- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.841
regl olcaksindir belki, odem olabilir mi?roxen2303 dun bide o iki gidim yemekle 4 saat yuruyus yine de tik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl olcaksindir belki, odem olabilir mi?roxen2303 dun bide o iki gidim yemekle 4 saat yuruyus yine de tik yok
Malesef canim daha cok var, az yeyince bende negatif etki yapior normal rutinime dondum. Haftada yarim gitsin napim baska turlu hic gitmioregl olcaksindir belki, odem olabilir mi?
Nie ole dedin hic bakmadim bdv yebdv batağına düştüm
yeni konu açan bir arkadaşın eski konularını okudum kv. helallik istiyor diye bişeydi..yani bakıyorum baktıkça bazı şeylere karşı umudum kesiliyor en iyisi çıkmakNie ole dedin hic bakmadim bdv ye
Kervansaray kahvesi neymiş ki ımmm afiyetler olsun canım benimmmMerhabalar
B bilinmeyenkullanici
Kahvaltı
Menemen
2 zeytin
İki çatal peynir
Ara
Sade kervansaray kahvesi
Akşam
Tavuk sote
3-4 tane turp
2800 su
700 bitki çayı
Simdi baktim da cok farkli hayatlar var ya , farkli bi evrende yasio sanki bazi insanlar. Cok dalmayin sonra insan ulkeden umudu kesio. Bu arada bicok psikolojik sorun sayko anneden kaynaklanio. Su analar erkek cocuklarinin yakasindan dusmeyi bi ogrenemedi gittiyeni konu açan bir arkadaşın eski konularını okudum kv. helallik istiyor diye bişeydi..yani bakıyorum baktıkça bazı şeylere karşı umudum kesiliyor en iyisi çıkmak
bizim topic hakkında şöyle bir düşüncem var sohbet grubu gibiyiz arada üç beş kilo veriyoruz seviyorum burayı
not : terazi burcunun yoğun duygusal dönemine maruz kalıyorsunuz
Canim sen bitirdin mi isveciMerhabalar
B bilinmeyenkullanici
Kahvaltı
Menemen
2 zeytin
İki çatal peynir
Ara
Sade kervansaray kahvesi
Akşam
Tavuk sote
3-4 tane turp
2800 su
700 bitki çayı
Bdv çok fena ya. Ben bir ara gece gündüz takip ederdim ve en son ben asla evlenmek moduna girmiştim öyle eşler var ki...bdv batağına düştüm
boş günün olmuş bugünroxen2303 60 dakika hızlı tempoda koşuya yakın bir yürüyüş
50 Lunge
50 mekik
Arkadaşımdayım kızlar spor kaldı bugün
Aynen akşam için planım spora gitmekti ama arkadaş çok ısrar etti gel diyeboş günün olmuş bugün
Teşekkür ederim canım :)Kervansaray kahvesi neymiş ki ımmm afiyetler olsun canım benimmm
Hayır devam ediyorum canım. 8. Gün bugün. Dün çok az yediğim için yazmak istemedimCanim sen bitirdin mi isveci
Oyle dusunme, bence insanlar kriterlerini dogru belirlemio. Sen kritelerini dogru belirle gayet de guzel bisey, ben de yillarca yalniz yasadim cok da mutluydum ilk baslarda bi garipsedim ozledim yalniz zamanlarimi ama alistim ve kesinlikle bu da guzel ama iste bizde sartliolar ya seni evlenmek zorundaymissin gibi o cok sinir. O gaza gelip yanlis secim yapmamak lazimBdv çok fena ya. Ben bir ara gece gündüz takip ederdim ve en son ben asla evlenmek moduna girmiştim öyle eşler var ki...
Eklemlere bir zararının olmadığını okumuştum fakat göğüs için aynı şeyi söyleyemem .. Yapılan egzersizin en az 35-40 dk sürmesi gerektiğini düşünüyorumroxen2303 ve bilgisi olan arkadaşlar,
Trambolin ile ilgili ne söyleyebilirsiniz?
Günlük ne kadar ziplasam mesela? Sıkılaştırıcı etkisi olduğunu okumuştum.
Kizlar bendeki sorun hala devam ediyor. O yuzden girmeyi tercih etmiyorum. Bir de mentalist e taktim onu izliyorum. Kilo vermeye devammm...
Nasil yemedigimde yaziyorsam sapittigimda da yaziyorum. Bugun sapitma hakkimi kullandim.
Sabahki latteden sonra;
Oglen : Mocha ve
Tuna salatali sandwich den sonra(ekmek ve salata icerdigi icin) acikacagimi biliyordum ama dedim degisiklik olsun.
Salepli Turk kahvesi
Iki avuc sam fistigi.
Bir bardak sodali ayran
Aksam 7 gibi : Uc avuc sam fistigi.
Bir bardak hazir mercimek corbasi + Bir tas yogurt.
Ve tabiki kapattim.
Bitki cayi ile devam ederim.