- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.381
Vallahi lazım dışarı çıkarkende lazım benceKesinlikle acil durum paketi hazirlamaliyiz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi lazım dışarı çıkarkende lazım benceKesinlikle acil durum paketi hazirlamaliyiz:)
Rabbim yar ve yardımcısı olsunKızlar bugün bi kadın gördüm içim acıdı. Allah sabır versin kendisine.
Bi bebek arabasi ve dort bebek. Bebekler oyuncak. Ikisi ikiz. Daha oncede görmüştüm. Arabayı degistirmis. Bebekleri yenilemiş. 60 yaslarinda bir kadin. Bebeklerini cope atan, wc ye atan kadinlar annecikler varken ne denir ki... Hayat cok adaletsiz.
Dışarıdayım bugün ev isi yapmamak icin kaçtım:) bi . de networking kursuna yazilicam. +kolye bilezik yapma kursu.Benim niye çok uykum var ya of gözümü açamıyorum. Ama çok işim var...
Film gibi ama değil.Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Annem öyle derdiTas attin da kolun yoruluyor :)
Şu an aşırı üzüldümKızlar bugün bi kadın gördüm içim acıdı. Allah sabır versin kendisine.
Bi bebek arabasi ve dort bebek. Bebekler oyuncak. Ikisi ikiz. Daha oncede görmüştüm. Arabayı degistirmis. Bebekleri yenilemiş. 60 yaslarinda bir kadin. Bebeklerini cope atan, wc ye atan kadinlar annecikler varken ne denir ki... Hayat cok adaletsiz.
Kesinlikle doğru diyorsun.Kıyamam sana öğleye de çok var daha. İş yerine çiğ badem falan koysana acil durumlar için yersin.
detoks yap anında atarsınDün sabah evden çıkarken bir yazlık kap giymiştim , akşam eve dönerken kapın fermuarı kapanmadı o derece yani resmen şişmişim
nasıl pişireceksin tarif etsene kuzum.2 gün kabak yemeyi düşünüyorum:))) kalori açısından nötr olduğunu biliyoruz bari bi işe yarasın
Rendeleyip soteledikten sonra içine dereotu, yogurt ,2 ceviz ve isteğe bağlı sarımsak koyup yiyeceğim. 2 kabak 1 öğün içinnasıl pişireceksin tarif etsene kuzum.
Benimde ne zamandır aklımda haaaa
Bu kadar spor şahane kilo veremiyorum diyorsun sebebi kas yapman olabilir mi11/ 18.04.2018 Haftası Spor günlüğüm:
11 ve 12 nisan spor yok
13.04.2018 cuma
1.5 saat yürüyüş 2 yıldız
550 mekik 27 güneş
65+65 plank 6 güneş
14.04.2018 cumartesi
45 dk yürüyüş 1 yıldız
24 ( 35kg) benc press 1 güneş
20 ( 41 kg ) pec fly 1 güneş
45 şınav 2 güneş
40 ( 45kg) pulldown 2 güneş
30 (40 kg) cable rowing 1 güneş (10 sayı arttı)
40 (12,5 kg) deadlift 2 güneş
30 (23 kg) scott curly 1 güneş (10 sayı arttı)
30 ( 23 kg) triceps machine 1 güneş ( 10 sayı arttı)
15.04.2018 pazar
1 saat yürüyüş 1 yıldız (15 dk arttı)
500 mekik 25 güneş
60 dk plank 6 güneş
16.04.2018 pazartesi
2 saat yürüyüş 2 yıldız ( 30 dk arttı)
350 mekik 17 güneş
evet canım kas yapmaya çalışıyrum ben.Bu kadar spor şahane kilo veremiyorum diyorsun sebebi kas yapman olabilir mi
ne güzel tarif yaaaRendeleyip soteledikten sonra içine dereotu, yogurt ,2 ceviz ve isteğe bağlı sarımsak koyup yiyeceğim. 2 kabak 1 öğün için
Birde havuçlu tarif var ama onun içine yağda koymak lazım
Kabakları incecik halka halinde doğra havucu rendele kuru soğanı 1 tatlı kaşığı yağda kavur çoz azıcık salça ekle sonra kabak havuç ekle pişir sarımsak ekle kapat altını üstüne yoğurtla ye... tuz konusu çok olmamak kaydıyla sana kalmış mümkünse ilk tarife koyma