Popüler Konu LenaG ile MasterFit

selamlar, bugünkü menüm:
8.00- 2 tane haşlanmış yumurta, hindi füme, krem lor 1tk, lavaş ekmeği
öğlen 12.30- kekik soslu beef salata
ara- 13.30 pumpkin spice latte soya sütlü, kurabiye
akşam- haşlanmış köy tavuğu ve basmati pirinç pilavı, salata, yayla çorbası yarım kase

10.200 adım, 2.5 lt su

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Güzel bir menü, afiyet olsun 🌸

Afiyet olsun. Pizza harika görünüyor. Yer fıstığını ben de çok seviyorum😍

Ay maşallah adımlarına tü tü tü 😄 çok güzel menü, süper adımlar şahanesin💕💕

akşam öğününü makarna ve patates kızartması yediğin için mi yapmadın acaba? Arada sevdiğimiz şeyleri de böyle yiyeceğiz ki sonra yeme atakları yaşamayalım. 💕

Sürekli ara öğün yapasın geliyor çünkü doyurucu şeyler yemiyorsun. Bu yüzden de sık sık acıkıyorsun aslında. Bence menülerinde proteini arttırmalısın. Akşamki salatanın içine köfte, tavuk atsan kendini gün içinde daha çok tok hissedersin.

Ben de emziriyorum canım ❤️ grupta yazmamıştım sanırım bunu ben de. Bebeğin küçük mü?
Sagol canım 🥰 gun içerisinde sürekli ayaktayım sayılır ikiz bebeler olunca sürekli bi mutfaktayim çamaşır bulaşık derken adımlar böyle oluyor 😂

selamlar, bugünkü menüm:
8.00- 2 tane haşlanmış yumurta, hindi füme, krem lor 1tk, lavaş ekmeği
öğlen 12.30- kekik soslu beef salata
ara- 13.30 pumpkin spice latte soya sütlü, kurabiye
akşam- haşlanmış köy tavuğu ve basmati pirinç pilavı, salata, yayla çorbası yarım kase

10.200 adım, 2.5 lt su

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun Canım sen diyet yapmaya devam edecek misin

akşam öğününü makarna ve patates kızartması yediğin için mi yapmadın acaba? Arada sevdiğimiz şeyleri de böyle yiyeceğiz ki sonra yeme atakları yaşamayalım. 💕

Sürekli ara öğün yapasın geliyor çünkü doyurucu şeyler yemiyorsun. Bu yüzden de sık sık acıkıyorsun aslında. Bence menülerinde proteini arttırmalısın. Akşamki salatanın içine köfte, tavuk atsan kendini gün içinde daha çok tok hissedersin.

Ben de emziriyorum canım ❤️ grupta yazmamıştım sanırım bunu ben de. Bebeğin küçük mü?
Evet o yüzden böyle yaptım canım.🪷

Diyette beni mutlu eden şey yer fıstığı. Seciciyim bir de 😄 kabuklu yer fistigi olacak ve taze olacak . Tadim in yesil paketli kabuklu fistigi efsane , cok yedirebilir🙈

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

sabah 09.15
1 asrın tandırı lavaşla kaşarlı zeytinli sebzeli dürüm, 1 küçük salatalık

öğlen 12.20
yoğurt, granola, şekersiz fıstık ezmesi, 1 küçük muz, tarçın

ara 15.00-16.30
1/2 paket altınbaşak, 2 salatalık

akşam 18.40
1 tabak kıymalı sebzeli spagetti, 2 yk ev yoğurdu, rokalı çoban salata

ara 21.00
çekirdek

2 lt su

11.000 adım

Çok güzel görünüyor ❤️afiyet olsun

Afiyet olsun çok güzel menü 💕

Afiyet olsun 💕 az bile olmuş

Afiyet olsun karnabahar pizza çok hoş duruyor ❤️🥰

Afiyet olsun 🌸

Afiyet olsun çiçeğim 🌸

Afiyet olsun az bile olmuş 🌸

Dolu dolu görünüyor güzel olmuş afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim canım 💚

💚Emziren anneler ekibine hoş geldin o zaman 🥰 benimki 11 aylık oldu ama alerjik bir bebe olduğu için ek gıdaya gec başladık hala asıl doyma kismini memeyle yaptığından 5-6 aylık bebe gibi yakamdan ayrılmıyor

💚Emziren anneler ekibine hoş geldin o zaman 🥰 benimki 11 aylık oldu ama alerjik bir bebe olduğu için ek gıdaya gec başladık hala asıl doyma kismini memeyle yaptığından 5-6 aylık bebe gibi yakamdan ayrılmıyor
Benimki 19 aylık olacak 3-4 gün sonra. Yakında bu kuzumla da vedalaşacağız kısmetse😍

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?

X