- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.321
Tabi ki tk. Sinavdan once revision yapman gerekiyor . O konuda yardim edebilirim.Evet zaten o sekilde yardim isteyecegim. Sekreterlik sinavim da var. Kazanirsam ofis programlarini unuttugum icin yardim isteyebilirim. Özelden yazarim sorum olursa. Teşekkür ederim
Kiz sen aralardaki karikaturleri kaciriyorsun cok karikatur koyuyorum arada. Bu topik sabitlenmeli.
Jilliann 1Oraya yazin bi Jillian 1 .Bir star @fatma7454
Olay tam olarak soyle gelisti.
Ben bu kitaplari yukari koyayim simdilik. Sonra duzeltirim. Koydum yukari. Haliyi cektim. Jillian imi yaptim. Zorlandim valla. Paslanmisim. Ozellikle kol kismi yordu.
Sonra dedim bi de bulasiklari koyayim , camasirlari sereyim derken copleri goturdum.
Salonu da kafamda bes bolume ayirdim . Her gun bir bolumunu toplayacagim.
Dusumu aldim simdi de coconut latte mi iciyorum. Hak ettim mi sonuna kadarrr.
Ben de .Jilliann 1
Opuyorummmm
Ben masterda topukladim onlardan.Onlara Cin yemegi yap, sushi yap , miso corbasi yap, yeni trend bu de koy onlerine.
Ben bi de master ini yaptim onun. O yuzden hep grafik goruyorsunuz bu topikte.
Yatinca 163 kalkinca 164 mu.
Kalkinca 2 cm uzuyormusuz. Gereksiz bilgi yaymayalim.
Istatistikten kacis yok hanfendi her yerdeler.Ben masterda topukladim onlardan.
Istatistik hocami yillar sonra bulup kufru basmistim.Istatistikten kacis yok hanfendi her yerdeler.
Evet yadim saatde miss gibi ter atiyon.Ben de .
Benden beklenemeyecek performans sergiledim bugun.Jillian i sevmemim nedeni sonunda ter atiyorum, evden cikmiyorum ve 27 dk da bitiyor. Ilk 9 dk benim icin daha zor ama ...
Istatistik matematigin kardesi aslinda ama daha zor gelir cunku lisede temeli verilmiyor. En azindan Turkiye'de . Varsa yoksa turev integral bunlarla buyuyoruz. Bir de daha genis bakmak gerek olaya.Istatistik hocami yillar sonra bulup kufru basmistim.
Kibarca tabüüü.
Hala soylenirim kendilerine
Bir daha zayiflama sortumu da giyicem bugun cok ani oldu. Yalniz her gun yapayim mi kararsizim o konuda . Jillian + leslie 1 mile + ivir zivir biceps ler yapiyordum. Az yememe ragmen kilo veremiyordum. Bir siskinlik yaratiyor.Evet yadim saatde miss gibi ter atiyon.
Donuna kadar
TopraKahveBob , Zeynaya acikladigim gibi TK, ideal yag yuzden , icmen gereken su miktari, alman gereken protein miktari, gunluk kalori ihtiyaci (Basit isler , uzanma, TV izleme), haftada uc -dort kere aktif spor yapan insanin alacagi kalori ihtiyaci, son olarakta kilo verimi icin alman gereken kalori.
Eki Görüntüle 2137099
Evet dizleri kotu yapabiliyor.Istatistik matematigin kardesi aslinda ama daha zor gelir cunku lisede temeli verilmiyor. En azindan Turkiye'de . Varsa yoksa turev integral bunlarla buyuyoruz. Bir de daha genis bakmak gerek olaya.
Istatistigi seviyorum diyemem ama gerekli . Saglik alanindan tut , finansa kadar hayatin her alaninda kullaniliyor.
Bir daha zayiflama sortumu da giyicem bugun cok ani oldu. Yalniz her gun yapayim mi kararsizim o konuda . Jillian + leslie 1 mile + ivir zivir biceps ler yapiyordum. Az yememe ragmen kilo veremiyordum. Bir siskinlik yaratiyor.
Her gun yapmanin avantaji , aliskanlik sagliyor rutine bagliyorsun . Dezavantaji ise , kas sismesi mi ne o cok oluyor.Dizin alt kismi ozellikle.
Dayanamazsin.bu hafta acaba kaç kiloyum
Çarşambaya kadar tartilmicam
Evet dizleri kotu yapabiliyor.
Bende olsu bu
Ödem yapti sonra daha dikkatli yaptim vs duzeldi.
O sortu bwnde giyiyorum.
Dalgic kiyafeti gibi.
Ise yariyornmu tam emin degilim.
Ama arada giyiyorum yururken
Haftada 4 imisDayanamazsin.
Ben de dusundum ama iiih ihh dedim. Gunde bes alti kere tartiliyorum ben.
Daha cok terlettigi kesin, bi de selulit kismina yariyor. Yok deme inanmam.
Her gun mu yapmali, iki gunde bir mi kestiremiyorum henuz.
En iyisi yuruyus, oyle kas filan yapmiyor insanda.Haftada 4 imis
A ben bir ara her gun haptim.
Fakat her gun yurumeye calisacagim bubara
Bakalim.
Carsamba sabahi herkes burada.Bende eskdien gunde 3 4 kez tarrilirdim
Simdi 1 hafta bwkliyorum.
Biz carsamba mi sali mi tartilacagiz unutttum.
Sevmedim onu pek. Bilmiyorum bi dizide beni sariyor tam anlamiyorum.Aklinyolu1 sen fi ve Ci yı izledin mi ?
Puhu TV de netden de var
Onları bende sevmemistim deEn iyisi yuruyus, oyle kas filan yapmiyor insanda.
Carsamba sabahi herkes burada.
Sevmedim onu pek. Bilmiyorum bi dizide beni sariyor tam anlamiyorum.Herkesin ballandira ballandira seyrettigi Lost , Breaking Bad i sevmedim. Ispanyol filmleri cok basarili.