- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.081
Bilemiyeceğim ne halt yemeye öyle dediler , boşu boşuna da tartı aldım , geri versem geri de almaz
Kurabiye mi guclu ben mi diye test etti ve yenildi.Senin ortam kötü canım ya diyete uygun değil yoksa sen şahane ilerlersin. Koklayacak kurabiye olmasa mesela yanlışlıkla yutmazsın
Star yarismasi yapicaz, herkes yaptigi sporu yazsinBen de yaptım ama , bu gün 3. gün
Ben sana dedim tamamen burcundan kaynakli o kilo alip vermeler . Tartin normaldi.
Kurabiye mi guclu ben mi diye test etti ve yenildi.
Star yarismasi yapicaz, herkes yaptigi sporu yazsinTopraKahveBob la bi sistem olusturaz.
Icine kirilmis bardak kalintilari.Sana börek çörek değil mantı yapcam sana özel
Benim bildigim fatma 63.5 e zorlar bu hafta.En kötüsü 63.9 Allahın izniyle vermiş olursam da şahane tabi
Icine kirilmis bardak kalintilari.
Ben manti yemiyom bilin mi.
Benim bildigim fatma 63.5 e zorlar bu hafta.
Saol canım ya spor dışında çok aktif bi yaşam yok el işi yaparkende malum oturuyorum o yüzden spor mecbur oluyor banaTebrikler grupta tek spor yapan sensin.
Neden olmasın denemiyor değilim ama büyük de konuşmayayımIcine kirilmis bardak kalintilari.
Ben manti yemiyom bilin mi.
Benim bildigim fatma 63.5 e zorlar bu hafta.
Yasamadim ama seninle kotu bi olay olsun istemiyorum . Onlemimi aliyorum.Hayırdır noldu , kötü bi olay mı yaşadın mantıyla ilgili
Saol canım ya spor dışında çok aktif bi yaşam yok el işi yaparkende malum oturuyorum o yüzden spor mecbur oluyor bana
Neden olmasın denemiyor değilim ama büyük de konuşmayayım
Aynen öyle bazen 65 de takıldım diye çok üzülüyordum çabaladığım halde olmadı diye. Ama ya vazgeçseydim 65 olurdu 75 85Elimizden geleni yapalim fatma, olmuyorsa denedik deriz geceriz ama en kotusu denememek , o zaman bastan pes edilmis oluyor.
Hahahah bal olacadı o acıkmaya mı başladım nedir ama bak nasılda adapteyim kilo yapacak şeyleri yazmaya elim varmıyor
Hafta sonu koşudan bahsediyordu. Ben henüz koşacak cesareti bulamıyorum
Aynen öyle bazen 65 de takıldım diye çok üzülüyordum çabaladığım halde olmadı diye. Ama ya vazgeçseydim 65 olurdu 75 85
Hahahah bal olacadı o acıkmaya mı başladım nedir ama bak nasılda adapteyim kilo yapacak şeyleri yazmaya elim varmıyor
Hafta sonu koşudan bahsediyordu. Ben henüz koşacak cesareti bulamıyorum
Aynen haftada 2 gün koşuya çıkıyorum en az 2 saatHafta sonu koşudan bahsediyordu. Ben henüz koşacak cesareti bulamıyorum
Kasadan 9 hafta da adım adım ilerleyeceğiz.6 senedir gormedigin kiloyu gordun. 11 kilo verdin. Kendine cok yuklenme. Cok buyuk basari bunlar.
Daha 4+5 = 9 haftamiz var. Bal gibi de 50 leri goruruz .
Bali da cok sevmem , cikolata tercihim ama 60 lara cok konsantreyim. Kim ne yazarsa yazsin beni bozamaz su an. Ancak bi latte ozlemim var, tupler de bugun cikiyor. Belki bi mocha yaparim ya da chai latte . Su an bilmiyorum.
Seker orucumu o kadin sayesinde bozdum zaten. Baslama gunum yakindir.
Bence grubun spor eksigi var , onu da arada tamamlayalim. Herkes yaptigi yapacaklarini yazsin, Ona gore bi star sistemi olusturalim.
merhaba herkeseArkadaslar ,
Spor yapanlara soyle bi secenek sunsak iyi mi olur. Her gun yapilan spor icin sececegimiz bir arkadasimiz etiketlenecek. Eskidenroxen2303 bakiyordu ama sanirim hasta oldugu icin topige ugramiyor artik.
Sececegimiz sisteme gore , gunluk sporlar toplanip , haftalik olarak raporlanacak ve star lar sali gunu aksam dagitilacaktir.
Teklifi bu sekilde yazip , oylamaya sunuyorum.
Ornek star
Bence şahane olduFatmaaa :) kızlar Fatma da sesimden eksik kalsın istemedim