ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
canım başın sağolsun allah rahmet eylesin

Menüme ek arkadaşlar yarım kase lahana turşusu
1 kase haşlanmış mısır yedim
hem turşu hem mısır nana çivili sopayı önde tutuyorr
I IRMAKK70 C cizen_bayan

kuzum hafta sonum biraz yoğundu gelemedim buralara
Eveeettt oğluşuumm paşam biriciğiim Kayra
kuzum maşallah oğluşuna ve sana çok güzelsin

browniyi falan geçtim 6 tane içli köfte nedir

selam kızlarr hafta sonları bende biraz sıkıntılı geçiyor evde bazı problemlerim var ve ben kimseyle kavga etmemek için çözüm uyku da buluyorum dün akşam 5 e kadar uyumuşum tek öğün yedim migrenim tuttu derken bu zamanla biraz bana kötü geçiyor bide regl olucam onunda etkisi var diye düşünüyorum . Ama haftanıın ilk günü sarsıldım spor çantamı hazırladım akşam spora gidicem inşallah

Ah o problemler ztnnn.. Bende de kv , kp derdi var.

kızlar akşam yatcamda tartıldım 59,9 dum onun üzerine 3 bardak su içtimm sabah 60,4 kilo çıktımm su içsem bile yarıyor dedikleri bu mu
Geceleri 3 bardak su icmeden ziyade , gune yaysan daha iyi olur.

+ Su az icince vucudun suyu tutma ozelligi var.

Evet kaptancığım sinameki içmiyorum ve yine bana +++++ lar yani anlamıyorum bu ne tembellik A AklinYolu1

Sana bi siler onerdim ama midem almiyor dedin.

Bu kilo verme menusu degil pg. Tamamen vucudu kitliga hazirlama menusu.

Patates ye be bari.

26 KASIM
SABAH
1 fincan yeşil çay
1 yumurta
Yarım simit
ARA
ayran
ÖĞLE
çorba
ARA
Ayran
AKŞAM
YOK
C cizen_bayan I IRMAKK70

Selam kızlar ben geldim.... ay hala aranızda miyim yoksa şutlandım mi.... A AklinYolu1 sistemdeki değişiklikleri bana bi özetleyebilir misin acaba çok uzak kaldım. Çarşamba tartılıyoruz günlük menü paylaşıyoruz menüde ırmağı sporda papatyayı tartıda foreverı etiketliyoruz başka var mı kaçırdığım.
Bundan sonra daha aktif olabileceğim inşallah

Hosgeldin.

Ooo yuzunu goren cennetlik.

Sab. seni soruyordu. Ozlemis seni .

Eskisi gibi aslinda, genel hali bu. Menu paylasana kupa var, dereceye girene kupa var , bir de hedefini tutturana.

Hedefini de gelmisken soyle istersen.

Ooo yuzunu goren cennetlik.

Hosgeldin.

Eskisi gibi aslinda, genel hali bu. Menu paylasana kupa var, dereceye girene kupa var , bir de hedefini tutturana.

Hedefini de gelmisken soyle istersen.
Bu hafta hedefi mi ne bilim sabit kalsın benim ki dün biraz kaçırdım çünkü. 66.7 olsun yine. Kilo almışsam dövmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…