik etti ki 36. haftamdayım 68kg. oldum. şöyle bakıyorumda 20 kg. nasıl vericem ben bu kiloları?
dr.um 70 ile bitirirz takma kafana aldığın kiloları diyor. zaten çok zayıftın eksik olanı tamamladın diyor ama bence moral veriyor :)
ya aslında oluşumu sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım gerisinin hiç bir önemi yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?