- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Ya iste baslamak zor ama baslayinca gerisi geliyor fatma. Buranin yarari baslamanda ve devam etmende yardimci oluyor.Sen iyi girdin canım ya ben bi türlü adapte olamadım. Kafamda ki meşguliyetleri hallettim büyük oranda çok şükür bundan sonra ta gaz inşallah
Biz de goreydik bi yorum yapardik.inşallah kuzmm
yaaa öylemi diyosun uzun süredir görmeyen arkadaşlarım da öyle dedi
bende uzun süredir görmüyoruminşallah kuzmm
yaaa öylemi diyosun uzun süredir görmeyen arkadaşlarım da öyle dedi
EveeetttNiye sen takimin bir uyesi degil misin?
Denersin yaparsin, denersin yapamazsin ama en azindan denemis olursun.
Yapmak ya da yapamamak goreceli bir kavram.
Hedefler unutulmus gibime geldi.
Niye dun negatif miydin.
C cizen_bayan before after istiyoruzYa iste baslamak zor ama baslayinca gerisi geliyor fatma. Buranin yarari baslamanda ve devam etmende yardimci oluyor.
Geldikleri gibi giderlerrrr.
Biz de goreydik bi yorum yapardik.
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun yavaş ama emin adımlarla ilerlemek lazım.Ya iste baslamak zor ama baslayinca gerisi geliyor fatma. Buranin yarari baslamanda ve devam etmende yardimci oluyor.
Geldikleri gibi giderlerrrr.
Biz de goreydik bi yorum yapardik.
ay yapmak isterim ama fotolara bakmam lazım kilo alıncaq foto çekinmeden kaçmıştım uzun süre o storydeki fotoyu atmak isterim ama önümdeki şey yüzünden linç yiyebilirimC cizen_bayan before after istiyoruzgül cemalini gösterme bende kalsın
Ben sadece after yapabilirim.C cizen_bayan before after istiyoruzgül cemalini gösterme bende kalsın
Niye olmasin ki, zaten yapilacaklari biliyorsun.Ay hadi bakalım hayırlısı olsun yavaş ama emin adımlarla ilerlemek lazım.
Onumde yas pasta vardi deme.ay yapmak isterim ama fotolara bakmam lazım kilo alıncaq foto çekinmeden kaçmıştım uzun süre o storydeki fotoyu atmak isterim ama önümdeki şey yüzünden linç yiyebilirim
Ben sadece after yapabilirim.
Niye olmasin ki, zaten yapilacaklari biliyorsun.
Onumde yas pasta vardi deme.
Vayyy daha kotu. Triple kremali mousse.nasılda biliyor doğum günüm için arkadaşlarım ayarlamış yedim yemedim desem yalan olur ama 2 öğünü iptal ettim yiyince
Vayyy daha kotu. Triple kremali mousse.
Butun haftayi es gecmen gerekiyordu . Ne iki ogunu.
Evet baya incelmissin. ALL_StaR farki.
Ilk geldigin zamanlari hatirliyorum. Sen de tam bi tatliciydin.
Yuzun de cok sekermis.
10 Kilo 2 tane bundan yapiyor.teşekkür ederim canım kesinlikle all star farkı uzun zamandır hep deniyodum ama hiç etkili olamamıştım geldiğimden beri 12 kilo verdim ve daha da vermem gereken bi 10 kilom daha var ki vereceğim kendime ve sizin gücünüze inanıyorumm
yanakları sıkasım geldi bakkkkinstagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen haftaboydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım
tamam canımm susamıştımGeceleri 3 bardak su icmeden ziyade , gune yaysan daha iyi olur.
+ Su az icince vucudun suyu tutma ozelligi var..
Çok tatlısın bu aradainstagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen haftaboydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım
Allahh güzelliğini ve kilo vermeni nazardan korusunnnninstagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen haftaboydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım
yanakları sıkasım geldi bakkkkkuzummm
teşekkür ederim kuzummÇok tatlısın bu arada
Allahh güzelliğini ve kilo vermeni nazardan korusunnnn
Ben bundan 2 kilo sonra 4 tane atmış olucim10 Kilo 2 tane bundan yapiyor.