Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azaltarak gitseydin eloş sen de o da zorlanmazdı
Öyle yaptim aslında, tek meme yi kesiyorum şu an önce günde 2 kere verdim sonra günde 1 kere verdim. Şimdi hiç varmıyorum. Ondaki süt bitsin sonra yavaş yavaş diğer memeyi keseyim

Selam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişim yani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım

Hayırlı cumalar

Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700

Kizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)

Pztsi : 73.15
Cuma : 71.65
Fark: 1.5 kilo
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler
Ay çok iyi sonuç canım,tebrik ederim
Ben kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Tebrik ederim canım
Eline sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün
Ay ben ödev insanıyım, bana bunları yapacaksın deyin yapayim,sakınca yapamam ben ama beni en çok bollsan kıyafetlerim ve zayıf fotolarım motive ediyor
eşim pek sevinmedi bence çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor beni geriyor durdup dururken
Pardon da sadece sen mi zorlanacaksin,eşin bu tablonun neresinde ? Elini taşın altına koysun da beraber büyütün, evet zorlanacaksınız ama seneye daha kolay olmayacak eğer ikinci çocuğu er ya da geç istiyoruz diyorsan, şartların uygunsa iyi yaptın bence moralini bozma mutlaka zorlanacaksiniz ama geçecek,hergun daha iyi olacak,büyüyünce çok şükür diyeceksin
Çok güzel canım afiyet olsun
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
Çok iyi menü canım afiyet olsun

Offf o adım o sporlarla kalori açığı oluşturmuşsun resmen menün de ilk güne göre oldukça iddialı
Ayy hadi ins yarın eksiyle uyaniyim tatlı rakibem
Yinede eksidesin ne güzel canim .
Yoğunluktan dolayıdır baş agrin canim.
Rabbim korusun canim iş yerinde maskeyle duruyorsunuz pek mümkün değilde bulasmamistir ins
Sabah 3 dlm ekmek yumurta da varken bilemedim. Ama menünün gerisi gayet güzel dengelemissindir afiyet olsun
Çok iyi menü canım afiyet olsun

hayırlısı bakalım eşim pek ilgilenemiyor. aşırı çalışıyor.yayıncılık sektöründe. editör. bazı günler günde 16 saat çalıştığı oluyor. o nedenle genelde bende oluyor her şey. günde 1 saat falan ancak ilgileniyor kızımızla. daha yeni kızımızın keyfini yaşamaya başladık her şey başa saracak diyor. başta da erken diye diretti epey. kısmet bakalım.

Ne tatlısın canım eline emeğine sağlık
Akşam hafif olduğundan kurabiyelere laf etmeyeceğim canım
Tüm güne vurunca kalori miktarı çok değil gibi ama dengeli mi değil karbonhidrat ağırlıklı sadece canım

yİkinciler daha akıllı oluyor de ona ki sen de daha tecrübeli olacaksın hiç korkma canım
inşallah bakalım
ben hiç kesmedim yapışığız o konuda. bi gece vermemeye direttim tüm apartman çığlıktan uyanacak diye verdim geri. bi psikoloğun şefkatle memeden kesme diye bi eğitimini satın aldım ama netten farklı şeyler söyleyeceğini sanmıyorum . hepsini denedim sonuç negatif
benim için diyor zaten. bi de beklemiyordu sanırım. ben ısrar ettim diye 1 sefer onay verdi. sonucu öğrenince şoka girdi
emzirken ilk 1 yıl hiç kahve içmedim ben. sakıncası var sanıyordum. menün için bi gözlem yap bakalım direncin düşmesin canım
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
ne desem bilemedim iyi mi kötü mü çok besleyici gelmedi bana canım
Öyle yaptim aslında, tek meme yi kesiyorum şu an önce günde 2 kere verdim sonra günde 1 kere verdim. Şimdi hiç varmıyorum. Ondaki süt bitsin sonra yavaş yavaş diğer memeyi keseyim

aynıyız şu an ben 100 g azım senden
acıkmadın mı

Tüm güne vurunca kalori miktarı çok değil gibi ama dengeli mi değil karbonhidrat ağırlıklı sadece canım
evet fazla karbonhidrat. karbon fazlaysa boşa hamallık oluyor o menü. çünkü yükte hafif pahada ağır. çabuk acıktırır ama kilo da yapar

Zaten pogacalari kendin demişsin canim. Sebze yok hiçbir öğünde . Afiyet olsun canim

Kız bişey de begenmediysen. Neresini begenmedin. Yanlışlarimi düzelteyim yenmem gereken bir rakibim var
mercimek köftesi gereksiz yük at
çikolata vs bi süre maks haftada 1 ye
kurufasulye gibi şişkinlik yapan besinleri 1-2 hafta yeme ki inceldiğini fark edip motive ol balım

Ya öğlen iş yerinde yaptık kahvaltıyı ve ekmek tazeydi zaten aksama çok acikmadim, boğazım rahatlasın diye sadece çorba içtim
Anladım canım,benim eşim de aynı çok yoğun çocuğun çoğu yükü şuan ben de ama şuan benim kızın çok işi yok, adam yoğun çalışırken yapacak birşey yok aşırı anlıyorum seni ama yine de moralini bozmasına izin verme,doğum sonrası ücretsiz alma imkanım varsa al, bir şekilde ikisini de buyutursun, evdeyken daha kolay olur en azindan
Yani sen de demişsin zaten,kötü bir menü olmuş, bol sebze eklemeliyiz menulerimize
Sağ ol canım,keşke onlar da olmasaydı
Olsun 100 Gr da olsa eksisin ama geçeceğim seni portakal yedim ya canım o sisirdi,acikmadim ama şimdi ballı limonlu su yapacağım boğazım çok acıyor

MENUM

9:30 1 bardak kahve,1 parca cikolata

12:00 2dlm cavdar, 5 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm salam,1 hasl. yumurta, domates salatalik

15:30 kahve ile 1tane soguk baklava ( hic olmadi biliyorum )

18:00 2kepce tarhana corbasi, 1 tabak tavuk sote mantarli, 1 bardak ayran, 2tursu

20:30 yarim elma, yarim minik muz

Adet olcam canm cok tatli istiyor bu ara

2lt su

3 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…