- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.781
kesinlikleYaaa ben de Tlc aşıklarındanım Tlc yi keşfettiğimizden beridir ailecek ne dizi izle olduk ne de haberler sürekli Tlc açıkpasta yapmayı öğrendim diyet yapmayı spor yapmayı gelinlik seçmeyi dünyadaki çeşitli hastalıkları ihanet hikayelerini kaçma girişimlerini ev seçimlerini eşya seçimlerini her şeyi öğrendim o kanal ile
Ahahah benim de aklıma gelmiyor değilkesinlikleyalnız bugün ki kızında motivasyon kaynağı aşık olduğu kişiye açılma isteği salondan bir oğlan bulmak lazım belkide
3 ayda 45 kilo mu ayyyyyyyAhahah benim de aklıma gelmiyor değilsalonda videolar gösteriyorlar böyle erkekle kız beraber barfix çekiyorlar filan ah ulan diyorum salondan sevgilim olsa da ben de böyle şeyler yapsam
Bu kız pek azimli değil ama beğenmedimm bir de 3 ayda 25 kg geçenki kız da 45 kg verdi ne kadar sağlıklı bilmiyorum
evet dün ki daha kolay kilo verdi , belki bu kızın rahatsızlığı varAhahah benim de aklıma gelmiyor değilsalonda videolar gösteriyorlar böyle erkekle kız beraber barfix çekiyorlar filan ah ulan diyorum salondan sevgilim olsa da ben de böyle şeyler yapsam
Bu kız pek azimli değil ama beğenmedimm bir de 3 ayda 25 kg geçenki kız da 45 kg verdi ne kadar sağlıklı bilmiyorum
3 ay boyunca diyet ve spordan başka şeyle ilgilenmiyorlar , sosyal hayatta çok zor3 ayda 45 kilo mu ayyyyyyy
Ben acayimda izleyeyim :) diyet tamamda spor en zor kısmı bu işin :)3 ay boyunca diyet ve spordan başka şeyle ilgilenmiyorlar , sosyal hayatta çok zor
no no no işler bende tam tersiydiBen acayimda izleyeyim :) diyet tamamda spor en zor kısmı bu işin :)
Aynen ama 107 kilo falandı kız en başta3 ayda 45 kilo mu ayyyyyyy
Bilmiyorum orasını ama bu kızlar çok güzel değiller mi sence de ? Dünkü kız da bugünkü kız da bakınca ne kadar şişman demiyorum ne kadar güzel diyorum cidden amerikanlar bu kadar güzel olur muyduevet dün ki daha kolay kilo verdi , belki bu kızın rahatsızlığı var
Spor ödev gibi oluyor yapmazsan acayip böyle eksiklik yaşıyorsun cidden alıştıktan sonra tabiBen acayimda izleyeyim :) diyet tamamda spor en zor kısmı bu işin :)
izlerken bende yüzü ne güzel dedimAynen ama 107 kilo falandı kız en başta
Bilmiyorum orasını ama bu kızlar çok güzel değiller mi sence de ? Dünkü kız da bugünkü kız da bakınca ne kadar şişman demiyorum ne kadar güzel diyorum cidden amerikanlar bu kadar güzel olur muydu
Spor ödev gibi oluyor yapmazsan acayip böyle eksiklik yaşıyorsun cidden alıştıktan sonra tabi
1 ayda nasıl 13 kg verdiler ya deliriciiimmm ben temmuzda beri anca verdimizlerken bende yüzü ne güzel dedim
4 saat salonda çalışıyordu günlük öyle vermiştir1 ayda nasıl 13 kg verdiler ya deliriciiimmm ben temmuzda beri anca verdim
Yok anam yok ben 4 saat de çalışsam gitmez öyle kilo ne yiyorlar bir de onları gösterseler.. lifetime kanalında fit to fat to fit diye program var orada hem sporları detaylı hem de yedikleri gösteriyorlar4 saat salonda çalışıyordu günlük öyle vermiştir
evet onuda izliyorum böyle programların müptelasıyımYok anam yok ben 4 saat de çalışsam gitmez öyle kilo ne yiyorlar bir de onları gösterseler.. lifetime kanalında fit to fat to fit diye program var orada hem sporları detaylı hem de yedikleri gösteriyorlar
Kız çok güzel görünüyor zayıf hali hocaları da çok yakışıklı vay şanslı kız
bu çok asabi , hedefine ulaşırken baya zorlanacakKız çok güzel görünüyor zayıf hali hocaları da çok yakışıklı vay şanslı kız
Çok uykum var kalkamadım tv başından kıza bakıcam diyebu çok asabi , hedefine ulaşırken baya zorlanacak