- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.861
O da var tabi. Herkese soruyorum bdvde mesela hep böyle miydi diye evet diyorlar.. bile bile de lades yapmamak lazımOyle dusunme, bence insanlar kriterlerini dogru belirlemio. Sen kritelerini dogru belirle gayet de guzel bisey, ben de yillarca yalniz yasadim cok da mutluydum ilk baslarda bi garipsedim ozledim yalniz zamanlarimi ama alistim ve kesinlikle bu da guzel ama iste bizde sartliolar ya seni evlenmek zorundaymissin gibi o cok sinir. O gaza gelip yanlis secim yapmamak lazim
Afiyet olsun çok iyiSabahi yazmistim devami B bilinmeyenkullanici
Oglen
2 tane wasa, 2 kasik peynir ve 6 badem, 3 ceviz
Aksam
150 gr kusbasi kavurma
Buharda brokoli ve bruksel
1 bardak kefir
Bugun yine 1200 kalorime dondum
roxen2303
2 saat yuruyus ve 3 mil leslie
Ben de sana laf aticaktim verano, cok canim sikiliyo valla. Spring break basladi, okul bombos, bi biz koleler burdayiz:)kremsokola cim ne alemdesin
Uyudum uyudum uyandım 2 bardak da kahve ohooo B bilinmeyenkullanici da online:))
Sana uyku yok o zaman bu aksam:))Uyudum uyudum uyandım 2 bardak da kahve oh
Malesef yaaa yatağa yattım ama uyur muyum şüpheliSana uyku yok o zaman bu aksam:))
Eskiden kahve icer yarim saat sonra yatar uyurdum. Simdi aksam 6dan sonra icersem uyku bana haram...Malesef yaaa yatağa yattım ama uyur muyum şüpheli
Az gibi gozuken seylerden cok yio olabilirmisin, yediklerinin kalorisine bakmayi denedin miBen kilo veremiyorum ya tartı ayni.Hep 65i inemedim zaten.Diyetim de iyi gitmiyor.Abur cubur illaki az da olsa götürüyorum.Tatli krizi benim handikapim.
Benim de eskiden kahve içip yatardım üstüne ama artık yaramıyor bünyeme ama yine de içiyorumEskiden kahve icer yarim saat sonra yatar uyurdum. Simdi aksam 6dan sonra icersem uyku bana haram...
Ee 1 gün içinde sadece simit yiyip sonra acıkıp gece yarısı Gofret yiyerek malesef zor kilo vermenBen kilo veremiyorum ya tartı ayni.Hep 65i inemedim zaten.Diyetim de iyi gitmiyor.Abur cubur illaki az da olsa götürüyorum.Tatli krizi benim handikapim.
ben de aynı senin gibiyim. ABur cubur çok tüketiyorum. Ama bir süre ara vermelisin. Bunda en önce insanın kendi isteği geliyor. Sen istersen yaparsın. Yanına badem al, ceviz al. Tarçın işe yarıyor diye biliyorum. 1 hafta dişini sıksan verebildiğini görünce daha çok vermek isteyeceksinBen kilo veremiyorum ya tartı ayni.Hep 65i inemedim zaten.Diyetim de iyi gitmiyor.Abur cubur illaki az da olsa götürüyorum.Tatli krizi benim handikapim.
Ben biraz moralsizlikten yemedim.Aclik hissetmedim.Benim de eskiden kahve içip yatardım üstüne ama artık yaramıyor bünyeme ama yine de içiyorum5de yattım bu arada
Ee 1 gün içinde sadece simit yiyip sonra acıkıp gece yarısı Gofret yiyerek malesef zor kilo vermenqdamakıllı şeyler yemelisin ki karın doysun sonra abur cubur saldırma
Yok yakremsokola biliorum yarin biz de yolcuyuz daha da kuzeyi gezcez simdi :) size izin yok mu?