Canın sagolsun napalım :)Ya akşam yemeğinde 4 tane yedim çayada indirdim ordada poğaça tatlı yememek için yedim
Gelemedim bilseydim hemen özel günaydını alırdım tşkler başkanım
Başkanım olmuyor bu Günde yürüyüşe çıktım arkadaşı gördüm illa gel dedi içimde ya sabır cektim gittim orda oldu kaçamakelimden geleni yapıyorum olmuyor İnan
Bi kitla nasıl duruyorsunuz bana da ogretin:)26 Kasim
Sabah:1dilim ekmek, yumurta, zeytin, peynir.
Oglen: Firinda patates, biber
Ara: 2-3 dis deviz, 1 kit bitter cikolata
Aksam: Tarhana corbasi 2 kase, 1-2 dal karnabahar kizartmasi
Bu gün daha insaflısın :)) düne göreCanın sagolsun napalım :)
O bir kitin zevkini uzatarakBi kitla nasıl duruyorsunuz bana da ogretin:)
öyle bi anlatmışsın ki o bi kit olsada yesek ağzım sulandı resmen yaaO bir kitin zevkini uzatarakAgzina bir kit cikolatayi atiyorsun ama hemen yemiyorsun Onun agzinda yavas yavas eriyip o sahane tadin tum damagina yayilmasinin keyfini cikariyorsun
Ben regl zamanim yaklasinca bir kare bitter aliyorum eve, regl boyunca canim her tatli cekisinde 1 kit 1 kit goturuyorumöyle bi anlatmışsın ki o bi kit olsada yesek ağzım sulandı resmen yaa
Çok geçmiş olsun önce sağlığını düzeltmeye bak canım.... diyet olayını halledersin yineMerhaba arkadaslar. Bu hafta fazla aktif olamadim farkindayimOkuldan gelir gelmez uyudum, daha az once uyandim. Bogazim agriyor, sanirim bogaz enfeksiyonu var. Bakalim firsat bulabilirsem doktora gidecegim. Hem regl, hem hastalik mahvetti beni bu hafta. Carsambaya az kaldi ve ben hic motive olamiyorum malesef
Before varda afterı yakalayamadık daha o da olur inşallah :))sağol kuzumm sizden de before efter fotosu istiyorummm
Tam konsantre olduk bakalım nasıl sonuç verecekIlk iki kilodan sonra rutine giriyorsun.
Yakalariz kiz bizden kiymetli mi.Before varda afterı yakalayamadık daha o da olur inşallah :))