Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tünaydın ❤️ aynı böyle bir hava İstanbulda

1000050015.jpg

Miraçın çantası 🫠 bugün sünger bobuz
Ayyy sünger bobu ben de çok severim 🥹😍
İlk defa duyuyorum 😅 Ben bi bakayım tarifine çok basitse yapabilirim diye umuyorum ama elim o kadar lezzetsizdir ki sabah yediğim sandviçi bile anneme yaptırırım :KK43:
Tavsiye için teşekkürler.
Ben evde yulaf olunca 1 çay bardağı yulaf 1 çay bardağı su birazcık tuzla beraber bıztlatıyorum blender da krep gibi iyice ısıtılmış tavada arkalı önlü pişiriyorum çok pratik bi lavaş oluyor hem taze oluyor

işte tarifiiii ölçüleri istediğini gibi artırıp azaltabilirsiniz . Ama en fazla 3 lavaş yemenizi tavsiye ederim 😂

Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyorda🤣 mens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita Chocolita

Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyorda🤣 mens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita Chocolita
Tabi ki canım tekrar çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin. Eskisinden de sağlıkla çıkarsın inşallah

Ben mercimek ve kalan baharatları ıslamak yerine lapa olana kadar pişirip öyle bıztlatıyorum fırına öyle veriyorum hem doyurucu hem kandırıcı oluyor 🥹

Herkese merhaba dün menü bildirimi yapamadım çok yoğun ve yorucu bir gündü.
Dünü ve bugünü birlikte yazacağım kusura bakmayın.
Chocolita Chocolita

X