- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.521
Gunaydiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar cnm yeni girebildimGunaydiiin
Teşekürler cnm benim kiloda durdu cnm almasam iyiTebrikler nanacim
Ben de tekrar basliyorum artik insallah
Almazsin canim insallah. Gel aramiza menulerini paylas. Belki durdurucu olur senin icin bir seyler yeme konusunda.Teşekürler cnm benim kiloda durdu cnm almasam iyi
Gözün Aydın cnm bende bu haftayı atlatayım gelirim işallah hergün :)misafirler var kalıcı gitsinler yanındayım işallah birlikte zayıflarız işallahBugun 65.7 ciktim. Eski kiloma dönüyorum yavas yavas oh
Hic eksik olmuyor sizin de misafir masallah Nanacim. Kolay gelsin. Gel gel ben buralardayimGözün Aydın cnm bende bu haftayı atlatayım gelirim işallah hergün :)misafirler var kalıcı gitsinler yanındayım işallah birlikte zayıflarız işallah
Sagol cnm hastaydık 2 gundur iyiyiz evi taşıdık 1 ay oldu kış günü taşıdık evdekiler hasta oldu kızlar 1 ay hastaydı şükür atlattık cnm sizler nasılsınızIkra meyra nasilsin canim?
Aa tasindiniz mi? Hayirli olsun canim huzurla oturun insallah. Gecmis olsun. Biz de hastayiz valla te araliktan beri atlatamadik. Bu ara feci salgin var sanirimSagol cnm hastaydık 2 gundur iyiyiz evi taşıdık 1 ay oldu kış günü taşıdık evdekiler hasta oldu kızlar 1 ay hastaydı şükür atlattık cnm sizler nasılsınız
Sagol cnm sizede çok geçmiş olsun evet salgın 1 ayı buluyorAa tasindiniz mi? Hayirli olsun canim huzurla oturun insallah. Gecmis olsun. Biz de hastayiz valla te araliktan beri atlatamadik. Bu ara feci salgin var sanirim
Teşekürler cnm aynen misafir eksik olmuyorHic eksik olmuyor sizin de misafir masallah Nanacim. Kolay gelsin. Gel gel ben buralardayim