Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dün saat 15 e kadar bişey yemeye fırsat bulamadım, neyse oldu olan, açlık yapıyım derken açlıkta hacamat önerilmediği aklıma geldi

15:00

Biraz fazla olmuş olabilir
Fındık, fıstık, kuru üzüm

20:00
Yerelması
Fıstık

1,5 lt su
3 kupa kahve

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

IMG_7395.png
4.454 adım

Boncuk2307 Boncuk2307

Canım Rabbım razı olsun. Evet bizde sırf bu nedenle 4 yil koleje verdik çalıştığım için çok güzel ilgileniyorlar. doğuştan bir takım problemler vardı geçmek üzereydi ama sonrasında beta virüsü kapmış. Beta virüsü diğer organlara zarar verebiliyorum bizimde kalp kapagimiza zarar vermiş. Heryil kontrol oluyoruz iyi bir prof bulduk.
Gelmiş geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin 🤲🏼🤲🏼

Etimi yediler, kemik bana kalsın deyilmi kaptanım 😍
Bizim burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bir hoca hanım var, bilinç altı terapisi yapıyor, bir sefer gitsem, sen yada diğer arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim fikrim, hiç bulaşmamak, tehlikeli de görüyorum, bazı şeyleri anlatasım da var

Canim bilinçaltı beyin diyince uzak duracaksın. Beyin bizi ayakta tutan şey. Ben çok korkarım ters teper daha kötü olur falan. Senelerce bunun ilmini okuyan doktorlar en iyisi

Merhaba dun ve bugunun menusunu yazacagim
13:00
25 Kasim Pszartesi
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmek
Beyaz peynir ,maydonoz ,yesillik
Kozlenmis biber tursusu

16:00
1 kupa filtre kahve
1 avuc kabak cekirdegi
3 hurma

19:30
Yogurt çorbasi 1 kase
Patatesli kiymali mantarli oturtma yaklasik 1 dilim borek buyuklugubde dilim(bunun kaloridi fazla olabilir cok yagliydi)
Su 2 litre

26 Kasim Sali
13:00
1 haslanmis yumurta
2 dilim tbbekmegi ile tost (beyaz beynirden )
1 tatli kasigi bal
5 zeytin

16:00 Filtre kahve
3 hurma
10 badem

19:00
1 kase sehriye corbasi
4 kasik yogurt
4 köfte
Salata
Su 2 litre

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Bence 2 menü de çok güzel afiyet olsun ❤️
26 Kasım
11.00 Has iki yumurta, bol yeşillik , bir dilim çavdar ekmeği, iki ceviz
12.30 Kahve
17.00 Bir servis kaşığı kabak sote, bir kepçe yoğurt çorbası, bir wasa ekmeği
İki minik Cennet hurması (kıtır olandan )
İki litre su
Eki Görüntüle 3510748

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
Harikasın çiçeğim afiyet olsun ❤️
Selam 👋
Dünkü menüm
Sabah
7.40
1 h yumurta

Öğle
12.30
1 kase ıspanak çorbası
2 adet kadınbudu köfte
1 yk patates püresi
1 kase yeşil salata

Ara
16 civarı
3 ceviz 8 badem 3 kuru erik

Akşam
19.39
1 p et döner
İnce lavaştan avuç içi kadar
1 kase yeşil salata

Su:2 lt
Spor:/saat22civarı/ 35 dk eliptik bisiklet/12.41 km
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun güzel olmuş 😘
Günaydınlar kızçeler :KK54:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
26 Kasım Salı
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
150 gr derisiz haşlanmış tavuk göğüs
1 kase lahana çorbası
1/2 kase cacık
1 servis kaşığı sebze sote

25:gr badem
20 gr kuru kayısı
30 gr kuru incir

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,
Egzersiz :
22:00-23::00
60 dk evde yürüyüş =6200 adım
720 jumpıng jaks
Afiyet olsun yine çok güzel olmuş ❤️
Spor menü yıkılıyor bebeğim 🌸💕3 sıkımdan tam kararı bence afiyet olsun canım 😘😘😘
Çok teşekkür ederim kaptanım 🥰
Günaydın kızlar. Çok özür diliyorum bu hafta çok yoğun başladı. İşte ayrı, evde ayrı… Misafir ağırladım dün, çocuğum biraz hasta onun muayenesi vardı sabah. Eksik menülerim var, yazayım.

25 Kasım Pazartesi
Sabah 10.30
1 kabak, 2 yumurta ile omlet,
2 dilim hindi füme,
2 parça peynir,
10 zeytin ve 3 ceviz

Öğlen 13.30
3 ceviz daha

Akşam 18.30
Avucum kadar sana eti ızgara,
Bol yeşil salata.

26 Kasım Salı
Sabah 10.30
1 bardak protein shake

Öğlen 12.15
2 salatalık,
2 dilim peynir,
60 gr hindi füme

Akşam 19.00
1 parça haşlanmış et,
Salata,
1 ızgara kabak ve 2 yk süzme yoğurt.

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
2 menü de çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️
Afiyet olsun canım. Dikkatimi çekti profildeki resim sen ve ailen mi
Teşekkür ederim ablacım, evet ben eşim ve oğlum 🥰
Hayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
26.11.2024

sabah 9,30//
çeyrek t.b. ekmek arası peynir

öğlen 12//
1 kase mercimek çorbası
havuç salatası

akşam 18,30//
2 çatal balık
iki lokma ekmek attım ağzıma bir çatal yoğurt bir çatal salata

aksam 20,0//
bir muz
bir avuç leblebi kuru üzüm karışık
bir minik paket baharatlı çubuk

yeşil çay şekersiz çay içtim aralarda
su 2 lt
spor 2 mile leslie 30 dk

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee @noram @Queen-zen @94bassuk
Baharatlı çubuk olmayaymış iyiymiş amaa 🥴afiyet olsun papatyam ❤️
26 Kasım Salı menüsü
09.00 başlangıç
Şekersiz filtre kahve

10.00 kahvaltı (öncesinde sirkeli bir bardak su)
2 kaşık lor, maydanoz, biber, 1 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul, domates, salatalık, 1 mandalina, 1 dilim tam buğday ekmek.

13.00 ara
1 tane Ayçekirdekli yaprak galeta, 15 yer fıstığı.

18.30 akşam
Büyük bir kase erişteli tavuk çorbası.

19.00 çay yanı 25 adet Siirt fıstığı.

Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Çok güzel menü olmuş ablam afiyet olsun ❤️
Nereye gider bilmem de vakit kaybetmeyin, not: ilk defa duydum
Ben de öyle antin kuntin hastalıklar duydum ki 😂😂 böylesini ilk defa duydum, o kadar ki hapşurduğunda iş makinesini kullanamamış yardım istemiş.
Boncuk2307 Boncuk2307 canım neye karar verdiniz, randevu aldınız mı eşin için? Çok geçmiş olsun kuşum.
Dün yine oturmaya arkadaşlara gittik, yine beni sinir edecek bir şey buldu 🤯 unuttum ben de bugün bakacağım hangi gün uygunsa alacağım inşallah 🌸
Dün saat 15 e kadar bişey yemeye fırsat bulamadım, neyse oldu olan, açlık yapıyım derken açlıkta hacamat önerilmediği aklıma geldi

15:00

Biraz fazla olmuş olabilir
Fındık, fıstık, kuru üzüm

20:00
Yerelması
Fıstık

1,5 lt su
3 kupa kahve

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

Eki Görüntüle 3510856
4.454 adım

Boncuk2307 Boncuk2307
Sadece kuruyemişli bir gün olmuş feza ablam fazla değil, afiyet olsun ❤️

Günaydın mis kokulu yasminim :KK60: :KK200:
tünaydınnn tatlı dillim :KK68:

Tünaydıııınn çiçekkk ❤️❤️❤️
tünaydın canımmm :KK60:

Canım Rabbım razı olsun. Evet bizde sırf bu nedenle 4 yil koleje verdik çalıştığım için çok güzel ilgileniyorlar. doğuştan bir takım problemler vardı geçmek üzereydi ama sonrasında beta virüsü kapmış. Beta virüsü diğer organlara zarar verebiliyorum bizimde kalp kapagimiza zarar vermiş. Heryil kontrol oluyoruz iyi bir prof bulduk.
geçmiş olsun kuzumm

Canim bilinçaltı beyin diyince uzak duracaksın. Beyin bizi ayakta tutan şey. Ben çok korkarım ters teper daha kötü olur falan. Senelerce bunun ilmini okuyan doktorlar en iyisi
Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor

çook geçmiş olsun canım inşallah geçer hiçbir etkisi olmadan da etkisini yitirir.
bende de betadan (olduğunu tahmin ediyoruz) kalp kapakçığımda kaçak var, varmış yani check upta tesadüfen öğrenmiştim. Ama hiçbir etkisini görmedim inşallah yavrunda da hiç etkisi olmaz.

Merhabalar kızlar bugün lerde çok melankolik yaşıyorum:KK14:
Dünkü salı menümu yazayım
Sabah sade kahve
9 da bir dilim TB ekmek ,kk peynir,5 zeytin,

Öğle arası
Ortak boy kase mercimek dogmeli corba
Öğle sonrası komşum vardı
5badem,iki ceviz bir avuç fıstık,iki incir kurusu
Menengic kahhvesi

Akşam
Tavuklu makarna bir tabak, bir bardak ayran,

Bir portakal

25 kasım
Sabah yumurta salatası 1 bardak çay 1 dilim tahıllı ekmekle. Öğlen 1 avuç kaju 1 fincan kahve Aksam tavuk haslmaa. 3 litre su .
26 kasım
Yulaf tost yanında domates salatalık biber yendi. Öğlen 1 fincan kahve ve 2 kuru incir yedim. Akşam 1 kase mercimek çorbası büyük bir kase salata yedim. 3 litre su içtim.
27 kasım
1 tane küçük peynirli börek salatalık domates roka yanında eslikci olarak 1 bardak kefir tükettim. Öğlen 1 büyük fincan turk kahvesi ictim 1 litre su aksama karar vermedim ama büyük ihtimalle salata yicegim sadece 3litreyede tamamlarım su tüketimini LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Bence 2 menü de çok güzel afiyet olsun ❤️

Harikasın çiçeğim afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş 😘

Afiyet olsun yine çok güzel olmuş ❤️

Çok teşekkür ederim kaptanım 🥰

2 menü de çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️

Teşekkür ederim ablacım, evet ben eşim ve oğlum 🥰

Baharatlı çubuk olmayaymış iyiymiş amaa 🥴afiyet olsun papatyam ❤️

Çok güzel menü olmuş ablam afiyet olsun ❤️

Ben de öyle antin kuntin hastalıklar duydum ki 😂😂 böylesini ilk defa duydum, o kadar ki hapşurduğunda iş makinesini kullanamamış yardım istemiş.

Dün yine oturmaya arkadaşlara gittik, yine beni sinir edecek bir şey buldu 🤯 unuttum ben de bugün bakacağım hangi gün uygunsa alacağım inşallah 🌸

Sadece kuruyemişli bir gün olmuş feza ablam fazla değil, afiyet olsun ❤️
Maşallah canım çok güzel hatunsun🥰 RABBİM mutluluğunuzu daimi kılsın🤲🤗

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yoktum bi yaz tatili verelim dedik ikinci yaz gelecek hala dönemedim buralara 😂 ara ara girip okuyorum ama. Keşke bende motivasyonumu bulup tekrar geri dönsem ama malesef bu aralar iradesizim.
Burdaki ortamı da özledim. ❤️

Etimi yediler, kemik bana kalsın deyilmi kaptanım 😍
Bizim burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bir hoca hanım var, bilinç altı terapisi yapıyor, bir sefer gitsem, sen yada diğer arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim fikrim, hiç bulaşmamak, tehlikeli de görüyorum, bazı şeyleri anlatasım da var
En cok bu hoca hanim lafi korkuttu beni .hafizlik , , gercek cami hocasi veya ogrenci yetiştirmek disinda bir sebeple kendine hoca hanim deniyorsa bu bana insanlarin gereksiz adanmisligi ve hocanin da egosu gibi geliyor 😱 Ne yapıyor access bars mi , hipnoz mi ne egitimi almis. Ogretmen , doktor olup bu tarz yasam koçluğu egitimleri ile bu seanslari yapanlar var. Tabi ev hanimi olup egitim aldiysa bu da suc degil. Ama onlar ben access bar eğitmeniyim , yasam kocuyum vs. Diyorlar.
Bir whatsap grubunda bu işlere kafa yormuş bir doktor hanim yaptigi seanslarin seklini , sebebini ve ortaya cikan sonuclardan bahsetmişti. Kilo ile ilgili bize de yapmisti. Ama ayni seyden mi bahsediyiruz bilmiyorum.
Ne egitimi almis , seansta ne yapiyor( hipnoz mu , dua mi , yazi mi zikir mi , olumlama mi , şaman ayini mi 🤪) yani bu bahsettigin yasam koçluğu tarzi seyler cok cesitli. Bir sor bakalim neymis .
Bize yapilan seansin mantığını sonra anlatırım 🙂

Merhabalar kızlar bugün lerde çok melankolik yaşıyorum:KK14:
Dünkü salı menümu yazayım
Sabah sade kahve
9 da bir dilim TB ekmek ,kk peynir,5 zeytin,

Öğle arası
Ortak boy kase mercimek dogmeli corba
Öğle sonrası komşum vardı
5badem,iki ceviz bir avuç fıstık,iki incir kurusu
Menengic kahhvesi

Akşam
Tavuklu makarna bir tabak, bir bardak ayran,

Bir portakal
Afiyet olsun canım ☺️
Tavuklu makarna yerine tavuk sote olsaymış yaaaa😂😂 1 tabak olması beni yıktı ama şifa olsun evrene olumlu düşüncelerimi yolladım 😂😂enerji olsun sana 😘😘😘😘

X