Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:Bu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee olduuu :sampiyon::sampiyon::sampiyon:tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)

C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız :dua:

Öpüyorum siziiiii :KK36:

sibel_84 sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390

Tebrik ediyorum kızlar hepinizi

Sevgili Masterfit ailesi :KK36:Bu haftanın kaptanlara özel salı tartısını kazanan kaptan Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee olduuu :sampiyon::sampiyon::sampiyon:tebrik ediyorum canım (kaptanım dilersen transfer yapabilirsin)

C.tesi tartımız büyük önem kazandı biliyorsunuz geçen cumartesi harika eksiler gördük. Bu cumartesi de inşallah güzel sonuçlar alırız :dua:

sibel_84 sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389

Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390

Teşekkürler kuzucum 💙ellerine sağlık 😘
Mavi kızlarımla mutluyum değişiklik yapmak istemiyorum canım 😍
Eline sağlık canım. Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee tebrikler canım
Teşekkürler canım kaptanım :KK60: :KK68:

aaaaaa, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm :anne::KK68:
canım teşekkür ederim <33
Yorumlamadığım için menüleri pek okumuyorum neyse ki seninki gözüme çarptı canım, bu haber böyle arada derede verilir mi hiç.

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah :KK60: :KK6:
ayy çok teşekkür ederimmmm <3 açıklama yapma ihtiyacı duydum tatlı yeyince ajgsfhksf araya sıkıştırdım asfhsakdfs

Kızlar şaka gibi ama kapıda kaldık 😪. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor 🤯🙈

Kızlar şaka gibi ama kapıda kaldık 😪. Eşim çantamdan anahtarı almıştı yerine koymamış. Anahtar eşimde kaldı eşim sanayide 1 saattir kapıdayız . Valla gelsin çiğparça edicem. 1 saattir söyleniyorum . Birde regliyim karnjm ağrıyor 🤯🙈
Ayyyyy çok fena yaa
Üşütmezsin inşallah canım
Dualarımız Eşinin hemen gelmesi için☺️

sibel_84 sibel_84
Cumartesi 69.85
Salı 69.80
Fark 0.05
Oran 0.071
Eki Görüntüle 3510389

Cumartesi 62.45
Salı 61.70
Fark -0.750
Oran 1.200
Eki Görüntüle 3510390

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee kaptanım tebrik ederim. :KK60:
sibel_84 sibel_84 kaptanimi da tebrik ederim. Artı değil v kilosuna sahip çıkmış ☺️

Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim. :KK62:aldigini yerine koy sloganimizi nasıl bilmez :KK20:

Beklemekten yorulmuşsundur sen bana postala onu istediğin ebatta tekrar gönderirim. :KK62:aldigini yerine koy sloganimizi nasıl bilmez :KK20:

Ya sorumsuz işte. Birde diyorki sen herzaman evden kontrollü çıkardın. Tabi alışmış herseyi ben düşüncem, hatta onun yerinede düşüncem. Valla bu sefer didik didik didikliycem özrü kabahatinden büyük

Bugün okula git gel yapacağım kızımn hocasıyla görüşeceğm malesef akran zorbalığı ve en alası malesef ve ben bilmeden ,farkında olmadan kızımı bastirmisim o kadar zorbalık karşısında
En korktuğum şey çocuklarımızın zorbalığı uğraması ya da başka bir çocuğu zorbalaması. İnşallah çözüm bulabilirsiniz canım, umarım kızın bu durumdan çok etkilenmemiştir.

Kızlar günaydın ben haftasonunda serumlarla geçirdim enfeksiyon çıktı kanımda 🤒 dün ayaklandım kapı kulplarına havluları dezenfekteye etmeye giriştim dünkü menümü yazcam kaptanım
cumartesi 64.20
Salı 64.00
Fark -200gr
çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulman dileğiyle canım.

Çok teşekkür ederim e iki aydır kızım bu çocuğa maruz kalıyor ve ben alttan aldım, çünkü şöyle bir durum var veliler toplantisindan çocuğun özel bir dumunu dile getirdi ailesi epilepsi hastasıymiz, tabiki buna her zaman saygım var olabilir çok zor bir durum Allah'ım yardım etsin ailesine ve cocugada ,ben kızımn her şikayetinde dedim kızım uzak dur boşver hasta hep kızımdan istedim anlayışlı olmazsını, iki ayın sonunda kızım anlattı ki durumlar çok kötü , yani cocukta aşırı derecede davranış bozukluğu var ,ağza alınmayacak kufurlerdermis,kızım birwz kilolu şişko patates demesi mi den kızıma ki çocuk 13 yaşında kızım 11 , temas var ansızın çantasının üstünden vyrmalar cimcik yiyeceklerini yere atmalar ve hocalar kızımı bu çocuğun hemen arkasında oturtuyor ve tek başına ,yine tekrar ediyorum kızamıyorum da aslında çocuğa yani simartilmis hem hasta Allah'ım yardım etsin ailesine bilemiyorum ya biseyfe diyemiyorum,bira çok oldu yazdım kusura bakmayın
Hasta olduğu için anlayış göstermek istemen doğal ama olay başka boyutlara gitmiş. Kaynaştırma öğrencisi gibi bir durumu yok, o durumda olan çocuklara mutlaka daha anlayışlı davranmak gerekiyor, çünkü davranışla ilgili farklılıkları ve iletişim zorlukları olabiliyor. Fakat bu çocuk bildiğin zorba ve bunun hastalığıyla hiç ilgisi yok. Çocuklarımızın olumsuz davranışlarına göz yummayalım ama onları korumayı da unutmayalım. Umarım öğretmeni de çözüm konusunda istekli davranır.

X