- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.061
Korktum ya ben bundan waw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedeninatla tartılarda sıkıntı olduğunu düşünüyorsun ki
Öldüm öldüm gülmekten
Seker degil de ben latteden kaybediyorum , bi de patatizden.
Simdilik mocha dan kaybedecegim gunler de yakindir.
IMDB korku puani 9.8
Sonunda patatiz dedi.
Öyle tiplerde var tam vurulmalıkSorun bende değil , yiyemediğim yiyeceklerde , yiyip yiyip kilo almakta , nolurdu her istediğimizi yeseydik de kilo almasaydık
Ah canım inanma onlara bence onlar 2 kilo fazlalarTartımda tartılanlar hep 2 kilo fazlası olduğunu söylediler de ondan Fatma .
Düşmeyelim bu tuzaklara hedefi belşrledik 5li rakamlar yola devam
Tartımda tartılanlar hep 2 kilo fazlası olduğunu söylediler de ondan Fatma .
Sende hamurişlerini yedikten sonra 2 kilo fazla çıkmaları normal tabiki bacımTartımda tartılanlar hep 2 kilo fazlası olduğunu söylediler de ondan Fatma .
Sende hamurişlerini yedikten sonra 2 kilo fazla çıkmaları normal tabiki bacımTartımda tartılanlar hep 2 kilo fazlası olduğunu söylediler de ondan Fatma .
Öyle tiplerde var tam vurulmalık
Tam rüyada görmelikKorktum ya ben bundan waw
Sende hamurişlerini yedikten sonra 2 kilo fazla çıkmaları normal tabiki bacım
Hannaz in evine misafirlige gidilmez. Hep borek corek ikram eder insana.Sende hamurişlerini yedikten sonra 2 kilo fazla çıkmaları normal tabiki bacım
Tabi ki nazar , yedigin pop cornlarin sucu yok, boreklerin. Sen tatlidan degil , yemekten kilo aliyorsun tamamen.Ben öyleydim eskiden , yiyordum yiyordum kilo almıyordum gram almıyordum millet şaşırıyordu , sonradan böyle oldum nazara geldim ben tamamen nazar
Şimdi hergün 1 i olmak şartıyla 1 saat yürüyüş yada 45 dk eliptik yada 3 mil leslie yapıyorum ben hangisi için ortam müsaitse. Yanında hergün plank yapıyorum 120sn kadar çıktım. 100 de ip hergün şimdilikSeni yine goruyoruz arada bi de hic gorunmeyenler var, bir de arkadan is cevirenler . Neyse ne diyorduk en buyuk profiterolll benim proffff. ....
Spor mecburi degil ama yapanlara tesvik amacli. Sen sadece carsamba - sali arasi yapilan sporlari kaydedeceksin.
3 mile leslie = Jillian 1 = 1 saat yuruyus = Bir star olsun diyebiliriz.
Sisteme karar vermemiz icin kimin ne spor yaptigini ogrenmemiz gerek.
Kimler ne spor yapiyor arkadaslar.
Tebrikler grupta tek spor yapan sensin.Şimdi hergün 1 i olmak şartıyla 1 saat yürüyüş yada 45 dk eliptik yada 3 mil leslie yapıyorum ben hangisi için ortam müsaitse. Yanında hergün plank yapıyorum 120sn kadar çıktım. 100 de ip hergün şimdilik
Su tup cikartilsinda gercek kilom neymis goreyim. 60 i gorurum bu hafta sen de 63. lerde dolas , kilo alma cunku kupa hakkimiz elden gidiyor.
Hadi kizlar toplanin kilo alma topiklerini basiyoruz.
Onlar seni mi koruyor kendilerini mi.
Senin ortam kötü canım ya diyete uygun değil yoksa sen şahane ilerlersin. Koklayacak kurabiye olmasa mesela yanlışlıkla yutmazsınGel bu gün börek yapıcam pattisli hem de , nasıl kendimi yemeden zaptedicem bilmiyorum
Senin ortam kötü canım ya diyete uygun değil yoksa sen şahane ilerlersin. Koklayacak kurabiye olmasa mesela yanlışlıkla yutmazsın
Tebrikler grupta tek spor yapan sensin.
Hannaz in evine misafirlige gidilmez. Hep borek corek ikram eder insana.
Tabi ki nazar , yedigin pop cornlarin sucu yok, boreklerin. Sen tatlidan degil , yemekten kilo aliyorsun tamamen.
En kötüsü 63.9 Allahın izniyle vermiş olursam da şahane tabiSu tup cikartilsinda gercek kilom neymis goreyim. 60 i gorurum bu hafta sen de 63. lerde dolas , kilo alma cunku kupa hakkimiz elden gidiyor.
Hadi kizlar toplanin kilo alma topiklerini basiyoruz.
Onlar seni mi koruyor kendilerini mi.