ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm kızlar
Ooo fatma gelmiş hoşgelmiş
Seni aramızda görmek mutlu etti beni canım Muttapa7555 Muttapa7555

I IRMAKK70 gelmişken menüyü de şuraya iliştireyim, akşam biryere gideceğiz, unuturum belki..

26 kasım menüsü
Sabah; peynir, zeytin, domates salatalık, çay 2 dlm etimek

Öğlen; kahve,kuruyemiş

Akşam; etli nohut, sebzeli bulgur pilavı, yeşil salata
Aralarda bol su ve çay..
Hoş bulduk canım nasıl gidiyor benim felaket :))

Merhaba arkadaslar. Bu hafta fazla aktif olamadim farkindayim:KK43: Okuldan gelir gelmez uyudum, daha az once uyandim. Bogazim agriyor, sanirim bogaz enfeksiyonu var. Bakalim firsat bulabilirsem doktora gidecegim. Hem regl, hem hastalik mahvetti beni bu hafta. Carsambaya az kaldi ve ben hic motive olamiyorum malesef:KK43:

I IRMAKK70 sabah 1 tane haşlanmış yumurta 1 parça pynir 2 dilim tam buğdaylı ekmek
ara 1 türk kahvesi
öğlen sebze çorbası ve yoğurt
ara 1 türk kahvesi 1 avuç kuru üzüm 15 kadar fındık 1 tane muz
akşam 1 kase şehriye çorbası içerim
nohut ve bulgur pilavı varmış (yemeyi düşünmüyorum yediğimi ve ya yemediğimi tekrar yazarımmm)

instagramdan olan foto mart ayında çekildi diğeri ise geçen hafta :KK50: boydan fotom yok şu anlık ama suratımdan belli oluyor diye düşünüyorum ki marttaki fotodan sonra 8 kilo daha almıştım :KK43:

Yaaa maşallahh çok iyii.. Hani iç güzelliğin yüzüne yansımış derler ya. Buna örneksin. Çok sempatik ve tatlısın:KK200::nazar:

canım başın sağolsun allah rahmet eylesin

kuzum hafta sonum biraz yoğundu gelemedim buralara

kuzum maşallah oğluşuna ve sana çok güzelsin :KK200:

browniyi falan geçtim 6 tane içli köfte nedir :işsiz:
Ya akşam yemeğinde 4 tane yedim çayada indirdim ordada poğaça tatlı yememek için yedim :KK43:

Gunaydin kizlar, :cool:

Bugun yeni bir gun. Tamamen dinamik olarak gune baslayalim. :KK76:

Nana929 Nana929 sana ozel bir gunaydin. :KK200:
Gelemedim bilseydim hemen özel günaydını alırdım tşkler başkanım :KK66:

Nana929 Nana929 gelll kacamaklarini yaz. :halay:
Başkanım olmuyor bu Günde yürüyüşe çıktım arkadaşı gördüm illa gel dedi içimde ya sabır cektim gittim orda oldu kaçamak :KK43: elimden geleni yapıyorum olmuyor İnan :KK43:

X