ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sabah
1 dlim tam tahıllı ekmek
Salatalık
1 kbrit kutusu kdr peynir
1 haşlanmş yumurta
1 kup light süt

Ara
1 kase ev yapımı yoğurt
Yarım muz

Öğlen
5 yk bok yeşillikli kısır
5 sarma mercimekli

Ara
Yeşilçay

Akşam
7 adet hamsi ( tava)
5 adet mercimekli sarma
Bol yeşillik salata

10 brdk su I IRMAKK70

Spor
30 dk kondisyon bsikleti
17 dakika eliptik bisiklet
Bölgesel hareketler
15 dakika koşu bandı yürüyüş
13 dk eliptik bisiklet

Veee 11.605 adım @Papatya gelini @cizen_bayan

Eklentiler

• Screenshot_20181123-201726.png
    Screenshot_20181123-201726.png
    90,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Menüme ek yemiycektim arkadaş elinde getirmiş saat 7:30 yedim 1 tane nescafe 1 dilim kumpir yedim nasılda
Özlemişim tadı süperdi arkadaşımın eline sağlık yemiycem diyorum yiyorum offf:KK43:
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Coook severim kumpir afiyet olsun ama Ortaköy de yediğim kumpirin tadını başka yerde alamıyorum

Menüme ek yemiycektim arkadaş elinde getirmiş saat 7:30 yedim 1 tane nescafe 1 dilim kumpir yedim nasılda
Özlemişim tadı süperdi arkadaşımın eline sağlık yemiycem diyorum yiyorum offf:KK43:
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Aslında patates fırında haşlama içine giren malzemeler çok calorili ama onlarda olmasa tadı olmaz

Kızlar hastayım sabahtan beri yatıyorum boğazlar fena :hasta:hafif ateş var soğuk algınlığı haplarla iyi olmaya çalışıyorum of ya ne zaman sıkı rejim yapacam desem illa bi engeller çıkıyor :kızgın:
Cok gecmis olsun canim. İyiles de kilo verilir elbet. Once saglik.
Evinde spor aleti olan var mı yada spor salonuna giden? Hangi aletleri kullanıyorsnz faydasını gördünz mü ??
Benim evde eliptik var kuzum. Hamilelikte normal dogum yaparsam hareket olsun spor olsun diye almistim. Cok olmamak kaydiyla yapiyordum. Normal dogum yapamadim gerci:KK48: gectigimiz zamanlarda duzenli yapmaya calisiyordum. Anneme gittigimde sıkılaşmıssin demisti. En son 82 kiloyken gormustu beni. Gittigimde 75 kiloydum. Ama su an yapamiyorum hic vakit ayiramiyorum.
Kızlar günlerdir halim perişan çocuklar hasta eşim hasta günde kızımı kaç kez banyo yaptırıyorum ishal çok fena yatak yorgan yıka devamlı telefonu hiç elime almıyorum ama geldim inşallah
Oy kiyamam. Banyo yaptikca da usumesin canim havalar cok soguk dikkat edin. Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin.
Spordan anlayan arkadaşlar bi yardımcı olablr mi bana yaaa :110: ben basen kalça popo dan sıkınyılıyım.. evimde koşu bandı , kondisyon bisikleti, eliptik pisiklet, mekik aleti, pilates topu var. Hangi birini ne kdr kullanmalıyım genelde her birinden 30 dk yapıyorm yeterli mdir :rapci:
Ben kalca basen icin kondisyon bisikletinin hic faydasi olmadigini duydum ama ne derece dogrudur bilemiyorum. Oturarak yapinca kalcayi ve basenleri calistirmiyormus. :KK64:
Çok güzel ya benim eşim Van'da görevli asker 3 senedir onu bekliyoruz oğlumla çok şükür bu son senemiz dönüş yapicak .İşte onunla iddiaya girdik 26 Aralık'ta izinde burda bakalım 60 kg olmam gerek
Allah kavustursun saglik sihhatle. Siz nerdesiniz canim? Benim esim de asker. Esin Vanda nasil, rahat mi? Bi de siz neden gitmediniz ozel olmazsa?
Normalde sıkılaştırıcı ve kaslastirici etkisi var .Ben mesela kilolu iken 10 dk dan fazla yapılmaması taraftarıyim.Su anda yürüyüşten sonra ben 5 dk gibi yapıyorum.Ama zayıf olduktan sonra yada istenilen kiloda 15 veya 20 dk en ideali bence hiç öyle abartmaya vücuda işkenceye gerek yok ama tabi hoşunuza gidiyorsa yapabilirsiniz.Brn çok sevmiyorum mesela koşu bandı bence harika hiç bir şey olmasın insan koşu bandı ile hem zayıflar hem sıkılaşır bence
Ben de eliptigi en kolay ayarda kendimi deli gibi yormadan 20 dakika falan yapiyordum.:KK51:
Arkadaşlar konu dışı ama sizlere de yazmak istedim. Bir arkadaşımın oğlu için.
8 yaşında kanser hastası Buğra...şifa niyetine Yasin topluyoruz. okurum diyenler bana sayı ile yazabilir mi ?
Vakit bulursam okur bildiririm canim insallah. Allahim acil sifalar versin.

bu sıralar birazcık tatlı bir telaşım var ondan buraları pek bi ihmal ettim farkındayım hakkınızı helal edin birde iş yerinde bazı sıkıntılarım var ondan dolayı menüleri hiç eksik yazmazken menü bile yazamadım ama artık daha aktif olmaya çalışacağım :KK3:
Tatli telas demek. :KK45:Tahmin edebiliyorum. Sonuclar aciklandi ama kilonu ve hedefini ekledim.
Başkanım burda beni uyarıyor cnm

@Makbussss cnm böyleydi menüm :KK66:
Bu hafta çoğunluk bol bol yürüyüş yaptım 20 bin adım bile oldu :))

Iyi yapmisim . :KK70:

Offf hemde nasıl bak şimdi KIRMIZIIIIIIIIIII :KK70:

Cikkkk bu kez de ben begenmedimmmm. :confused::KK70:

Ayni tip besleniyorsun. Ne dediysem midem bulaniyor demissin. :confused:

Kendin sec pg. :KK70:

X