- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.021
Canım hoşgeldin seni gördüğüme cookkk sevindim :)Selamlar saygilar kilo verme ugrasi icinde olan ustadlarim :)) napiciim ben bu 30 kg nasil verebilirim icimden bir cocuk cikacakk
Once bir drami gitsem kan testlerim yapilsami tiroidlerime baktirsammi
Kalbimi okudun :)
O iyi gidiyor, isi de biliyor. Yarisma bitene kadar 16-17 kilo vermis olur. Arada bayram var yaz var , yapar yani. Ben ona guveniyorum.
Canım hoşgeldin seni gördüğüme cookkk sevindim :)
Kalbimi okudun :)
Aşkolsun sana üzüyorsun ama bizi
Ben şunu anlamıyorumYine sirtimda bi kazikla uyandim. Ben ne kotu biriymisim yahu. Bana uzak olsunlar artik.
Yarismayi birakmiyorum , 2. yarisma hala var ama ondan sonra yokum nisa.Ben şunu anlamıyorum
Birine kizip bizi niye bırakıyorsun ?
Haksızlık değil mi
Senden böyle şeyler duymak kuşların cıvıltısı baharın gelişi gibi ahahahaAy ben de cikolatayi yaptirayim, sonra yas pasta var, supangle var, pogaca varrr , sonra mocha laarim varr. Var da varrr.
Dun patatizden baska seyler oldugunu kesfettim sindy ya da hatirladim.Senden böyle şeyler duymak kuşların cıvıltısı baharın gelişi gibi ahahaha
Neler hatırladın başkaDun patatizden baska seyler oldugunu kesfettim sindy ya da hatirladim.
Hmm dusuneyim hamburger mesela, cheesecake , profiterol lerrrr (ne kadar severim bilirsin.)Neler hatırladın başka
M e g g ve Hannaz motivasyondan ve eglenceden sorumlu bakanlar .
Muttapa7555 genel duzenden sorumlu bakan .
N nscckts menulerden sorumlu bakan
_Makaron_ hesaplamalardan sorumlu bakan
tulipa kacamaklardan sorumlu bakan
TopraKahveBob tarti resimlerinden sorumlu bakan.
Sarellam korumalardan sorumlu bakan. Hedef kilosuna ulasti ve koruyor.
Ve artik baska topiklerde takilanlar icin yarisma disi secenegi de kalkmis bulunmaktadir. Liste ona gore duzenlendi.
İçime bi huzur geldiHmm dusuneyim hamburger mesela, cheesecake , profiterol lerrrr (ne kadar severim bilirsin.)
Hayir sen duzenlemeyeceksin sadece etiket yapacaksin . Seni spordan sorumlu bakan yapalim mi. Sporla ilgiliydin. Star -spor yarismasi da yapalim toprak. Kupa yerine star da dagitalim.Luky tarti resimlerini mi düzenliyecem. Ben bu kizla karistirirrim. Bana baska bakanlik versen
İçime bi huzur geldi
Allah yardımcın olsun böcek konusunda paikolojşsi bozulanlardanım bende ağlama krizlerine giriyorum görünce ama sadece kalorifer be hamam böceğinde. Diğerlerini malesef katlediyorum görürsemBenim moral 0
Dün evde kızımın odasında böcek gördüm
Benim haşere hassasiyetim var 2 ay olmuştur tasinali inşaattan yeni çıkmış sıfır daire ondan var heralde
Taşınmadan ilaçlattim öyle geçtim halbuki ona rağmen dün gördüm
Sinirim çok bozuk
Çarşamba misafirim var gündüz ayrı akşam ayrı oyuzden Perşembe su zehirli ilaçlamadan yaptiricaz 1 hafta kayınvalidem de kalicam
.tartimi da yanıma alicam benimki dijital kayınvalidem ki baskül arada fark olmasın neme lazım :)
1 hafta yine evden uzak kalicam adamlar pis pis ilacı sıkacaklar heryere sonra onu bide temizlemek var
1 tane gördüm ama o bile bana yetti tüm vucudum yara döktü alerjim var
Sen tıpiğe yazınca benim iştahım açılıyor kızİçime bi huzur geldi
Sen tıpiğe yazınca benim iştahım açılıyor kız
Yemeyeceğim size inat yemeyeceğim
Sana dedim tartinda sorun yok , sorun sende diye.Lucy yeni tartı aldım , bunda da kilom aynı çıkıyor 2 kilo fazlası falan yok , olsaydı iyiydi ama yok işte . Acaba başkalarının tartıldığı tartı mı 2 kilo eksik . Boşuna mı tartı aldım üff
A AklinYolu1