Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 3004839

20 dk Leslie + 20000 adım
260 puan spor yapılmıştır efendim UcanSupurge UcanSupurge
Vay vay vay :KK9: helal Aslan 20 bin adımdan sonra 20 dakika Leslie 😍
Eki Görüntüle 3004847

Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sana 👏🏻
Ben kilo bildirimi yapmamışım şimdi farkettim
Geçen hafta: 78.45
Bu hafta: 77.80
Fark: -650
Gayet güzel canım aynen devam 👏🏻

Kizlar bu arada genel bir soru,

Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
1.si tabiki sizinle buradaki paylasimimiz :)
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.

Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
fikriniz varsa soyleyin :)
Beni en çok spor motive ediyor spor yaptığımda yaktığım kaloriye kıyamıyorum
Eski zayıf hallerimin fotoğrafları da çok motive ediyor beni
Düzenli kaçamaksız ilerlemişsem şu kadar zamandır kaçamak yapmamışım yine yapmam diye kendimi daha Çok gazlıyorum

Sizi en cok bu yolda ne motive ediyor? bunu boyle genel anlamda sormuyorum, mesela modunuz, dustugunde, kacamak yapmamak icin, ya da sizi koltuktan kaldirip spor yapmaya motive edecek seyler neler? Mesela benim icin sunlar cok motive edici
2. insanlarin kilo verme hikayelerindeki oncesi sonrasi fotolarina bakmak, hikayelerini okumak/dinlemek/izlemek
3. kendi kucuk adimlarimi saymak, ornegin su gun su kilodaydim, spor ve diyet sayesinde su kadar zamanda su kadar verdim, boyle devam edersem su zaman su kiloda olabilirim gibi hem gecmise bakmak ve o minik adimlarin ne kadar kiymetli olduguna sukretmek hem de gelecege dair aslinda gecmis deneyimlere dayali hayal kurmak.

Sizi de motive eden seyler nelerse ogrenmek isterim. Mesela oncesi sonrasi fotolari hosunuza gidiyorsa gun icerisinde motive olmak icin baktiklarimi arada burada sizinle de paylasabilirim.
beni en çok motive eden kotumu giyip üstüne kısa bir kazak giydiğimde ortaya çıkan fit görüntü💕

Çok geçmiş olsun canım yaa. Ah çocuklar hasta olmasa hiç keşke. 😔😔
Kilo problemimizin en önemli etkeni bu zaten duygusal yiyicilik.

Tamam canım .

Cumaya kadar neler yesem acep:KK70::KK70:

Yaaa yarın bide idrarla yap canim. Bencede hamile gibisin.
Rabbim gönlünüze göre versin canım ins🤲🥰
Alıntılara döneyim 😘😘 cok sağol canım çok şükür iyi şimdi.
canım alıntımda kalmış, geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl oldu?
Sağol canım çok şükür iyi
zor kandırdım evet😂 ama tırsmıyor da değilim:KK14:
E olsun o kadar. 2 çocuklu hayat çok hızlı geçiyor o yüzden nasıl büyüdüğünü anlamiyorsun
Geçmiş olsun kuzucuga. İns sınavın güzel geçer Ela 🤲
Bugün tartilmadim mi.
Pazartesiye bomba gibi bekliyoruz

Başlıyorum başlıyorum evet bugün. Ama çok acimmmmm kendime tarçınlı bir kahve yaptım onu içip yapacağım ins

😂Harikasın valla nokta atışı olmuş 👍
Bugünün cuma olduğunu bile unutmustum🤦‍♀️ tartilmadim sabah ama 74 oldum.
Seni de çok motive gördüm hadi masallah diyelim.
Atlayacağım 🧘🏽

Bunu sen istedin nerde benim sayaçlı ipim

Yapacağız hep beraber

Harika dostum inşallah hepsi tek tek gerçekleşecek

Çok güzel canım 👏🏻

Fıstık gibi olacağına eminim canım çok motive çok iradelisin maşallah

Hey maşallah hey 🧿

Hadi gel elo yetti bu yağ yükü hepimize
Evet yaa p tesi yeminli geliyorum 😂😂 gerisini sen düşün
Eki Görüntüle 3004847

Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Ohh süpersin bende tablo yapayim takip edeyim.
Ooy bol sans, kizinon daha iyi olmasina sevindim. Dualarim seninle, sorulari kolaylikla hemencecik coz insallah 🙏🏼 her sey cok guzel gecsin 🍀 pazartesi bomba gibi don, beraber yarisalim :)

ohh dinlen djnelenbdigin kadar, bende burada paylasimlarinizi okuyup enerjj toplamaya calisiyorum kalkip evi temizlemem lazim 😅😅

tü tü tü masallah, hep boyle sporlarla horelim seni, attigin her adim yaglari alsin alsin gotursun 🏋‍♀️

🥳🥳🥳 sahane bir hedef tablosu bayram hedefi guzel oldu, hep birlikte bayrama sahane incelmis girecegiz 🤞
Cokk mersii sekercim. Aminnn Aminnn cok strese koydu bu sinav. 8 dersi nerdeyse bakmadan geçtim buna günlerdir çalışıyor um ama korkuyorum. Bunu veremezsem bu yıl mezun olamıyorum çünkü

Benim müthiş öncesi sonrası fotolarım var. Kesinlikle cok motive ediyor. Başkalarının diyet hikayeleri hoşuma gidiyor. Birde küçük gelen kıyafetlerimi denediğimde olmaya başlaması cok keyif verici benim için

eşim pek sevinmedi bence😳 çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor:işsiz: beni geriyor durdup dururken🤷‍♀️
Valla zaman nasil geçiyor pek anlamayacağım için cok zorlanmayacaksın. Sadece çocukların kavgalari yoruyor oda büyük çocuk erkek olunca oluyor genelde.

Kızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedim 🤔 ondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.

Vay vay vay :KK9: helal Aslan 20 bin adımdan sonra 20 dakika Leslie 😍

Hepsi sırayla tutacak ben inanıyorum sana
Sağol canım benim.
Bende inanıyorum hem kendime hem sizlere🥰
Bugünün cuma olduğunu bile unutmustum🤦‍♀️ tartilmadim sabah ama 74 oldum.
Seni de çok motive gördüm hadi masallah diyelim.
Tamam hadi hemen yarın sabah tartilmve yaz buraya canim.
Hepimiz motive olalım birbirimize bağlantılı toz biliyorsun canim
eşim pek sevinmedi bence😳 çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor:işsiz: beni geriyor durdup dururken🤷‍♀️
İnan 2. Bebek birinciye göre daha rahat oluyor. Sen tecrübe sahibi oluyorsun çünkü. Bide her bebek, her çocuk başka. Kızın uykuyu sevmiyordu belki ikinci yavrum sevecek. Boşver sen stres olma. İnan sonra bu dediklerine pişman olacak eşin. O da sana kiyamiyor belli ki canim

Son düzenleme:
Kızımı artik yavaş yavaş memeden kesiyorum. Gece yi bırakmıştık zaten şimdi tek memeyi bıraktık ama zamanlama yanlış oldu galiba. Bi ateş bi üşüme bi yanma mahvetti bugün beni. Aslında çok şişmedi ağrı da yok mastitde değil ama bilemedim 🤔 ondan mi yoksa, uykusuzluktan direncim mi düştü bilemedim.
Hadi hayırlısıyla atların bu süreci canim. Uykusuzluk çok etkiliyor canim.

Bu arada demekki sana pazartesi yaramıyor. Hemen yarın tartilip kilonu paylaş tatlım. Bide menü yazivercen 5 dk tamam başlamış olacaksın. Pazartesiye bekleme pazartesi mimli gün:KK70::KK70::KK70:

Azaltarak gitseydin eloş sen de o da zorlanmazdı

Sabah
Sütlü kahve

Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 küçük elma
1 küçük muz

Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
Akşam sebze yoğurt yiyerek günü dengelemissin canim afiyet olsun🤗

11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
Offf o adım o sporlarla kalori açığı oluşturmuşsun resmen menün de ilk güne göre oldukça iddialı 😎

Hadi hayırlısıyla atların bu süreci canim. Uykusuzluk çok etkiliyor canim.

Bu arada demekki sana pazartesi yaramıyor. Hemen yarın tartilip kilonu paylaş tatlım. Bide menü yazivercen 5 dk tamam başlamış olacaksın. Pazartesiye bekleme pazartesi mimli gün:KK70::KK70::KK70:
Çok haklısın kesinlikle öyle inşallah unutmazsam yine paylasicam

X