- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.341
Gunaydinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahsiyeti bu hafta bende aldim listemeOnları bende sevmemistim de
Fi yi sevdim
Şahsiyet de güzel onu da tavsiye ederim:)
Her hafta aynı şeyi söylüyon kurabiye yutuyon sonra kilo veriyon bence umudunh yitirmeGünaydın arkadaşlar , bu hafta - kilodan umudum yok hiç yok hem de gitti benim kupa hayalim , çarşambaya kadar en ağır sporları da yapsam mümkünatı yok veremem aldığım kiloyu
Her hafta aynı şeyi söylüyon kurabiye yutuyon sonra kilo veriyon bence umudunh yitirme
Ben 63.5 tim yalniz.Beni az soylemissin kiz.
Ben anlamam hakkinda arama karari cikartilmis. Kfc de goruldugun an yakalayacaklarmis seni.Kızlar yaptığınız sporları yarın akşam toplu halde bildirin tıpkı kaptanınız gibi....
zinnia canım kfc menüsü tam fiyaskoydu evet ama dediğim gibi zayıf noktam öyle fırında tavuk mavuk yerini tutmuyor malesef A AklinYolu1 in lattesi @_SinsireLLa_ nın çikolatası gibi bişey hindibaa kesmiyor yani
Celallenme hemen, haftada bir gelince boyle oluyor iste.Ben 63.5 tim yalniz.
2 günlük bi detoks yap o zaman yerleşmiş bi kilo değil atabilirsin benceFatma pilav yedim tatlı yedim , koca bi külahla dondurma sezonunu açtım ve ne kadar tatlı yediğimi hesap etmedim , öyle böyle değil yani . Kupa bu hafta çok zor benim için .
2 günlük bi detoks yap o zaman yerleşmiş bi kilo değil atabilirsin bence
Bilmiyorum uğramam bi daha yok canım hiç işim olmaz gitmem canım gitmemBen anlamam hakkinda arama karari cikartilmis. Kfc de goruldugun an yakalayacaklarmis seni.
Celallenme hemen, haftada bir gelince boyle oluyor iste.
Tahmin oyunu oynuyoruz . Dogru tahmin edene uc kupa verilecek.
Yeminle nazar değdi bize gözü olanın göbeği baseni çıksın inşallahDün sabah evden çıkarken bir yazlık kap giymiştim , akşam eve dönerken kapın fermuarı kapanmadı o derece yani resmen şişmişim
Benim latteee gibiii zorlamayinnnn beni icmiyorrummm, icmiyciiiiigimm, icmemmmmmm.Bilmiyorum uğramam bi daha yok canım hiç işim olmaz gitmem canım gitmem
Bir latte degil kendisi.
Yeminle nazar değdi bize gözü olanın göbeği baseni çıksın inşallah