- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.361
Ay ismi geçince bile ağzım sulanıyor yahu neyse ki eve yakın değil.... sipariş vermek de bizim yaptığımız bişey değil iyiyim ben iyi 3 harfin yanyana gelmesi yasaklansınBenim latteee gibiii zorlamayinnnn beni icmiyorrummm, icmiyciiiiigimm, icmemmmmmm.
Bir latte degil kendisi.
Canım günaydın, Bu mesajını yeni fark ettim desem_Makaron_ bu arada 2 yavru sahiplenmistik 2017 nisan da
Annemle alti ustlu oturuyorum o bahce katinda.
Erkek olan evi terketti.
Niolduysa artik.
Hem bahce hem ev oluncaaalesrf kayboluyorlar.
Disi olan hamileeeeeee
Bugun yarin yavrulayabilir.
Sanirim 3 veya 4 tane dedi veteriner.
Ben kisitlastirnaya karsiydim.
Ama artikk mecbitrn dudunuyorum.
1 belki 2 tanesini ben alacagim.
Ama sadece evde olacaklar.
Arada onlarla beraber bahceye cikarim. Nefes almalari icin vs.
Yoksa omurleri kisaliyor sokakta olunca.
Bakalim neler olacak gelecwk gunlerde☺
Benim latteee gibiii zorlamayinnnn beni icmiyorrummm, icmiyciiiiigimm, icmemmmmmm.
Bir latte degil kendisi.
Yok kız bizim hiç suçumuz yok uerken tamamen kem gözün eykisindeydik... bak kendimize gelince nasıl dank ettiVermem gereken son 4 kilo kalmıştı kem gözler yüzünden 2 katını aldım galiba benim hiç suçum yok yani
Amin amin 100 kilo olsunlar inşAllah
Tuliş önce tahmin yap kurtul benceTahmin yapmak mecburi mi?Ben yeni kalktim .Bir uyanayım da ondan sonra okurum biraz.Aksama nobet var onda boşluklarda da okurum.
İlk sayfayı aç yukardan bak aşağıya yaz tahmini gönder gitsin.... bence tahminden limse bişey alamayacakTahmin yapmak mecburi mi?Ben yeni kalktim .Bir uyanayım da ondan sonra okurum biraz.Aksama nobet var onda boşluklarda da okurum.
Günaydın sütlü kahve hazır mk yoksa gerçek süt ve türk kahvesi mi ay canım çekti benim bi iştahım açıldı 2 gündür yaGünaydın arkideşler. İşe geç kaldım, kahvaltı yapamadım. Sütlü kahve içiyorum. Tahminlerini bildirmeyen kaldı mı?
Yok kız bizim hiç suçumuz yok uerken tamamen kem gözün eykisindeydik... bak kendimize gelince nasıl dank etti
GerçekGünaydın sütlü kahve hazır mk yoksa gerçek süt ve türk kahvesi mi ay canım çekti benim bi iştahım açıldı 2 gündür ya
Hah iyi o zaman kahvaltıdan sonra bende içeyimGerçek
Yapma etme kuuruğu doğrultalım bariKahvaltı yapmadım daha , menümde ne olacak karar veremedim , yiyince yazarım artık battı balık yan gider
Yalnız ben çok açım aç karna yokluktan içiyorumHah iyi o zaman kahvaltıdan sonra bende içeyim
Kıyamam sana öğleye de çok var daha. İş yerine çiğ badem falan koysana acil durumlar için yersin.Yalnız ben çok açım aç karna yokluktan içiyorum((
Tas attin da kolun yoruluyor :)Tahmin yapmak mecburi mi?Ben yeni kalktim .Bir uyanayım da ondan sonra okurum biraz.Aksama nobet var onda boşluklarda da okurum.
Kesinlikle acil durum paketi hazirlamaliyiz:)Kıyamam sana öğleye de çok var daha. İş yerine çiğ badem falan koysana acil durumlar için yersin.
Sakin! Lucy sopası var bu hafta...Kahvaltı yapmadım daha , menümde ne olacak karar veremedim , yiyince yazarım artık battı balık yan gider