ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

26 Kasim Menusu @IRMAKK70

Sabah : yarim latte

Ara : Bitki cayi

Oglen : Bir haslanmis yumurta + yogurt

Ara: Chai latte

Aksam : Tavada kavrulmus sebze(kirmizi sogan, biber , ispanak , pancar gibi) + 2 bardak ayran

Bademim bitti almam gerek.

Ara: Yogurt

Gece : Bitki cayi
bende baden istiyorum bana da yolla pandelam :KK19: çiğ olsun :KK53:

Kilo alanin kupasi siliniyor oyle de bir durum var. :KK53:

Senin hedef kalsin bu hafta. :KK70:
Ahaha gitti benim kupa desene tövbeler olsun. Zaten nasıl aldım onu da bilmiyorum ya neyse sağlık olsun yine alırım ben.... bu haftaki tartıyı başlangıç sayacağım ben çok dikkat edemedim. Çarşambadan sonra fırtına gibiyim ona göre (diyip yine kaybolur muşum)

bende baden istiyorum bana da yolla pandelam :KK19: çiğ olsun :KK53:
Forever a , bir kuru bademmm cekkk . :dondurma:
Ahaha gitti benim kupa desene tövbeler olsun. Zaten nasıl aldım onu da bilmiyorum ya neyse sağlık olsun yine alırım ben.... bu haftaki tartıyı başlangıç sayacağım ben çok dikkat edemedim. Çarşambadan sonra fırtına gibiyim ona göre (diyip yine kaybolur muşum)
Buraya paylasim yaptiginda kilo veriyordun fatma, yine paylasim yap yilbasina kadar ver. :KK76:

Ben 6 kiloya yakin verdim buraya geldigimden beri. Sen de kolaylikla verirsin. :KK50:
Haklısın zayıfladıkça arttırdı kuzu menüleri :dondurma: çarşamba bir gelecek hepsi geri gelmiş sonra neden diyecek :kızgın: nedennn
Toparlayacak eminim :KK19:

Ben icli kofteye suc bulmuyorum . Yemegini yesin yine ama yeter ki hobby sine bi sey olmasin. :KK53:

Buraya paylasim yaptiginda kilo veriyordun fatma, yine paylasim yap yilbasina kadar ver. :KK76:

Ben 6 kiloya yakin verdim buraya geldigimden beri. Sen de kolaylikla verirsin. :KK50:

Ben icli kofteye suc bulmuyorum . Yemegini yesin yine ama yeter ki hobby sine bi sey olmasin. :KK53:
Sen 6 kilo vereli :nazar: ben 1 kilo veremedim galiba :KK11:

Malesef paylaşım yapamadım evet dikkat de edemedim haklısın... bakalım bi aksilik olmazsa buralardayim bundan sonra

Biz fatmayla uzun sure yaptigimiz icin biz de bikmistik. O yuzden ara verdik.

Sizin de bi ara vermeniz gerekiyor sanirim forever. :KK51:
Sen iyi girdin canım ya ben bi türlü adapte olamadım. Kafamda ki meşguliyetleri hallettim büyük oranda çok şükür bundan sonra ta gaz inşallah

X