Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar...
Bugünkü menüm
Kahvaltıdan önce elma sirkeli su
Kahvaltım- Yeşillikli omlet,1yk lor, 1 lavaş,1 salatalık
Ara 1 mandalina,yarım muz.
Akşam 1 tabak etli nohut, 1 küçük kase salata, 2 yk yoğurt
Ara 1 maden suyu ,5 fındık
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 bardak
Spor şimdi yapıcam bebe uyudu
Bonus Bonus Chocolita Chocolita

Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyorda🤣 mens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita Chocolita
Çok geçmiş olsun 🌸

Bu aralar hayattan hiç bişey anlamıyorum sanki hızlıca geçiyor hiç bişey yapamıyorum kızlar sizin de öyle mi ? Ne spor ne tam diyet ne temizlik ne aktivite

Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyorda🤣 mens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita Chocolita
çok geçmiş olsun Denp Denp ,ameliyat öncesi acil şifalar diliyorum💐🌸💕

İyi akşamlar
Sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su içtim
Tost yaptım bugun malesef üsendigimden
Öglen bi mandalina yedim
Arkadasa gitmistim
Bi salep ictim
Bi tanede kücük sufleyi kücük oglumla beraber yedik ben 2 kasık anca aldım
Akşam
Yeşil mercimek corbası bi kepce
5 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav
Pilav azdı yoksa yerdim😂
Çay içtik
2 3 çatal kabak tatlısından aldım 2 tanede kestane cayıda 8de içmistik geç saate katmadan
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

İyi akşamlar bende dün yazamadim biraz düzensiz beslendim yüzüm yoktu gelmeye bı de okullar tatil kardesimde istanbuldan geldi hergun ona gidiyoruz
Sabah bir dilim yumurtali ekmek salatalik peynir zeytin birkaç patates
Öğlen 5 adetmercimek köftesi bir küçük dilim kek
Türk kahvesi maden suyu
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
Günü bitirdim yarın diyetisyen randevum var bakalım
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Bence iyi atlatmışsın diyet dışı için cezanı yaparsan daha iyi hissedersin.

Kaçırdığınız zaman yüzüm yoktu demeyin olur mu öyle şey en büyük günahı işlemiyoruz sonuçta nefsimize ve ortama yenik düştüysek çaresine bakarız hep bu modda olmalıyız.

Bu kaçırınca moral bozmanın tek yaptığı şey daha fazla yemek. Nasılsa bozdum şunuda yiyim battı balık yan gider diye devamını getirmek.

Ama moral bozmazsak ertesi sabah düzgün yeriz bu çok fazla denenmiş bir şey

Hayırlı günler
Chocolita Chocolita
Çok geçmiş olsun 💐

Tedavin ne zaman başlıyor? Önceliğin o olduğu için böyle hissediyor olabilir misin?
Olabilir. Bugün hastaneye gittim ön tahliller yapıldı ilaçlarım yarın başlayacak şuan neye odaklanmam gerek bilmiyorum tedaviye odaklansam stres yapacağım diyete odaklansam psikolojik açlıklarim başladı bugün

Bugün yediklerim
Sabah 11:30
Mantarli omlet peynir 7 yesil zeytin 2 dilim tm buğday ekmeği

14:00gibi sade Türk kahvesi ceviz findik 1 mandalina

18:00
Et mantar sote salata 2 dilim tm buğday ekmeği

Son olarak kiraz saplı çay

Spor
30dk leslie =150pn
7dk bölgesel =70pn
60sn plank=60pn
Toplam 280pn

Olabilir. Bugün hastaneye gittim ön tahliller yapıldı ilaçlarım yarın başlayacak şuan neye odaklanmam gerek bilmiyorum tedaviye odaklansam stres yapacağım diyete odaklansam psikolojik açlıklarim başladı bugün

Diyet değil de seninki şu an tedaviye uygun beslenme olmalı böyle düşün ki stres olmayasın.
Denp Denp Büyük örnek kortizon gibi adı kiloyla anılan bir ilacı sürekli kullanıyor ve ona göre besleniyor 🧿

Kilo aldıran ödem yapan her şeyin sana bu süreçte faydası yok zararı var.
Zaten hormonlar baskılanacak bir de kötü beslenme daha zorlaştırır işini.

Bugün yediklerim
Sabah 11:30
Mantarli omlet peynir 7 yesil zeytin 2 dilim tm buğday ekmeği

14:00gibi sade Türk kahvesi ceviz findik 1 mandalina

18:00
Et mantar sote salata 2 dilim tm buğday ekmeği

Son olarak kiraz saplı çay

Spor
30dk leslie =150pn
7dk bölgesel =70pn
60sn plank=60pn
Toplam 280pn

Eski listelerden örnek alıyor musun lotus?

Eski listelerden örnek alıyor musun lotus?
Evet bu hafta biraz esnek yapayım dedim
Kahvaltiyi gec yapinca daha az acıkıyorum gibi geliyor bunuda online diyetisyenle denemiştim
12de yapmam lazımdı dayanamadim 11:30 yaptim

Önümüzdeki hafta gronali ara öğün ve ekmek yerine filede satılan karabugday patlagi alacagim

X