- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.041
AhahahaSen tıpiğe yazınca benim iştahım açılıyor kız
Yemeyeceğim size inat yemeyeceğim
Bu topiğe az yazıyorum diye bir teşvik mi acebaaSu topige yazinca bile gulumsetiyorsun beni.
Hayir sen duzenlemeyeceksin sadece etiket yapacaksin . Seni spordan sorumlu bakan yapalim mi. Sporla ilgiliydin. Star -spor yarismasi da yapalim toprak. Kupa yerine star da dagitalim.
Su topige yazinca bile gulumsetiyorsun beni.
Sana dedim tartinda sorun yok , sorun sende diye.
Keske :/Sorun bende değil , yiyemediğim yiyeceklerde , yiyip yiyip kilo almakta , nolurdu her istediğimizi yeseydik de kilo almasaydık
Seni yine goruyoruz arada bi de hic gorunmeyenler var, bir de arkadan is cevirenler . Neyse ne diyorduk en buyuk profiterolll benim proffff. ....Ahahaha
Şu an bi zeytinyağı sarma olsa fena mı olurdu ama
Limonu da sık üstüne mis gibi ara öğün
Bu topiğe az yazıyorum diye bir teşvik mi acebaa❤
Düzenleme hesaplama yoksa ikisi de kabullum
Kizlar herkese merhablar. Bugün 1 yumurtadan omlet yaptim. Iki dilim cavdar biraz sürme peynir
Cidden ben de dun dedim keske yesem yesem kilo almasam . Mc donalds dan cay aldim cunku.Sorun bende değil , yiyemediğim yiyeceklerde , yiyip yiyip kilo almakta , nolurdu her istediğimizi yeseydik de kilo almasaydık
Doyurucu fakat o ekmek seni aciktiracak biliyorsun.Kizlar herkese merhablar. Bugün 1 yumurtadan omlet yaptim. Iki dilim cavdar biraz sürme peynir
Hüüüüüf sıkıcı bi menüüüüğMuhtemelen akşam menümde yoğurtlu bulgurlu bol baharatlı çorba olacak , belki yanına patates haşlarım , akşama daha çok var ama neyse .
Hüüüüüf sıkıcı bi menüüüüğ
Benim de çayıma attığım şekerleri görse çarmıha gerer beni
Bu kadin beni tanisa Karatay da patatiz yok evladim der.
Düşmeyelim bu tuzaklara hedefi belşrledik 5li rakamlar yola devamKomplo kuruyor bize.
Benim de çayıma attığım şekerleri görse çarmıha gerer beni
Nedeninatla tartılarda sıkıntı olduğunu düşünüyorsun kiLucy yeni tartı aldım , bunda da kilom aynı çıkıyor 2 kilo fazlası falan yok , olsaydı iyiydi ama yok işte . Acaba başkalarının tartıldığı tartı mı 2 kilo eksik . Boşuna mı tartı aldım üff
A AklinYolu1