- 8 Şubat 2024
- 1.863
- 10.655
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Yaşınız ne başınız ne sizin, aşık olup intikam alacak ne yaşamış olabilirsin acaba. Olaya masumca bakınca çok tatlı geliyor ama oğlunun yaşadıklarını düşününce de can acıtıyor. Neyse ki sorun çözülmüş canım.Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki canım
Geçen sene bu durumun benzerini oğlumla yaşadım
Aynı sınıfta kız arkadaşı sürekli oğluma tipsiz seni rezil edicem işte senin fotolarını gizli çektim efekt yapıp seni ifşa edicem gibi bir sürü şeyler söylemiş ve bu çocuklar daha 10 yaşında
Kızın ailevi sorunları olduğunu duymuştum anne baba ile alakalı sorunlar Bende bu durumdan dolayı oğluma arkadaşın ne derse desin tepki verme sakın dedim Bir kaç gün sonra oğlum eve ağlayarak geldi oğlumun resimlerine efekt ekleyerek sınıfa dağıtmış
Tabi hemen sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenimizle iletişime geçtik sağolsunlar çok yardımcı oldular
Olayı çözdük. Bizim olay çok farklı çıktı Kız oğluma aşık olmuş benim ki de pas vermeyince kız intikam almış en doğru dil ile rehberlik öğretmenimiz her ikisi ile konuştu şimdilik sorun yok bakalım ne olacak
Ben de daha dün akşam oğluma sordum, sana zorbalık yapan var mı diye (bizimki yaşıtlarından biraz fazla gelişmiş, boyu falan herkesten uzun) bana nasıl yapsınlar ki anne diyor Peki öyleyse sen yapıyor musun dedim, asla yapmam ben dedi. Çok şükür sınıfları iyi, öğretmenleri de aşırı kuralcılar bu konularda.