- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.541
58 le ayrilmistim simdi 64.200 um
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hedefe geldinmiKizlaaaar ne durumdasiniz
Ben bugun 64.0 ciktim. Su 60lardan kurtulsam o kadar mutlu olurum ki kac sene sonra
Telefonuma da bacak inceltme hareketleri indirdim bugun. Birinci gunu de yaptim.
Şimdi kaç kilosun cnm58 le ayrilmistim simdi 64.200 um Eki Görüntüle 2591172
Yok canim ya nerdeeeeeCanım hedefe geldinmi
Çok iyi vermişin ben vitamin alıyordum o aralar kilo aldım sonra hormon ilacı derken coronadan stres vs derken 70 oldum şimdi if dyeti uyguluyorum konu başlıgı açtım 65 kiloyum şimdiYok canim ya nerdeeeee
Ayni biraktiginiz gibiyim iki ileri bir geri devam
62yim su an. Cok sukur en azindan almiyorum.
Sen ne alemdesinn
Yok canim ne iyi vermesi zaten 64 falandim burasi sessizlestigindeÇok iyi vermişin ben vitamin alıyordum o aralar kilo aldım sonra hormon ilacı derken coronadan stres vs derken 70 oldum şimdi if dyeti uyguluyorum konu başlıgı açtım 65 kiloyum şimdi
Sagol cnm benim hedef 58 senin hedef 62 miydi korumayı 2 yıl yaparsan kilonun ustune çıkmıyorsun cnmYok canim ne iyi vermesi zaten 64 falandim burasi sessizlestiginde
Aa evet sen takviye kullaniyordun. Onlar da iyi istah aciyor. İyi yapmissin biraz kafan rahat yasamissindir hic degilse kilo konusunda. Ben surekli dert ediyorum ama yemekten de geri kalmiyorum. İyice bunaldim bu durumdan artik
İyi de toparlamissin hemen 5 kilo gitmis bile
Yok benim hedefe daha var. Once bi 50leri gormem lazim. Sonra 55i. Bilmiyorum yani net degil benim hedefim canim. Hangi kiloda tamam oldu bu kadar yeter dersemSagol cnm benim hedef 58 senin hedef 62 miydi korumayı 2 yıl yaparsan kilonun ustune çıkmıyorsun cnm
Ay buddyim sen benim buddyimdin hatırladın mi beni mesaj gelmiş girince baktım çok yoğunum şu sıralar hiç giremiyorum burayaa :))Yok canim ne iyi vermesi zaten 64 falandim burasi sessizlestiginde
Aa evet sen takviye kullaniyordun. Onlar da iyi istah aciyor. İyi yapmissin biraz kafan rahat yasamissindir hic degilse kilo konusunda. Ben surekli dert ediyorum ama yemekten de geri kalmiyorum. İyice bunaldim bu durumdan artik
İyi de toparlamissin hemen 5 kilo gitmis bile
Bu sabah tartildim 64,200Şimdi kaç kilosun cnm