bende baden istiyorum bana da yolla pandelam26 Kasim Menusu @IRMAKK70
Sabah : yarim latte
Ara : Bitki cayi
Oglen : Bir haslanmis yumurta + yogurt
Ara: Chai latte
Aksam : Tavada kavrulmus sebze(kirmizi sogan, biber , ispanak , pancar gibi) + 2 bardak ayran
Bademim bitti almam gerek.
Ara: Yogurt
Gece : Bitki cayi
bence değil bak buda göreceli işteTünaydın anacım en zoru diyer bence
Ahaha gitti benim kupa desene tövbeler olsun. Zaten nasıl aldım onu da bilmiyorum ya neyse sağlık olsun yine alırım ben.... bu haftaki tartıyı başlangıç sayacağım ben çok dikkat edemedim. Çarşambadan sonra fırtına gibiyim ona göre (diyip yine kaybolur muşum)Kilo alanin kupasi siliniyor oyle de bir durum var.
Senin hedef kalsin bu hafta.
Haklısın zayıfladıkça arttırdı kuzu menüleriYa yemeginden kisiyor , abur cubura dayiyor. Bagisiklik sistemi filan cokecek.
Sorun sadece kilo vermesi de degil. Zaten 55 lerde.
Bende nasıl zor anlatamam şöyle yalnız başına yaşasam 5 ayda tamamım ama çevrem kötübence değil bak buda göreceli işte
Ben yalnız kalınca daha çok yiyorum meselaBende nasıl zor anlatamam şöyle yalnız başına yaşasam 5 ayda tamamım ama çevrem kötü
Spora gideceksin ya rahatlarsın biraz kuzumkızlar benim karnım kocaman oldu gibi geldi reglim yakın hatta olmam lazım olamıyorum aşırı şiştim ya
Forever a , bir kuru bademmm cekkk .bende baden istiyorum bana da yolla pandelamçiğ olsun
Buraya paylasim yaptiginda kilo veriyordun fatma, yine paylasim yap yilbasina kadar ver.Ahaha gitti benim kupa desene tövbeler olsun. Zaten nasıl aldım onu da bilmiyorum ya neyse sağlık olsun yine alırım ben.... bu haftaki tartıyı başlangıç sayacağım ben çok dikkat edemedim. Çarşambadan sonra fırtına gibiyim ona göre (diyip yine kaybolur muşum)
Haklısın zayıfladıkça arttırdı kuzu menüleriçarşamba bir gelecek hepsi geri gelmiş sonra neden diyecek nedennn
Toparlayacak eminim
Bu arada geçen story atmışsın epey belli oluyor verdiğinkızlar benim karnım kocaman oldu gibi geldi reglim yakın hatta olmam lazım olamıyorum aşırı şiştim ya
Evden kactim , All StaR a dustum diyeydin.Bu sabah uzun süredir görmediğim bir ablamla rast geldik yolda. beni görünce şokevirdi çevirdi bi daha baktı naptın sen diyor Dedim All Star oldum
:)) kimse görmüyor diye mi...Ben yalnız kalınca daha çok yiyorum mesela
Sen 6 kilo vereliForever a , bir kuru bademmm cekkk .
Buraya paylasim yaptiginda kilo veriyordun fatma, yine paylasim yap yilbasina kadar ver.
Ben 6 kiloya yakin verdim buraya geldigimden beri. Sen de kolaylikla verirsin.
Ben icli kofteye suc bulmuyorum . Yemegini yesin yine ama yeter ki hobby sine bi sey olmasin.
Malesef paylaşım yapamadım evet dikkat de edemedim haklısın... bakalım bi aksilik olmazsa buralardayim bundan sonraForever a , bir kuru bademmm cekkk .
Buraya paylasim yaptiginda kilo veriyordun fatma, yine paylasim yap yilbasina kadar ver.
Ben 6 kiloya yakin verdim buraya geldigimden beri. Sen de kolaylikla verirsin.
Ben icli kofteye suc bulmuyorum . Yemegini yesin yine ama yeter ki hobby sine bi sey olmasin.
Biz fatmayla uzun sure yaptigimiz icin biz de bikmistik. O yuzden ara verdik.Sen 6 kilo vereliben 1 kilo veremedim galiba
İnsanın kendine güveni geliyor dimi :)Bu sabah uzun süredir görmediğim bir ablamla rast geldik yolda. beni görünce şokevirdi çevirdi bi daha baktı naptın sen diyor Dedim All Star oldum
Sen iyi girdin canım ya ben bi türlü adapte olamadım. Kafamda ki meşguliyetleri hallettim büyük oranda çok şükür bundan sonra ta gaz inşallahBiz fatmayla uzun sure yaptigimiz icin biz de bikmistik. O yuzden ara verdik.
Sizin de bi ara vermeniz gerekiyor sanirim forever.
Spora gideceksin ya rahatlarsın biraz kuzum
Bu arada geçen story atmışsın epey belli oluyor verdiğinyani seni tanıdığım ilk zamanlar gibi