- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.821
Olsun bitanem hatırlamiş göndermiş...varsın olsun birsürü olsun.bunu düşünmeyenler de varYok kuzum yarın doğum günüm erkek arkadaşım göndermiş sorun şu ki bu ayıcıklardan birsürü oldu evde
canım
ılk vıdeo bıttı
sanırım ortalarda ıp atlar gıbı bı vıdeo vardı ay o benı yordu valla
dedım sımdı airbaglarım patlayacak hoplarken
bırde sonlara dogru bıtıslerde esnetme hareketı yaparken heryerım cat cut ses geldı
sag ayak ucu sol ayak ucu ıkı yana salınma var onda muthıs rahatladım
son bıtıslerde omuzları cevırme var orda tutulmusum yapamadım cok acıdı omuzlarım
kızımda benle yaptı
sımdı ıkıncıye gecıyorum
kac vıdeo var bılmıyorum hışım cıkana kadar yapcam guzel terledım
gunde 3 ogun yapıcam vıdeoları 3 ogune bolerek her ogune kac vıdeo duserse artık
son vıdeoyu yemekten sonra esımı dahıl ederek yapıcam
sogumadan 2. vıdeoya geceyım
daha çok gel abla akşamları bi yarım saatte olsa gelcanımroxen2303 im buradayım. yeni açabildim. aşırı bir yoğunluk var iş yerinde.
Çok iyiyim canım.. her fırsatta yürüyorum.
İnşallah bırakmak yok hedefe ulaşana kadar bu sefer!
Tamam canım.. üzerimde bir şişme oluştu.. onu biran önce atmam lazımdaha çok gel abla akşamları bi yarım saatte olsa gel
evet bir grupla olmak sana daha iyi geliyorTamam canım.. üzerimde bir şişme oluştu.. onu biran önce atmam lazım
İnsanda motivasyon kalmayınca, gram gram vermek dururken tıkınmaktan yarımşar kilo yarımşar kilo kilolanınca unutuyor herşeyi..
Aman ha!
Yol yakınken hedefini hatırla! Yolundan şaşma! (Ben bunu bana diyorum)
Doğum günün kutlu olsunYok kuzum yarın doğum günüm erkek arkadaşım göndermiş sorun şu ki bu ayıcıklardan birsürü oldu evde
Fıstık ve badem alayım ozamanAslinda KK de yavaslama yok. Hesabima girince yavaslama oluyor. Hem de nasil. Forum ana sayfasina yonlendiriliyorum. Bembeyaz bir sayfa cikiyor. Misafir olarak girersem hizli. Anlamadim bu isten bi sey.
1. ve 2. yi ben de yaptim. Motivem tamdi sonra banlandim biraktim.
2. yi sevmedim ben de. Baslangic icin zor .
Yemeyeceksin nsc. Antep fistigi varsa ondan iki avuc ye , yoksa badem ye canin tatli istediginde su iki gun tatli yok sana.
Su ne kadar içtinroxen2303 dun bide o iki gidim yemekle 4 saat yuruyus yine de tik yok
2lt fln icmisimdir ama sabah ve aksam ictim yururken wc sorunundan dolayi icmiorum :)Su ne kadar içtin
4 saat baya fazla belki de kaslar şişti ağır çektin2lt fln icmisimdir ama sabah ve aksam ictim yururken wc sorunundan dolayi icmiorum :)
Suan bacaklarima bakiorum :) hep tontik hep tontik4 saat baya fazla belki de kaslar şişti ağır çektin
Yok yok neyimle hava atayım senede 2 kere hediye görüyorum zatenOlsun bitanem hatırlamiş göndermiş...varsın olsun birsürü olsun.bunu düşünmeyenler de varkız sen yosa hava mı atıyon
Şaka Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bugünkü menüm B bilinmeyenkullanici
Kırmızı biber, peynir, zeytin, mini kepekli ekmek
Öğlen nohut salata
Akşam 4 adet lahana sarma + yoğurt
Su: 2,5 lt.
Yeşil çay, kahve, soda hariçççç
günlük menümü yazayım bugün B bilinmeyenkullanici
sabah : una karabuğday grisini , 2 yumurta , 3 çeri domates , salatalık , biber , 1 dl peynir ,1 çk fıstık ezmesi
ara : 1 activia , 1 kivi , 1 tatlı kaşığı keten tohumu
akşam : haşlanmış yeşil mercimek , 1 kase yoğurt , salata , 3 ızgara köfte
aralarda yeşilçay sade kahve
ve klasik spor rutinim
Selam kizlar oku oku bitmedi masallah
Ben de dun detoks yaptim resmini de paylasmistim zaten ise yaramadi hatta 200 gr civari artidayim. B bilinmeyenkullanici ozellikle sen sonucu bildir demistin.Sanirim bana kalori kesmek yaramior, belki sende ise yarar bilmiorum ama bugun yapmicam ikinci gunu cunku sabah kalktigimda cok kotu hasta gibi hissettim ve kendime gelmek icin sacma sapan ne bulduysam yedim
1 muz
1 buyuk bardak kefir
Kepekli pirinc lapasi ve yogurt karisimi
Simdi gozum acildi cok sukur daha da detoks fln yok bana
Kızlar menüler gayet iyi herkese afiyet olsun ayrıca kilo verememene üzüldüm ya işe yarar diye düşünmüştümDoğum günün kutlu olsunher sene bir öncekinden güzel olsun nice yıllara
Fıstık ve badem alayım ozaman
Yarın bunları yapayım bakalım teşekkür ederim :)