- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Hoş bulduk canım nasıl gidiyor benim felaket :))Slm kızlar
Ooo fatma gelmiş hoşgelmiş
Seni aramızda görmek mutlu etti beni canımMuttapa7555
I IRMAKK70 gelmişken menüyü de şuraya iliştireyim, akşam biryere gideceğiz, unuturum belki..
26 kasım menüsü
Sabah; peynir, zeytin, domates salatalık, çay 2 dlm etimek
Öğlen; kahve,kuruyemiş
Akşam; etli nohut, sebzeli bulgur pilavı, yeşil salata
Aralarda bol su ve çay..
Yani tecrübesiyiz artık uygulamaya da sokacağım tekrar inşallah,.Ben sadece after yapabilirim.
Niye olmasin ki, zaten yapilacaklari biliyorsun.
Onumde yas pasta vardi deme.
Çok güzel bi değişim tebrik ederiminstagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen haftaboydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım
sağol kuzumm sizden de before efter fotosu istiyorummmÇok güzel bi değişim tebrik ederim
Ilk iki kilodan sonra rutine giriyorsun.Yani tecrübesiyiz artık uygulamaya da sokacağım tekrar inşallah,.
ben aralık ayında yapcam inşallahh daha başlayalı 3 hafta bile olmadısağol kuzumm sizden de before efter fotosu istiyorummm
instagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen haftaboydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım
Ya akşam yemeğinde 4 tane yedim çayada indirdim ordada poğaça tatlı yememek için yedimcanım başın sağolsun allah rahmet eylesin
kuzum hafta sonum biraz yoğundu gelemedim buralara
kuzum maşallah oğluşuna ve sana çok güzelsin
browniyi falan geçtim 6 tane içli köfte nedir
Gelemedim bilseydim hemen özel günaydını alırdım tşkler başkanımGunaydin kizlar,
Bugun yeni bir gun. Tamamen dinamik olarak gune baslayalim.
Nana929 sana ozel bir gunaydin.
Başkanım olmuyor bu Günde yürüyüşe çıktım arkadaşı gördüm illa gel dedi içimde ya sabır cektim gittim orda oldu kaçamak